Fetele din America (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Stiti cumva o metoda mai ieftina de trimis un pachet in Ro, inafara de posta???

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Da Oana, sint foarte multumita. Il am de vreo trei luni. La inceput m-am ingrozit cita mizerie a scos de peste tot. Primele dati a trebuit sa-l golesc de mizerie inainte sa termin de aspirat, ca se umpluse recipientul. E drept ca si mocheta era noua, mai scotea si puf din ea.
Acum cred ca a terminat cu grosul, nu se mai aduna asa mult. Doar nenorocitele astea de furnici, bine ca le trage si pe ele!
A fost greu sa-l conving pe sotul meu sa-l cumparam, dar acum ii pare bine si lui ca l-am luat.
Am avut inainte Hoover si Panasonic. Nu se compara niciunul.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Thx Ramona

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cu placere. Eu sint foarte multumita de alegere.
Cind ne-am mutat aici si am vazut ca e mocheta peste tot (yuck), am stiut ca am nevoie de un aspirator bun.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

varsta David

poze David

Sanzi_ana bine ai venit "acasa".
Pachete poti trimite si prin restaurantul Transilvania, din cate imi amintesc ei trimit o data pe luna, se plateste la pound si e mult mai convenabil decat posta normala, dezavantajul e ca nu va ajunge atat de repede, dar daca nu trimiti ceva urgent merita sa incerci. Da un telefon si intereseaza-te cat costa si cand strang pachete.

Oana 36+ cu Lisa Maria

Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by Oanacn

quote:
Originally posted by sinzi_ana

varsta David

poze David

Sanzi_ana bine ai venit "acasa".
Pachete poti trimite si prin restaurantul Transilvania, din cate imi amintesc ei trimit o data pe luna, se plateste la pound si e mult mai convenabil decat posta normala, dezavantajul e ca nu va ajunge atat de repede, dar daca nu trimiti ceva urgent merita sa incerci. Da un telefon si intereseaza-te cat costa si cand strang pachete.

Oana 36+ cu Lisa Maria

Poze

Varsta Bebe

Multumesc Oana!!!

varsta David

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Buna fetelor!
Legat de trimisul pachetelor in ro aici am gasit ceva:
Heavy item shipping to Romania
Far Away Land, Inc. – Mission of America: Min. weight - 50 lbs/address. Price: $0.95/lb. The price includes transport to the destination in Romania. Travel time: 4-6 weeks. Do not write the address on the parcels, as they will be numbered. Hand the package to Camelia & Cristi Hangea, 967 Hampton Rd, Hayward, CA 94541, (510) 317-9896. For further info contact the Corporate Office: 5113 SE 118th Ave., Portland, OR 97266. Tel: (503) 762-2390, Fax: (503) 762-2398.

Nu stiu daca functioneaza nu i-am incercat. Poate cei de la bisericile romanesti mai au ceva metode de trimis mai ieftin.

Aici am mai gasit un site cu informatii care pot fi utile:
http://www.stanford.edu/group/rsa/_content/_public/_htm/re.shtml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu i-am incercat! Pachetul a ajuns in 8 saptamini. In plus te mai costa 5 $ asigurarea obligatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lummy spune:

Ramona J si eu am avut furnici si am cumaparat de la homedepot o solutie produsa de Bayer : Home Pest Control. Pe eticheta scrie ca tine 9 luni efectul.Eu am dat acum 2 saptamani dar numai prin locul pe unde am descoperit ca intra furnicile si nu am mai avut probleme pana acum. Actioneaza si asupra paianjenilor si gandacilor.
Sper sa-ti foloseasca si tie
Lummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

care din voi a facut/face master in umanistice aici si poate sa-mid ea ceva informatii? ma intereseaza ce sanse ai sa te tina aia la ei in continuare dupa ce termini, eventual sa mergi cu doctorat etc. eu m-as baga la masterul in comunicare, desi sunt sanse f mici sa ma accepte (mi-au spus ca din 125 de aplicanti accepta, 10-15%) si sa o tin tot asa. dar nu stiu cum e sistemul, n-as vrea sa o dau in bara, pt ca ma indoiesc ca as mai avea timp de serviciu cu un assistantship ori fellowship.
stie cineva?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput