Fetele din America (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI frumoase pozele!!!Bine ati venit "acasa"!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Buna ,
Sunt mamica Salisa cu o puiuta de 8 luni pe nume Anastasia, v-am urmarit si am citit cu atentie aproape tot ceea ce a-ti scris despre viata si problemele care se impun atunci cand locuiesti in state.
Mi-ar face placere sa fac parte din grupul vostru si sa impartasesc cu voi tot ceea ce descopar. Avem putine zile de cand ne-am schimbat casuta din Europa in America.
Am zburat din Copenhaga spre statul Washington.
Locuim de numai 5 zile in Seattle.
Deja cu cateva dintre voi am mai vorbit.
Multumim !
Va dorim o zi buna !

Mergi la inceput

Scuze am uitat sa-mi schimb locatia..din Danemarca in State...am sa o fac imedit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ciuf, imi pare bine ca s-a rezolvat. Distractie placuta in LA. Sa ne scrii cum a fost pe avion cu noile restrictii. Te-au facut sa bei din baby formula? Asta a fost primul zbor cu printesa ta?
Patricia si MSL, bine a-ti venit.

Mergi la inceput

Multumim Sanca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

msl, Patricia si miereamara welcome

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetele am si eu o problema MARE. Ne-au invadat furnicile! Nu stiu ce s-a intimplat, sint foarte multe.
Ce ma fac? N-as vrea sa folosesc ceva toxic, aveti idee ce putem face? Deocamdata aspir intr-una. Traiasca Dyson, ca vad ca mereu trage la ele. Dar nu e asta solutia.
Avem mocheta peste tot, alt dezavantaj.
Daca aveti vreo idee ajutati-ma va rog!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sa nu lasati absolut nimic deschis. Nimic pe masa, nici un pachet de biscuiti desfacut in camara, NIMIC. Asa e in California, sunt furnici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Ramona J
Traiasca Dyson, ca vad ca mereu trage la ele.

Bine ca ai pomenit de Dyson eram si eu curioasa sa stiu daca e chiar cum zice la reclama ca nu pierde suction si nu stiam pe nimeni care sa aiba asa ceva. Esti multumita de el?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Deocamdata nu au ajuns in zona de dining. Am constatat ca vin de afara. Initial am crezut ca am lasat firimituri, ceva. Pe urma am vazut de unde vin.
De asta vreau sa scap de ele, sa nu ajunga la dining area sau in bucatarie.
Dar cu ce sa dau?
Si aici in TX e plin de insecte de tot felul. Nici nu le cunosc pe majoritatea. Am luat niste chestii cu ultrasunete, se pun in priza. Parca sint mai putini paianjeni de cind le-am pus pe astea, dar ne-am procopsit cu furnicile astea. Si vreau sa iau masuri pina nu se intind peste tot.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput