Fetele din America (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu in PTA nu m-am bagat in afara de sedintele o data pe quarter la scoala. Sint o multime de mamici care nu au servici si isi pot dedica mai mult timp decit mine. Eu abia vin de la servici si imi intru direct cu ei in lectii si ceva joaca. Imediat se face ora de culcare.

Ai mei merg la pian (o data pe saptamina), la gimnastica (de 2 ori pe saptamina cite 2 ore) si la inot (o data pe saptamina). Este mai mult decit suficient. Eu as vrea sa la mai tai dar ei se tin tare ca vor si atunci am capitulat. Dupa mine io n-as face nimic ca sint tare lenesa.

Lunchul eu trimit de acasa...cel putin in ultimile 2 luni au vrut constant peanut butter cu miere (fara coaja la piine). Le dau doar apa la ei (eu nu le dau suc decit foarte rar) si un fruct. Le-am spus intotdeauna sa aduca resturile acasa (in felul asta stiu ce au mincat). Nu ii poti proteja la nesfirsit si atita vreme cit au o mincare echilibrata acasa zi de zi, totul e in regula.

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ana Maria, cam ce fac ei la gimnastica? Si chiar dau proiecte de lucru manual pe care trebuie sa le facem noi? Groaznic, brrrrr, nu stiu la ce naiba folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am vazut ca sint si la scoala niste activitati interesante: book club, Spanish Club. La Spanish Club ma gindeam ca inca e mic si poate prinde mai bine inca o limba straina, mai ales ca seamana cu a noastra. Si cu atitia Spanish people in zona nu strica s-o stie si pe asta. Ma gindesc serios la inot. A facut citeva luni de pian in Romania si as fi vrut sa continuam. Dar ora e cam $50-$60, mi se pare mult. Mai ales ca nu mi s-a parut asa zelos copilul.
Nu vreau nici sa-i incarc programul prea mult.
Nu stiu cum e aici, cu foi, cu caiete. Presupun ca tot foi. Aflam in curind.
Problema cu masa ma preocupa si pe mine. O sa ma orientez dupa meniu si ii mai dau mincare de acasa cind nu imi convine ce au. Eu votez tot pentru apa, dar mai iau sucuri organice. Ca adusei vorba de organice, aici le gasesc mai greut si mi se par foarte scumpe. $6/lb de pui!
Of, fiecare cu ce-l doare.
Noi votam cu scolile publice deocamdata. Speram sa fie bine. Parintii cu care am vorbit par multumiti. Mai vedem. Scolile private care mi se par interesante au preturi mai mari decit un Community College...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetelor, ne pregatim si noi pentru o mini-mini-vacanta la Disneyland CA si as vrea si eu niste ponturi daca aveti cumva. Merci tare mult. Apropos, cind e mai bine sa mergem? August, septembrie sau octombrie???

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare...
ocebine, cat este durata lectiei de pian?la noi este jumatate de ora ..ma intereseaza daca durata lectiei este asa mica pentru ca si ei sunt mici inca..Raresu are si inot zilnic o ora jumate,acum e in vacanta pana in aug la sfarsit..
apropo d einceputulscolii, anul trecut Rares a vrut sa mamance la cafeteria, a fost ok vreo doua luni cred ,apoi a vrut homelunch ,mai putin vinerea cand aveau pizza si asta voia neaparat.Eu l-am lasat sa faca cum vrea...tot incerc sa ii urmaresc alegerile si sa ii las impresia ca el este in control:)
anul asta o luam da capo...abia astept ,mai ales ca are o profesoara extrem de stricta ...
Am o intrebare: care este siteul dupa care verifici reviewurile despre doctori ? doctorscorecard.com sau care?

o zi buna

Mergi la inceput

Laura, pentru Alex care are doar 5 ani durata lectiei este de o jumatate de ora (citeodata daca e mai libera profesoara si el e interesat, mai il tine 15 minute). Pentru Nicholas, este 45 de minute. Este mai mult decit suficient pentru ca majoritatea timpului de studiu trebuie sa fie acasa. Pentru fiecare ora in clasa ei trebuie sa exerseze 5 acasa...(ei chinuie pianul mai mult ca le place sa se si joace si cinta dupa ureke ce le vine lor sau ce aud la radio). De multe ori trebiue sa ii mai opresc din cintat ca innebunim vecinii...se iau la intrecere care pe care si sa vezi concert

Cu gimanstica sta cam asa: O romanca (fosta gimnasta) a deschis o sala linga noi ( cam 5 min cu masina). Alex a fost foarte interesat (e extraordinar de indeminatic, flexibil si acrobat) si apoi Nicholas s-a prins si el in capcana Merg de 2 ori pe saptamina si acum deja fac cu un antrenor. La inceput faceau exercitii mai usoare: dat peste cap, flexibilitate, trambuline, rostogolirii...acuma e mai greut nitzel ca antrenorul e mai stric si nu prea le mai lasa timp si de goofing off Acum fac la bara fixa, ii pune la inele, exercitii la sol...ies de acolo fleasha, obositi si fericiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am fost la scoala azi sa vedem clasa, sa ne intilnim cu teacher si cu colegii.
Doamne citi americani! Eu venita de la NY... Sint ceva indieni si asiatici. In rest rar cite un rus sau spaniol. Si cica unde sintem noi e o suburbie cu mai multa diversitate.
Scoala e K-5 si nu e nici un alt roman, m-am uitat pe toate listele.
Profesoara e negresa, parea draguta dar ce concluzii pot trage? Oricum, nu am termen de comparatie.
M-am uitat peste cartile de reading si math. La reading sintem pierduti, dar la matematica sintem avansati.
Miine e ziua cea mare! La 9 dimineata e pauza de snack (adus de acasa). Asta e foarte bine.
De doua ori pe saptamina au physical education. Ma enerveaza ca nu au schimb de haine ca fiul meu transpira tare si apoi trebuie sa stea asa.
La prinz am vorbit cu profesoara sa scriu pe o hirtie ce trebuie sa manince. Deocamdata e bine asa. Oricum, sint niste optiuni ciudate si unele nu as vrea sa le manince.
Cam atit. Am fost la library si mi-a placut, acolo vreau sa merg voluntar. Si ca ajutor la clasa ca asa mai vad cum decurg lucrurile. In rest au multe variante dar nu mi se potrivesc.
Sper sa mearga bine totul. M-am uitat online dupa alte variante de backpack. Mi-a placut ce am gasit la Land's End si LL Bean. Sint unele de 14". Al nostru e de 17", deci e ceva diferenta.
Cu pianul ma mai gindesc. Poate gasim alta varianta. Fiul meu fredoneaza prin casa si oricine-l aude e impresionat de vocea lui. Dar nu stiu unde sa-l dau. La canto?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ma tenteaza sa il dau si eu la gimnastica, dar nu vrea sotul. Zice ca isi rupe frun picior pe acolo . La inot mergem si noi, doar o data pe saptamana.

Mergi la inceput

Nu-si rupe mai piciorul Ii dai in judecata

Toata sala e cu pad-uri peste tot...unde cazi dai de moale si in plus cind fac la bara fixa si la inele este antrenorul constant sub ei (plus salteaua de rigoare dedesubt).

In orice caz eu am vorbit cu antrenorul si i-am spus ca nu vreau sa iasa din ei atletzi olimpici ci doar sa se dezvolte frumos si sa aiba ceva echilibru, gratie, etc (ca nici la pian nu vor fii mari maestrii dar sa aiba ceva cultura generala, sa stie sa citeasca note)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Eu vreau sa ajunga copii mei sa faca un sport de performanta. Ii dezvolta mintal mai bine, ii fac mai competitivi, si scap si eu la college / universitate mai ieftin, si li se deschid usile mai repede. Dar trebuie facut subtil, nu-i imping de la spate (prea mult) si binenteles scoala si temele trebuie sa fie pe locul intai.

Mergi la inceput