Fetele din America (77)
Raspunsuri - Pagina 25
Ramona J spune:
Sanca, Sanca...
Nu e vorba strict de YMCA, cred ca se referea la summer camps. La NY locuiam vis-a-vis de un YMCA si am mers si eu si copilul la tot felul de cursuri. A fost OK pentru banii platiti.
Aici n-am fost inca, am impresia ca e unul nou destul de aproape. Nu asta ma deranjeaza, ci programele astea de Boy Scouts, Youth Adventure. Eu zic ca au fost facute pentru idioti.
Poate nu m-am acomodat eu ca am venit de la NY. Oricum, pina nu am mers la intilnirea de Boy Scouts n-am vazut asa taranoi pe unde locuim. Sigur, e Texas dar sintem intr-un cartier cu pretentii ca am vrut scoala buna, publica.
In rest nu am ce sa ma pling, dar am ramas masca in seara aia. Of! Ce sa-i faci, sintem in tranzitie.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553394814&security=KTGJjH
Am pus ceva poze cu gradinita noastra...
Imi place tare mult montessori...este cea mai naturala cale de a educa un copil...
Colegele cu care lucrez sunt super...nu stiu educatoarele lui David cum sunt (ca nu le-am urmarit la lectii) dar cele din clasa mea sunt foarte calme, stapanesc copii f bine si ii strang mereu in brate, ii iubesc cu adevarat...
E o atmosfera de familie tare placuta!!!
Deja am si eu "copilasii" mei...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
CRISMIR spune:
SINZI super,pe mine mai impresionat...dar eu nu am vazut altceva ,deci...astept sa vad fetele ce zic,care au vazut si alte scoli/gradinite?!...oricum foarte frumos si ma bucur ca iti place,e foarte important!!... si sper sa fie bine si pe viitor!...David ce zice,ii place,s-a mai acomodat? si pt el si pt Radu...vorbim in weekend sa ne vedem!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
nematics spune:
din categoria fiecare cu ce-l doare: am primit invitatie la un botez ortodox (familie mixta) - ce cadouri se iau la astfel de ocazii?
Llaura spune:
Nema, ai aterizat?
Poti sa dai bani la botez, pusi intr-un frumos money holder achizitionat in drum de la CVS. Eu asa am facut, plus un frumos buchet de flori la mamica.
nematics spune:
am, multam de intrebare si de raspuns - cit se pune? Daca esti un invitat din multime, nu ruda etc
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/photo/553394814/2168021830087737923tefcYN
copii din grupa mea , nu-i asa ca sunt dulci???
varsta David
poze David
Llaura spune:
quote:
Originally posted by nematics
am, multam de intrebare si de raspuns - cit se pune? Daca esti un invitat din multime, nu ruda etc
Cam 50 e catre prea mult (cica); acum depinde cat de mixta e familia, daca e mixta spre americana mai mult de atat ii embaraseaza. Eu am pus parca 75 nu mai stiu, dar erau romani si buni prieteni. Poti sa ii iei ceva la copilas, dar eu nici nu le am si a si primit de la toata lumea, m-am gandit ca mai bine ia maica-sa decat mine.
nematics spune:
multumesc mult - m-ai ajutat sa-mi fac o idee; ma gindeam ca o fi ca la nunta, cu lista de obiecte pe care sa le iei la copil
am sa dau telefon oricum sa intreb si apoi sper sa ma orientez
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by nematics
din categoria fiecare cu ce-l doare: am primit invitatie la un botez ortodox (familie mixta) - ce cadouri se iau la astfel de ocazii?
Poti sa iei un gift card de la baibies 'r us...asta in loc de bani...
varsta David
poze David