Cluj rulz! (56)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mariana, ai grija ce cumperi, sa tina acumulatorii ...

fetelor, am avut o zi de cacao, seaca si cu o mica migrena...bina ca a trecut! nu am ce sa va povestesc...

pe maine!
Ciao!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ni ma! Ce rea s-o facut, vine cu somatii...
Eu zic sa refaci lista linistita, ca n-o sa apara degraba chematele

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Ni ma! Ce rea s-o facut, vine cu somatii...
Eu zic sa refaci lista linistita, ca n-o sa apara degraba chematele

No, vidiazni!

no bine no!!! taie-ne de pe lista!

eu va citesc des dar mi se pare ca aici sunteti o "gashca" deja formata si ca nu prea am ce cauta. dar sincer, cand imi permite timpul imi place sa citesc, sa vad ce mai faceti.

erika te supara levi?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ura, ura, hep, hep
Uite ca somatia mea tine!

ad_rianna, ma bucur tare ca ti-ai facut simtita prezenta; si te rog sa vii mai des; sa stii ca suntem deschise oricand pt noi membrii de Cj; sincer, mie imi creste inima cand vad ca e activitate, interes pe topic; sa stii ca sunt o gramada de fete noi care au fost primite cum se cuvine si s-au integrat cu succes in grup (ex: Romana). Asa ca te asteptam sa vii mai des (mult mai des ) ca sa semnezi condicutza. Nu te sterg de pe lista, ba mai mult ii trec si pe prichindei .

Roxana, nu-mi fac probleme de acumulatori; daca se gata, iau de la distribuitori ca stiu o gramada . Ai avut migrena? Oare nu-i de la supliform?

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

18 dec 1972 - babutza, numai in acte , caci sufletul, a ramas repetent

MARIANA, ca mi-ai motivat absenta si nu m-ai pus pe lista "neagra"!!! Si ... distractie placuta

STANCA, nu te enerva pe Razvan, o data si-o data, tot va prinde gustul "bucatilor". Pe de alta parte, m-am linistit intr-o oarecare masura. Imi faceam mustrari de constiinta ca baietilor le dau totul pasat si n-am rabdare sa stau cu ei sa mestece (chiar si la mine, se mai termina rabdarea). Saptamana trecuta si Clara era plina de bubite (uneori erau rosii, alteori doar se simteau); au aparut in zona sezutului (nu la fundic, de la pampers - trebuie sa recunosc ca mai folosim pampers la somn ) , pe urma, peste tot. Doctorita mi-a zis ca a facut alergie la ceva si dupa 4 zile de tratament cu loratadina, au disparut.

CRISTIANA, STANCA si RALUCA, m-am delectat cu perlele si nazbatiile copilasilor vostri! Sunt foarte dulci cand incep sa gandeasca, sa puna intrebari si sa inventeze povesti.

pentru mamici, copilasi si tatici!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) ALBUM NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
AD-RIADNA, SUNT SIGURA CA FETELE TE VOR PRIMII CU BRATELE DESCHISE IN GASCA,ASA GASCA NU MAI ESTE PE NET ORICAT AI CAUTA
Mie imi sunt tare dragi, ca oricat le-ai cere ajutorul intotdeauna e cineva pe faza, mai ales coana mare, madam Tachemariana.
jozsaerika, multam de informatii.Adevarul ca in cateva zile m-au bombardat cu informatii.Multam oricum.Oricum am sa vin cu intrebari, caci am destule.
Va doresc o noapte frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Bineinteles ca nu am copt ieri vinete... socro s-a incurcat in stiinta... nu ne-am inteles nicicum... ii trebuia sa merg eu cu masina dupa ea, dar nu intelegea ca biata Lupo e tare micuta si la portbagaj si in spate ( oricum nu era loc ca eram cu copiii) si nu am unde baga 90 de kg de vinete , caci intre timp s-or inmultit!!! Era nervoasa ca la 5 cand vine al meu sot e tare tarziu ( el are passat combi si clar ca incap toti sacii) Dar in fine, poate azi!

RALUCA - fiecare cu portia ei, adica intai ne apucam de ale ei, apoi de ale mele si tot asa si nu ne incurcam, ca stim vasele in care is!

Am postat un topic pe Parintii intreaba, ce ziceti, dupa un an lapte de vaca sau praf? Trebuie sa il trec si eu pe Luca pe alt lapte si nu eram hotarata, acum inclin spre praf in continuare!

Va pupez si cand mai am timp mai vin!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata dragelor

sa vedeti ce-am patit, aseara am lasat-o pe fata la mama sa dormim noaptea ca eram rupti, si ne-am trezit azi la 8 si 10.in 10 minute am iesit din casa

Tatiana, nu suntem mai in varsta, suntem mai mature

Mariana am ras de m-am spart de potentialele tale cumparaturi.si eu m-am distrat intr-o seara cand mi-a trimis o prietena linku da am realizat ca inca nu-s destul de destupata la minte.tre sa mai lucrez la asta.oricum astept impresii

Romana stressanta faza cu vinetele, te inteleg.90 de kile in cat timp le faci.noi am prajit odata 100 la iarba verde o zi intreaga si am jurat ca nu repet experienta...mama le pune la borcan si-s muult mai bune ca in frigider-congelator.
legat de lapte , eu i-am dat praf pina la un an si 4 luni.

Roxa, cum stai cu infectia, ai scapat?mai e un produs natural f bun RENOSTIM-natural.si vezi ca e si un subiect la aspirante despre infectiile urinare.

Ad-rianna come on, cum sa nu te primim, suntem noi gasca faina, da deschisa:)

Olim, in Buna ziua merita sa-ti iei apartament daca ai masina , ca in rest zona e ok.daca se muta si centura de acolo si scapam de traficul greu va fi super.

din listutza, sunt prietena cu Dara, ati si vazut-o la cheful Theiutzei(Dana).o stiu bine pe ra 75 care cred ca nu va intra curand, nu are internet acasa.in plus are mari pb, s-a despartit de sotz, copilasul in schimb a facut un an si e bine.
cam astea-s stirile.

va pup ca am tone de lucru.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

Adriana mi-ai dat de lucru dupa ce mi-am stors creierii am avut o revelatie...mi-am dat seama cine esti ...felicitari pt. gemeni sunt superbi ...tu ce mai faci? te-ai intors la lucru? tot la Cretzu?...da Levi m-a suparat deoarece sambata noaptea a mers la pescuit sa se relaxeze si cu relaxarea mea cum ramane???? mai grav a fost ca nu mi-a zis nimic ca vrea sa plece..doar a sunat prietenu-so la usa cu unditzele

Mariana sa nu suflii o vorba sotzului meu de site ca de mult ma "amenintza" cu un cadou de genul

Cristiana ne zici si noua retzeta de pus vinete la borcan? ca eu nu am congelator mare...

si fetelor e sezonul de pus vinete? dar altceva ce mai pune-ti? eu de obicei ma trezesc mai tarziu cu pusul pe iarna
va pup fetelor

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Erika, o sa cer reteta .io nici o sansa s-o stiu...

ce mai stiti de roxanicea?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput