Cluj rulz! (56)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

,salutari pentru toate fetele!
Mariana,sa inteleg ca eu nu sunt pe lista neagra?Chiar daca nu am mai scris demult,va citesc destul de des.Nu am mai scris pentru ca nu am vrut sa va plictisesc cu povestile mele(asa mi s-a parut mie)si dupa cum spunea si Adriana ,sunteti un grup dragut care va cunoasteti si va intalniti,si ma gandeam sa nu deranjez.

La multi ani tuturor celor care si-au serbat zilele de nastere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by jozsaerika

Adriana ma bucur ca ne-am gasit ..si poate ne iese de o intalneala..doar ca Norbert prefera baietzii dar mai sunt si exceptii...Levi, stii ca se ocupa de stivuitoare mai nou...e superocupat, tre' sa-i scriu cerere sa-l mai vad ...voi unde stati? in Manastur? Norbert e la Annabela in spate la fab. bere.. eu sunt multzumita...din 4 sept. incepe iar

fetelor mergeti careva la intalnirea parintilor clujeni in 19 aug? ce e centrul Gala?
va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

hihi!!! erika noi avem si baietel in dotare. eu i-am inscris la cresa de pe Tazlau parca, undeva mai sus de Minerva. noi stam in Manastur pe Ciucas si mi-a convenit sa-i inscriu acolo ca e f. aproape de noi si nu trebuie sa depindem de masina. de levi mai stiu de la baieti dar prea putin ca nu stiu nici ei multe. mi-a zis liviu ca s-a intalnit cu el mai recent si i-a povestit de probleme lui norbert. cum mai e? ati reusit ceva?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Is asa de obosita si ma dor picioarele de numa'... Stef e constipata de 3 zile, face tare greu kk, cu ajutorul supozitorului, si toata ziua alerg dupa ea cu olita, dar cam dejeaba

Va pup de noapte buna, maine revin la apel

Dana, sa stii ca sigur nu ne plictisesti

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Raluca,atunci sigur mai trec pe-aici sa mai povestesc cu voi,ca-mi face placere.

Mergi la inceput

Raluca,atunci sigur mai trec pe la voi,ca-mi face placere.
Si eu am probleme cu Alex cu constipatia,mai ales ca el nu prea mananca mancare gatita,cred ca-i si de la laptele Cedra si de la cerealele Nestle pe care le rontaie toata ziua.Dar noi scapam usor cu supozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Buna gasca!

Datorita "amenintarilor", iaca ma conformez si eu!
Mentionez ca va citesc pagina cu pagina, am impresia ca va cunosc pe toate pe toate bine de tot! De fapt pe o parte v-am si vazut la ziua Theiutei, iar pe Raluca o stiu de cativa ani!

Mariana, pe tine te-am vazut cu baietelul cel mic in port-bebe acum vreo doua luni cand eu ieseam de la ORL cu fii-mea care-si sparsese timpanul (tu mergeai spre spital).

De citit va citesc, de scris...mai greu.

M-am bucurat ca am rezistat atata pe lista fara sa "intreprind" nimic in sensul asta...

Va pup si sper sa am timp si de scris, nu doar de citit... De-as avea voie pe mess si la serviciu...alta ar fi treaba, tot as gasi eu un piculet de timp...

In rest, noi suntem bine (Slava Domnului!), Daria creste "ca din apa", nu-mi vine sa cred... Am fost in concediu, de unde ne-am intors cam "sifonati" (Cristiana stie, eu nu vreau sa imi mai amintesc...)

Este cineva intre voi care lucreaza la firma de asigurari? Este foart important pentru mine, as vrea niste informatii...

Inca o data, va pup, noapte buna!

Dara si Darisor

PS 07.11.1977

Mergi la inceput

Mariana,vad ca a fost cu folos lista ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

DARA, sotul meu lucreaza in asigurari. Cu ce te-ar putea ajuta???

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

chiar ca a fost cu folos listutza,uite ce s-a activat lumea.asa ca bine ati revenit Roxi, Dana si Daniela.
Daniela, cum sa deranjezi?intrucat nu esti prima care zice chiar ma gandesc, nu am primit bine noile venit?ca la intalniri asteptam pe toata lumea, acuma ce sa facem daca s-a nimerit ca luni la rand sa fim aceleasi?

Erika, unde e intalnirea parintilor clujeni si cu ce tematica?

noi am fost ieri la Napoli, cu preteni vechi printre care si finutzii.Stefi finutza e tare cuminte si linistita spre deosebire de pezevenghea mea...care a neglijat-o pe micutza si s-a lipit de un baietel mai mare cu care a facut numai prostii.printre care fugit afara din restaurant, suit pe fantanica si cazut+julituri urate pe pietricele.nu mai specific ca a aruncat in paraias jumate din cantitatea de pietricele existenta.insa o bulina rosie ca a dormit beton azi noapte!
Raluca sa nu abuzezi de supozitoare, ii dai ceai de musetel ceva mai concentrat?dar pere, sau prune uscate?

Roxi povesteste-ne pe unde ai fost si ce ai vazut?masinutza mea e o Toyota Rav 4, second, dar o bijuterie de masinutza pe care o voi numi de acum Ravi

Roxana ce mai faci?ai fost cam indispusa lately...what's wrong?un concediu ceva?uite un

fetelor m-am trezit cam teapana de spate ceea cenu am patzit demult..ce sa iau oare?

va pup, mai intru

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimi, dragelor!!

Criss. , ieri nu i-am mai dat supozitor, (in schimb am umblat cu oala dupa ea de m-am urat), a papat multa supa de pui cu galuste-dragostea ei... si uite rezultatul este bun. Acum mi-a facut un kk urias in olita, si tre s-o felicit... sper sa ne tina!! De la inceputul perioadei i-am facut ceai de mushetzel concentrat indulcit cu miere, uneori kiar si laptele cu miere, ca eram deja satula de kinul ei... Mergem pe drumul cel bun.
Si bineinteles ca Stefi zice de cand s-a trezit "Theeiiaaa", "buuzzuu" cu accent pe toate vocalele...(adica am fost cu autobuzu de ne-am intalnit cu Thea)-traducere libera de mama... e asa dulce...

Dara tare ma bucur ca vii cu noutati, si mi-ar placea daca ai avea mess... ce ne-am mai "povesti" de numa' Dariei, iar tie o (unde ati fost in concediu??)

Mariana, se vede ca ai de lucru la poze... ca altfel ai veni sa ne mai zici de baieti!!!!!! asa-i??

Va pup pe toate si va doresc o zi superba!!! calda este deja...

fug la

minunea vietii mele

Mergi la inceput