Fetele din America (77)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Erau cateva fete care discutau la un moment dat de un anume tip de aspirator care l-au cumparat de pe internet.
Imi puteti da si mie site-ul?!
E scump?
Merita banii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

OANA a nascut,are o fetita mancacioasa si putin plangacioasa...FELICITARI scumpa mamica,sa-ti traiasca puiuta si voi pe langa eamulti!...sper sa ne vedem cat mai repede!!!

SINZI mortala cu uraganul...am facut trenul...dar Robert evident ca nu se joaca cu el,m-am jucat eu cu Cosmin..hahaha...

LAURA super poze!!!...cred ca a fost minunat acolo!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mirela, bine ca voua v-a placut!!! haha!!!
David si Radu se plimba cu tractorul pe afara......saracu copil a stat doar in casa azi!!!!

Felicitari Oana!!!! Sa iti traiasca micuta dragalasa si mancacioasa!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Inca un fel de iaurt organic - Horizon.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adella-63 spune:

Salut pe toata lumea.Ma-am logat astazi ca am mare nevoie de un sfat de la fetele din Texas.Ma ajutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adella-63 spune:

Pina o sa-mi raspunda cineva,o sa incerc sa va spun succint despre ce este vorba ca simt ca o iau razna.Am o fata de 17 ani care a plecat pe 23 august in SUA mai precis Texas-Killeen,la scoala printr-un program al guvernului SUA numit Ocean.Ea a trebuit sa dea examene aici la mai multe chestii+limba engleza,iar noi parinti am achitat 4200$taxa de scoala+1150Euro bilet avion dus intors.Acolo sta la o fam. gazda se numeste.Ne-a trimis un mail cum ca nu are voie sa ne scrie,ca fam. este foarte rece,nu a reusit sa-si ia nici un obtional din ca dorea ca erau ocopate(este la o scoala de stat dar care, nu spune. decit ca sint multi negri lucru care nu o deranjeaza)ca nu poate face nimic din ce citisem noi in contact.Intrebare:cum sint scolile de stat din acea zona?Multumesc.O mama disperata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adella, am cautat informatii despre scolile din Killeen. Presupun ca e vorba de liceu. Au vreo 3-4 licee acolo, nici unul nu are rezultate bune.
In Texas copiii dau niste teste in fiecare an. In functie de rezultate scolile primesc un rating care poate fi: excellent, recognized, academically acceptable sau academically unacceptable. Toate liceele din Killeen au rating academically acceptable. Deci cum ar veni de nota 6, pe acolo.
In rest ce stii despre familia unde locuieste? Ma surprinde, in general oamenii sint foarte draguti pe aici. Dar nu stiu eu ce o fi in Killeen, ca tare e pe nicaieri orasul asta.
Eu presupun ca fiica ta trece prin momente dificile si datorita faptului ca e in plina perioada de adaptare. E o schimbare majora pentru ea. Nu dispera, banuiesc ca abia a venit. Da-i timp sa-si revina si sa se adapteze.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare fetelor. Iar dau eu buzna o data pe an. Dar uite ca mi s-a facut dor de voi si de discutiile de-aici. Sper ca toata lumea e bine.

Care Oana a nascut?

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati, alaptati, alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by adella-63

Pina o sa-mi raspunda cineva,o sa incerc sa va spun succint despre ce este vorba ca simt ca o iau razna.Am o fata de 17 ani care a plecat pe 23 august in SUA mai precis Texas-Killeen,la scoala printr-un program al guvernului SUA numit Ocean.Ea a trebuit sa dea examene aici la mai multe chestii+limba engleza,iar noi parinti am achitat 4200$taxa de scoala+1150Euro bilet avion dus intors.Acolo sta la o fam. gazda se numeste.Ne-a trimis un mail cum ca nu are voie sa ne scrie,ca fam. este foarte rece,nu a reusit sa-si ia nici un obtional din ca dorea ca erau ocopate(este la o scoala de stat dar care, nu spune. decit ca sint multi negri lucru care nu o deranjeaza)ca nu poate face nimic din ce citisem noi in contact.Intrebare:cum sint scolile de stat din acea zona?Multumesc.O mama disperata

daca vrea sa-ti scrie poate sa mearga la biblioteca, internetul e gratuit acolo. cu altceva nu sunt in masura sa te ajut

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

OANA a nascut,are o fetita mancacioasa si putin plangacioasa...FELICITARI scumpa mamica,sa-ti traiasca puiuta si voi pe langa eamulti!...sper sa ne vedem cat mai repede!!!

Care Oana mai? Oanab?????

Felicitari multe si multa multa sanatate lui bebe si mamicii.

Mergi la inceput