Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 9
Yasmari spune:
Scriu si eu in graba cit doarme fata; sint niste calduri teribile, nu rideti, 34, da' eu nu le am deloc cu soarele, sint carpa, maine se anunta 37, viata plicticoasa ca stam in casa toata ziua, abia pe seara iesim.
Snatate Daria, Andrei si Maria, sa va faceti bine urgent ca va-asteaptajucariile cuminti.
Anis draga, sa-ti zic ce-am citit; cica copiii presimt cind mama e insarcinata si isi schimba comportamentul, cer cit mai multa afectiune, le e teama probabil de impartirea iubirii tale; sria de cazul unei femei care asa se prindea rapid cind e gravida, chiar inainte de-a face testul de sarcina. Ar fi interesant daca Luca Albinutzi are astefl de simptom....
"May you live every day of your life!"- J. Swift
Yasmari spune:
ma scuzati pt greseli, de mult tin sa o fac, nu mai cercetez mesajul si apoi cind ma vad la panou mi se face jena; graba nu scuza impolitetea.
MONAI spune:
Ella, acu' am citit mesajul tau si vreau sa-ti spun ca sotul te-ar invidia tare pentru faza cu pescuitul. Vad ca ai program variat, iti sugerez o pereche de role pentru tine, sa-i tii companie Iuliei si poti impinge si caruciorul Paulei.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Yasmari spune:
Please poate imi raspunde o fata: am lasat-o dormind cu ventilatorul la vreun metru jumate, turatie minima, orientat opus, are ceva?
Aaaa, te intreb pe tine Nicoll, ziceai de crizele de personalitate ale Codrutei, sint curioasa, au aparut dupa ce-a plecat la bunici sau inainte?
Tethys spune:
quote:
Cryna, am vazut pozele voastre si sunteti extrem de draguti amandoi. Cu ocazia aceasta mi-am dat mai bine seama cum arati, nu stiu de ce restul pozelor pe care le ai setate la semnatura mi se par mai neclare. Esti tare draguta si pari tare shugubeata si bine-dispusa.
MONAI, multumim de aprecieri . Imi cer mii de scuze pentru pozele care nu-s clare ... dar, sunt facute cu telefonul , pe timp de noapte, asa ca... Mie imi pare rau si pentru ca or sa iasa tare naspa cand le-oi scoate !!! Dar, momentan, nu am alta "aparatura"!!! Scuze ca va chinuiti sa le vedeti!
Hmh, "shugubeata si bine-dispusa"... oi fi... datorita lui Robert... ca in rest... imi fac curaj singura ... ha,ha,ha ...
CE ZICETI, SEMANAM, MACAR UN PIC?????
CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
ema.nu.ela spune:
diana,
eu desi am abonament la ei cu o gramada de analize si consulatii gratis spre rusinea mea n-am fost niciodata.
doar cu maria la consult si acolo i-a luat asistenta pediatrei exudat.
da uite am dat tel si-am intrebat si mi-au zis ca fac analize intre 8-20 dar depinde de tipul analizei. insa majoritatea se fac toata ziua. mie nu mi s-a intamplat sa nu-mi raspunda nimeni relativ repede. eu am dat tel la 209.40.30
emaaimee spune:
cati dinti si masele sunt k mor,sunt 20 la bb,parca,nu?k i-au dat si molarii primari si acum ii dau caninii de jos(i-am vazut parca alb in gingie).si e atat de maraita si cu manutzele in guritza si saliveaza la greula fel imi plange noapteadeci mai avem 6,canini de sus si molarii secundari si gata?m-am saturat de dinti si maraiala nonstop.mititica cat se chinuie.
moor,iar ma chilareshte noptile
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
pupam copii bolnaviori si le uram sanatate.
va multumim inca o data k v-au placut pozele cu noi si tortul
Giana,sa dea Dumnezeu sa fie cum va doriti si sa fie bb in burtica.
Irina,munceste f mult si e obosita.vine tarziu si o mai plimba putin pe Ioana.va pupa si ea.
Cryna,am vazut pozele si semanatidecat deloc poze sunt f bune si cele pe care le ai.
mai vb ca nu pot sa ma mai concentrez.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Monai, de regula are un singur somn ziua, asta ziceam,rar de tot are 2.Azi de ex unul singur.Si s-a culcat aseara la 11 si a dormit tun pana la 10 jumate a doua zi, fara trezire de bibe.Si trezirea pt bibele de dim e ocazionala.
Asa ca daca nu se trezeste dim ce sa fac? s-o trezesc eu?
Yasmari, interesant ce ai citit tu...chiar poate ne zice si Albinutzza daca Luca si-a schimbat comportamentul.
Apropo de dinti si io astept sa sparga, unul sus si unul jos, ca e tare inflamata gingia.Si am gasit ceva f bun pt dureri de dinti.Se cheama Camilia , se paote comanda de pe site din Franta.E excelent.
AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MONAI spune:
Anis, am inteles. Parerea mea: daca acum se culca la 23 si se trezeste la 10, parerea mea e ca daca vrei sa ti se culce la 22 trebuie s-o trezesti cateva zile la ora 9 dimineata(indiferent de trezirea ei pentru bibe).
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi