Fetele din America (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

monet, am comandat de pe scentiments. Eu cand i-am gasit cu google nici nu i-am bagat in seama ca arata cam rau. M-am uitat peste review-uri si sper sa fie ok.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Crismir, spre surprinderea mea erau mai multe feluri de furnici. Mai mult din alea mici si parca mai roscate, dar am vazut si citeva mai mari.
La mine a mers cu Raid, deocamdata. Dar problema era doar de vreo doua zile. Nu au ajuns la bucatarie, atunci cred ca o incurcam.
Cred ca trebuie sa vezi de unde vin ca sa poti insista in locul ala. Eu am dat bine de tot pe linga usa din spate ca am banuit ca pe acolo au intrat.
Hai sa zic si eu cu laptele. Tot Similac. Auzisem ca nu e asa bun ca Enfamil, dar pina la urma tot cu asta ne-am procopsit. Fiul cel mare a fost alergic la lapte si am ajuns la cel de orez, in schimb fiica-mea n-a avut probleme. Dar ea a si mincat mult mai putin.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mirela, sper sa apucam sa ne vedem in we daca nu aveti altceva de facut...

Fetelor...de unde pot sa cumpar o salteluta din aceea de dormit pe jos la gradi???? Si cum se numesc???

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Clover nu-mi garanteaza nimeni..dar cumpar de la cei care au magazin pe ebay..deci nu de la cei care vind un singur produs..sper ca ai inteles ceva..de 3 ani de zile...nu am dat gres...

Sinziana incerca la magazinele cu articole sportive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Mirela, sper sa apucam sa ne vedem in we daca nu aveti altceva de facut...

Fetelor...de unde pot sa cumpar o salteluta din aceea de dormit pe jos la gradi???? Si cum se numesc???

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

Sinziana, pentru Andreea anul trecut cind mergea la gradi a trebuit sa-i cumparam un sac de dormit. Si asa dormeau pe jos pe sacii de dormit. A mai fost si la alta gradinita si acolo aveau niste patuturi, daca le pot spune asa, erau de fapt niste cadre de fier si aveau un fel de plasa. Ce faceau alea de fapt ii ridica nitel sa nu doarma pe podea si cred ca era si mai moale, ca si cum ai dormi intr-un hamac.

Si cind ma gindesc ce patut aveam noi la camin in Romania.....

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Multumesc monet pentru website. Am gasit Fahrenheit after shave pentru sotul la un pret foarte bun!

Mergi la inceput

Revin. Din pacate cam nimic din ce vreau eu (inclusiv Fahrenheit) nu e in stoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

chiar nu stie nimeni de master, ca stiu ca s-a mai dicutat subiectul pe aici? nici tu, iuliana?:)

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Fetelor,am nevoie de ajutorul vostru,n-am stiut unde sa ma duc in alta parte sa intreb si am venit la voi
Un prieten din America (California)vrea sa vina in Rom
Aveti idee cat costa pretul unui bilet?
Ce companie aeriana recomandati?
Dar sa nu aiba preturi piperate
Va multumesc
O zi buna

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alyna, pe prima pagina sint info utile..acolo gasesti lista cu agentiile pe care noi cele de pe acest continent , le folosim...

Mergi la inceput