Fetele din America (77)
Raspunsuri - Pagina 19
carolada spune:
buna fetelor
sper ca nu va deranjeaza ca scriu aici,am si eu o problema.un prieten de al meu american se casatoreste si cum nu pot veni la nunta as vrea sa i trimit un cadou. cam ce credeti c as putea sa i iau?cum e obiceiu pe acolo?
multumiri anticipate
www.camping-kasern-salzburg.com
danutza_c spune:
Ramona, am vazut intrebarea ta ieri dar nu am apucat sa-ti raspund.
Am patit si eu chestia asta odata in CA cu furnicile si eu am dat cu spray prin locuri la care nu se ajungea usor gen sub chiuveta din bucatarie (de fapt pe acolo era una din intrarile furnicilor) si am pus in jurul casei capcanele de furnici. Astea sun niste chestii de metal care se infig in pamint in jurul casei si au un gel care e toxic pentu furnici. Nu mai stiu exact cum se cheama dar daca intrebi la un Home Depot sau ceva asemenator, chiar si la Safeway cred ca gasesti.
Apropos de aspirator: ma intrebam si eu daca e chiar asa d bun cum il arata reclama. Bine ca stiu acuma!
Bafta cu furnicile sa scapi de ele cit mai repede!
patriciaR spune:
Multumim de primire fetelor!
Noi ne miscam mai greu cu scrisul...dar reusim sa citim din cand in cand.
Suntem inca in prima saptamana, descoperim locuri, apoi inca ne readaptam la fusul orar....desi noapte e noapte si ziua e zi...suntem tot obositi, buburuza e mereu dupa mine sau calare pe mine, greu cu schimbarile majore.
O intrebare am si eu.
E cineva cu psihologie facuta in Romania care practica in statul Wa?! Sau ce stiti de recunoasterea studiilor?
Multumesc!
Gata fug !
Numai bine va dorim!
Ramona J spune:
Multumesc fetele pentru raspunsuri. Am luat un Raid pentru furnici si n-am mai vazut niciuna. E drept ca eram in faza incipienta. Lummy, produsul indicat de tine suna promitator. Am incredere in Bayer. Danutza cred ca si capcanele ar fi o idee buna, mai ales ca am vazut ca vin de afara.
Multumesc. Sper sa fi scapat de ele definitiv ca tare nu-mi place sa dau cu chimicale prin casa.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
lexi spune:
Carolada, obiceiul cu nuntile pe aici e ca fiecare cuplu de viitori casatoriti isi deschide un wedding registry la un magazin si isi alege ce vrea el din diferite categorii de produse; iar nuntasii cumpara din lista aia, pana o termina (aproximativ) pe toata. Majoritatea magazinelor fac asta si online, asa ca te scuteste de alergaturi in plus.
Sau te gandeai la un cadou special si trimis prin posta?
carolada spune:
da,lexila asta ma gandeam, un cadou de trimis prin posta, ca de dus nu ma pot duce.Ai vreo idee?
www.camping-kasern-salzburg.com
Clover spune:
Hello,
Imi puteti recomanda situri care vand parfumuri si livreaza in US pe care le-ati testat si care sunt serioase?
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
msl spune:
Kim222, ai fost multumita de serviciile lor?
Pt. fetele care au copii mici aici(noi nascuti) ce fel de lapte praf le-ati dat sa manince?Sint atitea feluri , nu stiu ce sa aleg, si care este bun.Nu gasesc nicicum scutece mai mici de 4 kilograme,oare chiar se nasc aici numai copii uriasi? Orice sugestie este binevenita!
kim222 spune:
Msl am fost foarte multumita de serviciile lor. Eu am folosit numai Emfamil (dupa unii cel mai bun!).
Exista si scutece pt noi -nascuti..un fel de size O.
Oana_B spune:
Clover eu stiu de www.sephora.com dar n-am comandat de pe site am cumparat de la magazin ca au in mall.
carolada un tablou sau o statueta? asa cu tema clasica care s-ar potrivi si la un stil de decorat modern si unul traditional. Sau www.thingsremembered.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_548274_-1_1" target="_blank">albume de poze, www.giftshop1234.com/mele-jewelry-box-cherry-classic-475-11.html" target="_blank">cutii pentru bijuterii eu am primit asa ceva la nunta si-mi plac foarte mult. Poti sa pui ca site-ul de unde cumperi sa trimita direct la adresa lor.
Oana_B