Fetele din America (77)
Raspunsuri - Pagina 26
nematics spune:
simbata viitoare e
si nu stiu de unde sa iau gift card ca aici nu sunt magazinele de care ziceti voi - nici CVS nici baibies 'r us
oricum acum m-am impotmolit intr-o problema de compilare de cod FORTRAN asa ca n-am alte preocupari pe moment ...
sinzi_ana spune:
Iuliana, io lucram in fortran acu fro 10 ani...de atunci nu mai stiu cu ce se mananca...poate as fi putut sa te ajut
Pe mine m-a apucat gospodareala inainte de o plaja pe inserat!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Llaura spune:
Nema, pe ce lucrezi? fortran 77 sau 90? pe linux cu g77/f77? iti lipsesc librariile, asa e?
Daca ai parola de root si esti pe redhat poti sa incerci sa updatezi sistemul de pe cd-ul de instalare, bootezi de pe cd si instalezi development tools integral si mere la sigur.
Bafta!
(mie mi-a scos destui peri albi fortranul77 si as vota pt desfiintare).
Edit: CVS e farmacie cu convenience store; carduri si money holdere dragute la noi erau si in scoala la bookstore).
nematics spune:
n-am nimic si adminul e o bestie
oi vedea eu
PS: am scris la 40 cu plus si -, poate stiu fetele - poti sa arunci un ochi acolo poate imi dai tu o idee? Multumesc mult!
Llaura spune:
Nema, mie mi se pare ca tu nu ai compilator de fortran90 sau nu ai compilator de fortran deloc pe calculator.Incearca sa te uiti in /opt/SUNWspro/bin/ sa vezi daca e ceva f90 prezent acolo si/sau daca ai comanda exportata la tine in path.
Poti sa incerci si sa dai de mana ce e scris in makefile, ca sa izolezi eroarea.
Incearca si sa schimbi masina pe care lucrezi cu alta pe care s-a mai facut ce vrei tu sa faci.
Eu nu am folosit compilatoare Sun, doar GNU, aspirina saracului.
nematics spune:
Laura, te pot contacta pe mess? eu sunt ojuliana
ca in /opt/ am 3 SUN-uri - SUNWits, SUNWrtvc, SUNVspro
stiu sigur ca am F77 pe calc, acum trebuie sa mai sap, cred ca avem si F90
am sa incerc chestia manuala la makefile
programul nu a mai fost rulat pe masinile de aici, asta e necazul
Laura Takacs spune:
Pana va rezolvati probleme de sistem, hai sa va inviorez cu "neshte" poze de la Mexico (a se citi, in trascriere fonetica " Mehico"). M-as intoarce maine, sa scap de America, dar ma tine serviciul. Mey, toata lumea relaxata, nu fuge dupa nimic, numa' noi ca doi tembeli goneam pe autostrada (singura care uneste Cabo San Lucas de SAn Jose, mai sus nu stiu daca merge)de parca intarziam la serviciu. Cand m-am intors inapoi la serviciu, mergeam mai incet- reactie intazriata.
Am pus poze, cine vrea sa bage un oki (dreptul, stangul, nu conteaza)
http://share.shutterfly.com/action/pictures?a=67b0de21b33cb2a42510&sid=8CctnDds0assC
Iuliana, fostai la botez? Ca-ti spuneam io cat se da. La noi au dat cei veniti solo $75-100, prietenii mai apropiati (cuplu) $200-250 si $300 (astia erau foarte apropiati). Unii ne-au dat gift card-uri la Babies'R'Us, cum zicea Sanziana, altii check, altii bani.
nematics spune:
Laura, n-am fost, ma duc simbata, solo, asa ca am sa folosesc informatia ta, multumesc
cit despre sisteme, am trecut pe privat, scuze de poluare
PS: faine poze!