Fetele din America (77)
Raspunsuri - Pagina 20
Sanca spune:
Trebuie sa se gaseasca scutece si mai mici pentru bebeii prematuri. incearca la magazine gen BabysRus. Ai putea sa intrebi pediatrul o recomandare unde ai putea sa cumperi in zona, ca au si in office diapere.
Carolada, incearca sa cumperi un cadou prin web site, care il trimit ei acasa in US, si nici nu mai platesti posta. De exemplu ceva de la www.bedbathandbeyond.com Dar de ce nu le trimiti un gift card?
Clover spune:
carolada, poti rezolva mai simplu. Intreaba-l daca s-a inregistrat la vreun magazin si i le cumperi online sau prin telefon. Asa le ei exact ce-si doresc ei.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
roxanuta spune:
clover,
poti cumpara parfumuri si de pe amazon.com Nu stiu daca accepta billing address din Ro.
bAly spune:
Sinziana, sa inteleg ca ati venit de acasa cu Air India, ma refer la zborul din Frankfurt. Chiar asa de rau a fost?
Noi vom pleca spre tara pe 2 septembrie si ne intoarcem pe 25 si zborurile trans-atalntice sunt cu ei, Air India. Offf si doar am avut un nod in git cind am rezervat biletele....
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by bAly
Sinziana, sa inteleg ca ati venit de acasa cu Air India, ma refer la zborul din Frankfurt. Chiar asa de rau a fost?
Noi vom pleca spre tara pe 2 septembrie si ne intoarcem pe 25 si zborurile trans-atalntice sunt cu ei, Air India. Offf si doar am avut un nod in git cind am rezervat biletele....
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
Nu am venit cu Air India...am venit cu US Airways!!!! Nu stiu ce noroc am avut de am dat peste masa aia de indieni
Nu am nimic cu ei...dar ce s-au mai impins!!! Si ce se mai calcau in picioare...de parca pleca avionul fara vre-unul din ei!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
philip spune:
noi am folosit enfamil cu iron si zic eu ca a fost ok. diapersi trebuie sa fie pt prematuri, aia-s cei mai mici
philip&andreea
copilasi dragalasi
Clover spune:
quote:
Originally posted by roxanuta
clover,
poti cumpara parfumuri si de pe amazon.com Nu stiu daca accepta billing address din Ro.
Nu e problema de billing, problema e ca daca citesti reviewurile magazinelor de unde sunt trimise de fapt ti se face rau si te intrebi ce o sa primesti, daca va fi original sau nu.
kim222, cum esti sigura ca ce primesti nu e contrafacut? M-am uitat si intr-adevar preturile sunt foarte bune.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
monet spune:
clover,
scentiments.com
gama larga, originale, preturi bune. daca parfumul ce ti-l doresti se vinde ca si tester, cumpara; pretul e mic-mic si calitatea e super (la fel ca la ne-testere). eu cumpar de la ei de ani de zile. sa enumar ce cumpar si pentru care pot garanta: tresor/lancome, night flight/joop, xs/paco rabanne, no. 4/jil sanders, dolce&gabbana/dolce&gabbana, paloma picasso/picasso, bulgari black/bulgari... gata, nu-mi mai amintesc.
noroc si sanatate! si sa mirosi bine!:)
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
CRISMIR spune:
Si eu am furnici,cam peste tot si am gresie pe jos...deci cu aspiratorul e caca-maca...am dat cu de toate si tot apar...mai ales daca las ceva afara,mancare dulce in special...ale mele sunt mici,mici...cum erau la tine RAMONA?...ma enerveaza si pe mine de mor,ca nu pot lasa afara nimic...zaharul e plin de furnici....si la paine se baga...si la mine nu vin de afara,habar nu am de unde,eu zic ca din mobila,e veche cred.
Pampers exista si nr mici, pt prematuri...iar lapte eu i-am dat SIMILAC cu IRON,a fost ok,eu am fost tare multumita de el.
SINZI ,Oana are dreptate,incearca la Transilvania,dar vezi ca acolo pleaca doar la interval de 4-5 luni pachetele,cand se aduna mai multe,adica sa ocupe un container de pe vas,caci cu vasul merg.
SALISA,bine ai ajuns pe taram american
la toata lumea si numai bine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus