Fetele din America (77)
Raspunsuri - Pagina 22
Oana_B spune:
Depinde de perioada in care vrea sa mearga si eu cautam zilele trecute si cam toate sunt pe la 1300-1400 acum. Am vazut ca de prin octombrie incolo e mai ieftin. Vezi ca la inceputul subiectului sub lista sunt postate niste agentii, una din ele ce am retinut Nova Travel agent Cornel ziceau fetele ca e foarte amabil si gaseste deal-urile cele mai bune.
Oana_B
alayna spune:
Aoleu ce preturi piperate,eram sigura ca asa trebuie sa fie
Multumesc fetele
Am sa-i dau prietenului nr de telefon de la agentiile de pe prima pagina
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
CRISMIR spune:
RAMONA,mersic de raspuns..deci si la tine sunt micute si negre,marea majoritate...da,la mine cand dispra cand apar..problema sti care e,ca daca nu l-as nimic afara,pe masa,e ok...dar daca gasesc ceva de papa,apar cu miile...azi am sigilat zaharul,ca aveam invazie..,mi-am luat un borcan din plastic cu filet,sa vedem ce-o fi!!!...sper sa fie bine la tine...la mine clar nu vin de afara...eu am dat cam peste tot cu Raid,si a fost ok cateva saptamani si apoi iar au aparut!!!
SINZI ne vedem ,ca noi nu avem nimic deosebit de facut...mergem in parc de obicei dupa masa...da,am masina,am uitat sa va zic....si conduc de ceva vreme,asa ca pot venii singura la tine...hihihih...,ne auzim!
si numai bine la toata lumea!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
FLORYNA spune:
eu fol acest site si e foarte bun si preturile sint ceva mai mici decit cele de la mall
http://www.fragrancenet.com/f/net/index.html?mv_pc=
altcineva intreba de perioada mai buna de vizitare a disney park...cind copii incep scoala, nu mai e asa de aglomerat, sau in timpul sapt, in we e nebuneala; lunile mai bune cred ca sint de la sf sept in sus caci nu mai e f cald;
in leg cu insectele(nu stiu exact daca si pt furnici) sint niste bombite la home depot(nu stiu numele) daca pot sa aflu o sa scriu aici(poate cei de la magazin pot sa va spuna); se pun dimineata cind nu e nimeni acasa, se tin geamurile inchise peste tot. cind veniti seara de la munca, scoala se aeriseste bine ...scapati de ele pt citeva luni..o sa revin cu numele(daca mai gaseste soacra vre-una nedesfacuta);
Ramona J spune:
Sa bat in lemn, dar n-am mai vazut furnici.
Azi cind am intrat in casa pe usa din fata am vazut cam prea multe in zona aia (afara, deocamdata). Mi-a mai ramas niste Raid, cred ca miine le atac.
Pe unde sinteti voi cum e cu caldura? Noi avem vreo 32-33 de zile peste 100 deja... Nu e umezeala, dar ieri a fost 106. Oricit de uscat ar fi te darima caldura asta. La amiaza merg (pe jos, cinci minute) sa iau copilul de la scoala si abia rezist sa fac drumul asta dus-intors.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
cryssa29 spune:
Buna fetelor!
Va rog tare mult, ajutati-ma si pe mine cu cateva informatii in ceea ce priveste inchirierea unui apartament. Ce informatii trebuie sa cer in momentul in care merg sa vad apartamentul? M-am uitat pe net si unele au incluse utilitatile, insa in caelasi timp spun ca rezidentul plateste utilitatile..., asha ca nu mai inteleg nimic
Mi s-a spus sa cer informatii despre materialul folosit ptr constructia cladirii, despre factura de electricitate, caci in perioada rece poate fi foarte mare....
Credeti ca se poate inchiria un apartament fara credit history? Si daca da, cam care ar fi conditiile?
alintaroma spune:
Cryssa,
Nu prea am experienta americana dar iti voi spune cum am procedat noi . Acum 2 luni ne-am mutat la apartament dar nu am facut alegerea in functie de materialul din care e constructia la urma urmei nu stai acolo for ever si dupa ce te vei muta oricum vei gasi alte zone si apartamente mai frumoase ca al tau .
Noua ne-au cerut hirtie de la servici de la sota'miu cu venitul lunar si ca postul e permanent , asta pentru ca nu avem nici noi credit history. Sunt fel de fel de "pachete" cu inchiriere pe un an si o luna free sau pe 6 luni si fara "cadou" sau cu o parte a utilitatilor incluse . Noi ce am ales nu are utilititatile incluse dar cheltuielile sunt destul de mici (gaz, power) acum vom vedea la iarna . Apartamentul este cu 2 dormitoare ca avem kupil .
Aici am observat ca ofertele cele mai imbietoare erau in zonele nu tocmai frumoase, poate nu e asa peste tot.
Ce nu ne-a placut noua a fost faptul ca aproape peste tot nu-ti arata apartamentul care ti-l vor da ci "cel de aratat" .
Cam asta mi-a venit in minte acum ,
si succes sa gasiti "casuta" care sa vi se potriveasca cel mai bine
carolada spune:
va multumesc de raspunsuri ,inca nu m am decis la nimic,nici n am timp prea mult,of.
multa bafta la starpirea furnicilorapropo la noi sunt furnici cu aripioare transparente,voi ati vazut asa ceva?
multe salutari din salzburg
www.camping-kasern-salzburg.com
ocebine spune:
Cu privire la inchiriat...cite bordeie, atitea obiceie...
Noi avem un apartament de inchiriat. Noi platim apa si caldura iar chiriashii isi platesc electricitatea si gazul (telefon si cablu iar e treaba lor). Eu de obicei le fac un credit report la potentialii chiriasi dar mai mult ma intereseaza sa nu fie criminali (deci le fac si o verificare daca au antecendente). Ma intereseaza salariul si cit de sigur e locul de munca (de cit timp lucreaza) si verific daca intr-adevar spun adevarul.
Mult noroc.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
miereamara spune:
Revin si eu. Deocamdata nu am calculato propriu si este destul de incomod, tb sa cer permisiunea sa utilizez laptop-ul colegului. As vrea sa imi cumpar si eu un laptop dar nu prea stiu cum si de unde. Azi am fost la BestBuy si am vazut cateva modele destul de ieftine si vanzatorul mi-a explicat mai multe chestii despre un sistem de creditare, cumperi produsul si ei iti dau un card de credit, primele sase luni sunt gratis si dupa aceea incepi sa platesti, avand stabilit un minimm de dolari pe care tb sa ii platesti lunar. Eu nu stiu prea multe despre acest sistem si mi-a fost frica sa ma apuc de rate asa de repede. Ceva idei? A mai cumparat cineva ? Mi-am mobilat casa destul de repede si ieftin as putea spune, dar banii se duc asa de repede...Unele produse sunt mai ieftine ca in Romania, iar altele sunt ridicol de scumpe, comparativ vorbind. De pida pepenele, care este favoritul meu si care era 50 de bani (5000 lei vechi) kilogramul in Romania, aici am vazut ca o felie costa f f mult. In rest, m-am obinuit cat de cat cu sistemul si inca nu mi-a trecut entuziasmul!!!