Fetele din America (77)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ferigutza spune:

Fetele care ati fost de curand in Romania, spuneti-mi si mie cum ati facut cu banii. Ati luat cash cu voi sau merge sa schimbi pe la ATM-uri? Caz in care, rata de schimb e avantajoasa?
Noi mergem intr-o saptamana in Romania si cum nu am mai fost inapoi de 6 ani nu prea mai stim exact ce se poate si ce nu.

Multumesc anticipat!

Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by Ferigutza

Fetele care ati fost de curand in Romania, spuneti-mi si mie cum ati facut cu banii. Ati luat cash cu voi sau merge sa schimbi pe la ATM-uri? Caz in care, rata de schimb e avantajoasa?
Noi mergem intr-o saptamana in Romania si cum nu am mai fost inapoi de 6 ani nu prea mai stim exact ce se poate si ce nu.

Multumesc anticipat!

Delia

Noi avem VISA si am putut sa scot direct de la ATM, numai ca e comisionul f mare...6$ la 30-50$...peste 100$ nu am scos pt ca nu am avut nevoie..
Asa ca te sfatuiesc sa iei cash si sa schimbi la casele de schimb!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

Mergi la inceput

Sanziana,

Merci de info. Spui ca voi aveti VISA, te referi la un credit card? Sau chiar debit? Acum 2 ani cand am fost in vacanta in Franta noi am operat cu debit cardul la ATM-urile franceze si am obtinut cea mai buna rata de schimb. Stiu ca daca vrei sa scoti cash de pe credit e scump indeed.

Multumesc de raspuns inca o data.

Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Mersi tare mult ptr raspunsuri, fetelor. M-ati mai luminat putin....
Daca va mai amintiti altele, astept sugestii.
Nu am stiut de posibilitatile multiple de inchiriere. Stiam ca "te obliga" sa inchiriezi pe un an.
Cum credeti ca-i mai bine? Cu utilitati incluse sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ferigutza, eu sunt in .ro acum si numai cardul debit il folosesc. il am de la hsbc, iar comisionul e de $1,50 la extragere, indiferent de suma, dar sa fie in limita cardului. in schimb, la chase e mult mai mare comisionul. cel mai bun comision il am pe cardul de debit de la paypal, de $1. pentru mine e mult mai comod sa scot asa, evit cozile dar diferenta mare de bani nu e, de genul 50 de mii daca scoti in plus fata de situatia in care ai schimba. daca totusi iei cash, sfatul meu e sa schimbi la banci si nu la casele de schimb valutar ca se tin de tepe.

pup fetele americance

semnatura ilizibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu am la Bank of America...cursul e ff bun...dar comisionul e mare!!! Si nu imi aparea imediat cand scoteam, ci mi-l lua din cont dupa 1-2 zile de cand scoteam banii (am scos numai la ATM-urile de la banca TRansilvania in Romania)

Si ma refer la debit card...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor!
Sunt agitata cu tot felul de ganduri in legatura cu Romania, se simte ca am lipsit atat de mult. Problema cu banii e una importanta, caci nu stiu la ce sa ma ashtept.

Multumesc de raspunsuri inca o data.

Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Ferigutza, noi vom pleca peste 2 saptamini in Romania si ne vom lua cash la noi si-l vom schimba la banci. In legatura cu banii fata de acu 6 ani sa te astepti la preturi mult mai mari. Nu mai faci acum cu 100$ ce faceai acu 6 ani in urma.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiacrisp spune:

quote:
Originally posted by Ferigutza

Multumesc mult fetelor!
Sunt agitata cu tot felul de ganduri in legatura cu Romania, se simte ca am lipsit atat de mult. Problema cu banii e una importanta, caci nu stiu la ce sa ma ashtept.

Multumesc de raspunsuri inca o data.

Delia

buna

daca inteleg bine tu nu ai fost in tara de 6 ani?
hmmm pregateste-te sufleteste ca schimbarile sint mari si poti sa primesti un soc..eu am fost anul trecut in tara dupa o pauza de un an si jumate si schimbarile sint mari in numai un an si defiecare data se vede clar scumpiri peste scumpiri si mi-i se pare totul mai scum decit aici in America...dar hei chiar si asa se merita sacrificiul ptr a putea vizita pe cei dragi...in plus este bine sa auzi vorbind doar romaneste in jur ...

drum bun
claudia din
Michigan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Intru un pic la voi, poate ma lamuriti in legatura cu ceva.

Cu ce valori materiale si financiare poate intra un roman cand vine din Sua in Romania?

Exista vreo lege, vreun act normativ?
Astept pe cineva din SUA si m-a pus sa ma interez de chestia asta, are o groaza de aur cumparat (bijuterii), sta de mai mult timp acolo, o colectie numismatica, bagaje la greu.
Va rog mult indrumati-ma
As putea sa sun si politia de frontiera numai ca sunt atat de gretosi aia ca mai ca iti inchid telefonul in nas.

Daca mai vreti detalii va pot da.
Multam mult de tot

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput