Cluj rulz! (56)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Salutare....io nu-s pe lista neagra dar nici nu am timp sa scriu in fiecre zi ca is singura cu bebe,nu mai stiu cand e zi si cand e noapte.MAi tre sa fac mancare,sa mai ies la plimbare,spalat,platit facturi ,banci etc si TOATE astea cu bebe dupa mine.PEste o luna o sa fiu si cu Daniel...asa ca
DE Zuzi stiu ca nici ea nu are timp ca e cu bebe de 2 luni,Mihaela grosan e cu burta la gura si sigur nu are chef de scris .
Din lista aia o stiu pe Raluca(daca pe fetita o cheama Ilinca) din 2002 .
Oricum mi se pare drastica chestia cu somatia ..ca doar nu cere nimeni de pe lista aia de mancare,dar daca asa vreti e ok.Credeam ca e lista deschisa.....
Daca nu mai esti pe lista putem citi nu?
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Salutari de la Grecia!

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

la apel:) 28.08.1979

roxanicea se lafaie in concediu in Grecia:) Si eu o astept sa se intoarca...

ancuzza nu mai are timp sa intre pe DC, m-a intrebat de voi.

Suntem si noi in clubul celor care isi cauta locuinta. Am auzit ca in Buna ziua nu este rezolvata problema cu canalizarea, ancuzza mi-a spus de cineva care s-a mutat la vila acum un an si au tot WC in gradina.

Ah, fara sa vreau sa va supar, acelasi sentiment il am si eu ca si ad_rianna, imi place sa va citesc, eventual sa mai vin cu o intrebare, o lamurire... dar in rest imi e greu sa ma bag in zeama

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tocmai vorbeam cu ancuzza si va saluta.Promite ca intra mai des si ca vine la intalniri.Sa vedem...

Mai fetelor care intrati mai rar nu va mai plangeti atat ca nu suntem asa de rele.Ia incercati sa intrati mai des si vedeti ca nu muscam.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mey erika de-ai stii de cand te-am gasit eu si am incercat sa te "abordez"...n-am vrut insa sa deranjez. ti-am trimis chiar si un mail mai demult in care te intrebam la ce cresa/gradinita merge norbert pt. ca noi stam cam in aceeasi zona si voiam sa-i inscriu pe piticuti. acum i-am inscris din octombrie. deja au crescut dragii mamicii, nici nu stiu cum a trecut timpul. nu m-am intors inca, doar din noiembrie, dar contabila care era aici cu contract pe perioada determinata a nascut si ea iar inca o tipa care era si-a dat demisia. acum pana angajeaza pe altcineva mai ajut putin. si zici ca levi merge la pescuit. florin nu a mai fost din vara in care eram eu insarcinata. mi-e tare dor de levi, ce mai face. mi-ar lpace sa ne intalnim sa se cunoasca si puii nostri, mai ales ca biencuta e foarte prietenoasa...cu baietii mai ales

ma bucur ca ma primiti in gashka voastra
un pt toate si mai vorbim

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by tuchi

asa care va sa zica, arleena, mergem la aceasi nunta si nu ne stim, nu ne vedem......
nunta Medei cu Tudor? ca apoi divulg si eu unde eram.

salutari trupei si multe (succese adica).

http://community.webshots.com/user/tuchi7

da, la ei am fost tudor a fost coleg de facultate cu sotul. faina nunta, nu?

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ahhh si pt lista
1 decembrie 1979

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Si eu pentru lista... 21 mai 1976!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Adriana ma bucur ca ne-am gasit ..si poate ne iese de o intalneala..doar ca Norbert prefera baietzii dar mai sunt si exceptii...Levi, stii ca se ocupa de stivuitoare mai nou...e superocupat, tre' sa-i scriu cerere sa-l mai vad ...voi unde stati? in Manastur? Norbert e la Annabela in spate la fab. bere.. eu sunt multzumita...din 4 sept. incepe iar

fetelor mergeti careva la intalnirea parintilor clujeni in 19 aug? ce e centrul Gala?
va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by carrie

Erika, o sa cer reteta .io nici o sansa s-o stiu...

ce mai stiti de roxanicea?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

ehehe!!!!!!!!!!!!
multzam` de intrebare!
uite tocmai ce m-am intors din concediu de vreo 3 zile. sunt bine si incerc sa ma readaptez.
vazusem lista marianei.....si mustaceam....; am pile, ca desi nu am mai trecut de tare mult timp pe la voi, bag de seama ca nus- pe acolo.

felicitari tuturor pt aniversarile casatoriei si ale copiilor!
felicitari pt achizitia de masina, cristiana! (ce smecherie ti-ai luat?) felicitrai si pt articolul sotului!

vacanta placuta tuturor care evadeaza nitel!

pupici si mai revin!
fug ca am de recuperat treaba multicica.

numai bine!

roxi foto

Mergi la inceput