Fetele din America (77)
Raspunsuri - Pagina 27
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Am pus poze, cine vrea sa bage un oki (dreptul, stangul, nu conteaza)
http://share.shutterfly.com/action/pictures?a=67b0de21b33cb2a42510&sid=8CctnDds0assC
Faine bre, m-a luat oftatul
Oana_B
Laura Takacs spune:
Oana, ma ia oftatul de cate ori ma gandesc numai, apoi daca ma si uit! A doua zi dupa ce am inceput serviciul io ma uitam dupa belete de avion undeva, nu conta unde, Mexic sa fie. Acuma m-am calmat ca am rapoarte de predat si mi-au stricat buna dispozitie.
Iuliana, depinde si unde face botezul (cat de fancy e restaurantul), cat de apropiata esti de respectivii. Cei pe care i-am chemat noi la botez erau toti prieteni vechi care-i stiam din Romania (nevestele erau mai noi, numai - la unii).
nematics spune:
Laura, petrecerea o fac acasa, si suntem destul de apropiati - prieteni buni dar ne vedem rar din cauza distantei si programelor diferite
si bani au suficienti, nu banii sunt problema, as fi vrut sa iau un cadou dar habar nu am ce
in fine, am sa-i intreb si pe ei
sinzi_ana spune:
Noi avem 2 zile off...sa mergem in vacanta...ca doar vine uraganu...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
lexi spune:
nema, cele mai apreciate cadouri au fost un bradut pitic pe care l-am plantat in gradina si o moneda de argint, cu anul in care s-a nascut bebelusul. astea stiu ca se comanda de undeva, parca prin national geografic erau la un moment dat niste reclame, dar sunt sigura ca gasesti in internetul asta mare (dupa ce repari calculatorul )
patriciaR spune:
Mamicile cu bebelusi ce fel de iaurt le dati copiilor vostrii din comert?
Dar brinza dulce de vaca gasesc...ceva care sa semene mai mult cu cea de la romani.
Muultumesc!
msl spune:
PatriciaR,
eu brinza de vaca asemanatoare cu cea din ro am gasit cea care se numeste "cottage cheese" seamana cu brinza cu smintina de la noi, si cred ca se poate da si la copii mai mici, cu mamaliga e delicioasa...
stie cineva cum se spune la gris? si daca se gaseste?
kim222 spune:
Eu la inceput i-am facut brinza de vaci in casa...apoi am trecut la cottage cheese care est eun fel de brinza cu smintina dupa parerea mea. Iaurt i-am luat numai organic de la Stonyfield (au si pt bebelusi). Grisul se numeste semolina...dar nu mai este asa de indicat la bebelusi pt ca impiedica absorbtia calciului.
sinzi_ana spune:
Oanacn, ai nascut? Sper ca sunteti ok...!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor