Fetele din America (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Gata, am rezolvat, am cumparat un cantar si l-am si dus inapoi Multumesc inca o data!

Ralu si celelalte fete noi, bine ati venit!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Lai

bagajul de mina de obicei nu ti-l mai cintareste

eu am o geanta de piele gen ruksak in spate si in aia pun tot ce e mai greu - pe aia nu mi-au cintarit-o niciodata si a dus pina la 14 kg!!

ala carry on nu trebuie sa fie prea voluminos si batator la ochi - si daca-ti zic ceva, mai negociaza, mai scoate din el si baga in buzunare demonstrativ samd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

welcome Ralu74 si Oanacn

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LAI drum bun spre Romania si distractie placuta

Bun venit RALU! si sarcina usoara in continuare!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

loredana405,ai rezolvat cu traduceriile?Daca nu ,eu as vrea sa te ajut cu mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

fetelor poate ma ajutati ( ma interesez evident si pe net dar as vrea sa aflu daca e cineva care a fost in situatia asta)
Ma gandesc sa ma inscriu la un college de la toamna asta ca sa imi schimb viza H4 care nu ma lasa sa lucrez cu o viza de student care imi permite sa lucrez part time. Stiti pe cineva care a facut miscarea asta? Eu vreau sa ma inscriu pt primii doi ani la un community college in loc de university college ca la community esti acceptat 100% si e mai ieftin . Intrebarea principala e , oare o sa ma accepte ca rezident sau o sa ma trateze ca foreign student?
Am citit pe siteul lor ca esti tratat ca rezident daca ai stat cel putin un an in WA state si esti cetatean american sau rezident permanent sau temporar aici. Eu am deja un an aici.
A studiat cineva la un community college? Ati intampinat ceva dificultati la inscriere?

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Michelle, eu stiu asa: stai H4 esti tratat ca rezident; schimbi pe F1 esti tratat ca international. Este o zona gri aici, pt ca de ex eu am platit taxe ca rezident desi am fost F1 (married filing together). Mi s-a zis ca faptul ca sotul meu e rezident dpdv taxe si faptul ca am platit taxe in statul respectiv inainte de a fi F1 - exact ca si tine- ma face si pe mine rezident desi sunt F1.
Tu vrei exact la fel, dar pt in state tuition. Eu am intrebat la o scoala si mi s-a raspuns ca nu se poate. Poate mai are altcineva o parere, ca mie zona asta mi se pare cam gri.
Cel mai bine mergi la fatza locului si intrebi.

Mergi la inceput

multumesc Laura. Tu ce ma sfatuiesti sa fac? Crezi ca merita sa-mi schimb viza? Ma tenteaza pt dreptul de lucru part time plus faptul ca primind un SSN m-as simti mai "independenta"

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nu stiu, situatia nu e simpla. Part-time ala e in campus. Poti sa iti faci OPT-ul afara din campus dupa primul semestru, dar jobul trebuie sa fie in domeniu (din cate stiu eu OPT e 1 an, full time). Lumea nu "cheltuie" OPT-ul asa ca sa nu ramana cu fundu-n balta dpdv viza dupa graduare, dar pe tine asta prea putin te intereseaza, pana atunci o sa fiti probabil "rezolvati" (bafta!).
SSN-ul de student nu prea te rezolva cu munca, scrie pe el ca nu e valid decat cu DHS authorization; permis de conducere ai. Mergi la scoala daca e un program care cat de cat te intereseaza, altfel iti pierzi vremea.
Eu te inteleg and feel for you. Te sfatuiesc sa termini cu prostiile de genul reusita in viata, ca nu viza te face pe tine reusita, ci alte lucruri. Mai bine gandeste-te cu rabdarea treci marea. O sa treci si marea asta, indiferent cat de mare tampenie ti se pare ca spun eu acuma.

Mergi la inceput

te sfatuiesc sa termini cu prostiile de genul reusita in viata,

s( citisi articolul de la generale bag sama ).
ma gandeam doar ca sunt extrem de norocoasa ca am timp de pierdut si creier de folosit ( imi place sa cred ) si as putea sa fac ceva in business management sau ceva asemanator etc. De obicei in scoala iti cam vin idei de afaceri etc si iti mai deschizi ochii , iti mai formezi relatii etc . in plus de asta pe mine ma complexeaza destul de mult ca am facut litere in fac si simt ca o parte din creier care ar fii putut fii folosita cu succes e in coma

Michelle

Mergi la inceput