Fetele din America (77)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu io sigur:)
Oanacn ca vaz ca scrie la mamici de toamna:)

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adella-63 spune:

Multumesc pentru raspunsuri.Asa este i-am spus si noi ca o sa fie greu pina se acomodeaza.Aseara am mai aflat ca scoala se numeste Ellison si fam.locuieste la 21 mile in localitatea Florence asta dupa nr. de telefon ca fiica mea nu scrie.Ati putea sa-mi spuneti ceva de scoala?Va multumesc anticipat.Cu engleza stau foarte prost mai am dictionare si perseverez.La revedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

De gura nevestei m-am executad:

Ellison High School
Grades: 9-12
Type: public
Enrollment: 2004
909 Elms Rd
Killeen, TX 76542
Bell County
Phone: (254) 501-0600
Fax: (254) 520-1919

Scoala este nu foarte stralucita, dar se parerile postate despre ea pe greatschools se imbunatatesc. Daca in 2004 acuzau profesorii de lipsa de interes si rasism fata de negri, in ianuarie 2006 fosti elevi erau multumiti. Poti citi in detaliu aici
http://www.greatschools.net/modperl/parents/tx/3975?currpage=1&sortval=&perpage=125

Adresa este
909 E Elms Rd
Killeen, TX 76542

Poate ar fi bine sa scriila scoala si sa le ceri detalii despre fiica ta. Si ajutor cu traducerea se gaseste.

Totusi banii sunt multi pentru ce se ofera. Adica cum nici una din fete nu are curajul sa zica mai clar. Killeen Independent School District cu totul a fost clasificat "Academically Acceptable" de Texas Education Agency. Asa cum poti citi mai jos la link, catalogarea se face conform unor teste date studentilor, dupa rata de abandon in scoala si rata de terminare a studiilor. Scolile pot fi Exemplary, Recognized, Academically Acceptable sau Academically Unacceptable. Deci acest district de scoala are limita de jos a acceptabilitatii.
(http://www.greatschools.net/cgi-bin/tx/district_profile/558 )

Experienta ii va folosi fetei, dar o supraveghere mai atenta s-ar impune. Lipsa de comunicare poate fi datorata limbii, accentului, dar poate cineva feminin sa se ofere sa sune si sa ia pulsul discret. De asemenea poate cineva sa invite fatuca un wkd prin zona cu vreo ocazie religioasa. Sf Marie mica sau gasiti voi.

Mergi la inceput

Sanatate si felicitari proaspetelor mamici.
Ruxij cand vii la NY scrie un e-mail. Voi fi in aceea perioada, cred. In cazul in care nu te nanocompromit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adella-63 spune:

AC multumesc pentru raspuns.Cam cruda realitatea dar asta este.Fiicamea a plecat foarte hotarita,cu mult curaj dar vad ca are motiv sa scrie ca nu este ceea ce a sperat.Culmea ca din cei 12 copii care au plecat din Ro.pe 23 august numai ea si inca un baiat de 16 ani au ajuns in Texas si nu se simt bine.Ceilalti au plecat in Montana si din discutiile cu parinti este foarte bine.Asta este fiecare cu norocul lui.O sa incerc sa iau legatura cu organizatia care are sediu in Arizona-Tempe sa vad ce rezolv.Cit despre ce mi-ai sugerat vizavi de telefon si celelalte,nu pot sa indraznesc.Orice raspuns sincer, este bine venit.Va multumesc si imi cer scuze ca am scris la acest subiect dar nu stiam unde sa cer mai multe informatii si am vazut unele fete din Texas.La revedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

Adella, scolile din Texas sunt foarte bune de obicei, chiar si cele de stat.Soacra mea a fost invatatoare multi ani, iar acum este directoare de scoala in Deer Park, TX, e langa Houston.
Ideea e ca daca sunt sonde petroliere in jur, scolile au o gramada de bani de pe urma lor din taxe.
Nu stiu daca e cazul oraselului de care mentionezi dar daca scoala are in district asa ceva e ok.

Abia astept sa vin in Houston in noiembrie sa imi iau cartea verde si nr de asigurare sociala sa ma pot inscrie la scoala. Voi sta 1 sapt fara sot si copil - yoohoo.Apoi ma voi intoarce in Germa.......ma voi insrie la Univ. din Maryland.Acolo e si soatza.

Intreba cinava de gris....se numeste grits(se citeste gritz)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by AC

Sanatate si felicitari proaspetelor mamici.
Ruxij cand vii la NY scrie un e-mail. Voi fi in aceea perioada, cred. In cazul in care nu te nanocompromit.

OK :))

Mergi la inceput

ruxij ok!

BlackPanterro Deer Park e cotat "Recognized" de Texas Education Agency.
si datele populatiei sunt cam acestea
What's it like to live in Deer Park?
Deer Park Texas U.S.
Median household income $71 633 $45 797 $44 684
Cost of living (% of national avg) 83% 80% 100%
Unemployment 5% 5% 5%
Violent crime index (1 is lowest) 2 3 3

In timp ce in Killeen nu avem date de venit pe greatschools. Le putem afla, dar probabil sunt mai jos dupa etnicitatea elevilor.
This District State Average
Economically disadvantaged 49% 55%
Special education 13% 12%
Gifted and talented 7% 8%
Limited English proficient 6% 16%

Ethnicity This District State Average
Black 40% 14%
White, non-Hispanic 35% 38%
Hispanic 19% 45%
Asian/Pacific Islander 4% 3%
American Indian/Alaskan Native <1% <1%

Adella nu este idealul, dar daca familia e ok si fata cuminte poate avea de castigat din multe puncte de vedere. Familia risca sa fie severa, mai religioasa ca sa isi tina proprii copii deasupra problemelor. Daca te uiti la rezultatele testelor, nu sunt rele:
http://www.greatschools.net/cgi-bin/tx/district_profile/558

Rata de abandon scolar si neterminare care tine de saracie sunt factorii mai rai. Daca e serioasa nu va fi afectata.

Daca nu se ofera nimeni feminin o sa sune Andreea din Franta. Sa vorbeasca si cu familia si cu fata. Calatorim inainte si inapoi. Da-mi un numar pe PM si sa incercam sa-i cumparam o cartela cu care sa poata suna si de la telefon public in .ro. Sa vedem daca are Internet la biblioteca liber. Daca nu liceul poate o lasa altfel sa Internet.
Care sunt ultimele solutii US-Romania pentru sunat de pe telefon public?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ac, eu iau cartela de pe sunaromania.com si poate folosi cartela de pe orice fel de telefon.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput
Mergi la inceput