Fetele din America (77)
Raspunsuri - Pagina 18
sinzi_ana spune:
Stiti cumva o metoda mai ieftina de trimis un pachet in Ro, inafara de posta???
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
Ramona J spune:
Da Oana, sint foarte multumita. Il am de vreo trei luni. La inceput m-am ingrozit cita mizerie a scos de peste tot. Primele dati a trebuit sa-l golesc de mizerie inainte sa termin de aspirat, ca se umpluse recipientul. E drept ca si mocheta era noua, mai scotea si puf din ea.
Acum cred ca a terminat cu grosul, nu se mai aduna asa mult. Doar nenorocitele astea de furnici, bine ca le trage si pe ele!
A fost greu sa-l conving pe sotul meu sa-l cumparam, dar acum ii pare bine si lui ca l-am luat.
Am avut inainte Hoover si Panasonic. Nu se compara niciunul.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Cu placere. Eu sint foarte multumita de alegere.
Cind ne-am mutat aici si am vazut ca e mocheta peste tot (yuck), am stiut ca am nevoie de un aspirator bun.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oanacn spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
varsta David
poze David
Sanzi_ana bine ai venit "acasa".
Pachete poti trimite si prin restaurantul Transilvania, din cate imi amintesc ei trimit o data pe luna, se plateste la pound si e mult mai convenabil decat posta normala, dezavantajul e ca nu va ajunge atat de repede, dar daca nu trimiti ceva urgent merita sa incerci. Da un telefon si intereseaza-te cat costa si cand strang pachete.
Oana 36+ cu Lisa Maria
Poze
Varsta Bebe
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Oanacnquote:
Originally posted by sinzi_ana
varsta David
poze David
Sanzi_ana bine ai venit "acasa".
Pachete poti trimite si prin restaurantul Transilvania, din cate imi amintesc ei trimit o data pe luna, se plateste la pound si e mult mai convenabil decat posta normala, dezavantajul e ca nu va ajunge atat de repede, dar daca nu trimiti ceva urgent merita sa incerci. Da un telefon si intereseaza-te cat costa si cand strang pachete.
Oana 36+ cu Lisa Maria
Poze
Varsta Bebe
Multumesc Oana!!!
varsta David
poze David
msl spune:
Buna fetelor!
Legat de trimisul pachetelor in ro aici am gasit ceva:
Heavy item shipping to Romania
Far Away Land, Inc. – Mission of America: Min. weight - 50 lbs/address. Price: $0.95/lb. The price includes transport to the destination in Romania. Travel time: 4-6 weeks. Do not write the address on the parcels, as they will be numbered. Hand the package to Camelia & Cristi Hangea, 967 Hampton Rd, Hayward, CA 94541, (510) 317-9896. For further info contact the Corporate Office: 5113 SE 118th Ave., Portland, OR 97266. Tel: (503) 762-2390, Fax: (503) 762-2398.
Nu stiu daca functioneaza nu i-am incercat. Poate cei de la bisericile romanesti mai au ceva metode de trimis mai ieftin.
Aici am mai gasit un site cu informatii care pot fi utile:
http://www.stanford.edu/group/rsa/_content/_public/_htm/re.shtml
kim222 spune:
Eu i-am incercat! Pachetul a ajuns in 8 saptamini. In plus te mai costa 5 $ asigurarea obligatorie.
lummy spune:
Ramona J si eu am avut furnici si am cumaparat de la homedepot o solutie produsa de Bayer : Home Pest Control. Pe eticheta scrie ca tine 9 luni efectul.Eu am dat acum 2 saptamani dar numai prin locul pe unde am descoperit ca intra furnicile si nu am mai avut probleme pana acum. Actioneaza si asupra paianjenilor si gandacilor.
Sper sa-ti foloseasca si tie
Lummy
philip spune:
care din voi a facut/face master in umanistice aici si poate sa-mid ea ceva informatii? ma intereseaza ce sanse ai sa te tina aia la ei in continuare dupa ce termini, eventual sa mergi cu doctorat etc. eu m-as baga la masterul in comunicare, desi sunt sanse f mici sa ma accepte (mi-au spus ca din 125 de aplicanti accepta, 10-15%) si sa o tin tot asa. dar nu stiu cum e sistemul, n-as vrea sa o dau in bara, pt ca ma indoiesc ca as mai avea timp de serviciu cu un assistantship ori fellowship.
stie cineva?
philip&andreea
copilasi dragalasi