Fetele din America (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

mercic ,AnaMaria...aici durata la varsta lui Rares (face mintenas sapte ani)este tot de jumatate de ora.Exersatul acasa este cheia insa eram curioasa pana la ce varsta ramane asa...Mie imi pare superbine 45 minute..
In alta ordine de idei,ma intereseaza un site de unde sa aflu idei de organizat petreceri pentru ca vine curand ziua lui.Deja ar trebui trimise invitatiile, are destui prieteni care au si ei grati si tot asa...Chestia e ca vrea acasa la el...ceea ce nu ma incanta deloc,dar daca asta e dorinta lui o sa incercam sa facem ceva deosebit.Ma intereseaza un site sau ceva de unde sa ma inspir la tematica petrecerii si cumparat cele aferente.Nu mai zic ca vrea si sleepover cu cativa din amici,deci va fi completa treaba. O sa inchiriem si jocuri alea alea,avem si noi o gramada de waterslide si sprinklere,etc,etc...deci ocupati am cum sa ii tin..Dar as vrea o tematica si sa comand totul nu sa alerg prin magazine..Astept sugestii si multumesc de pe acum...
sanca , eu sportul de care sper sa se tina Raresu este inotul...merge in echipa Boiler Aquatics care tine de US swimming...nu ne facem planuri pe term lung altele decat acelea de a se dezvolta frumos si invata sa fie team player..Nu am urlat in viata mea ca in ultimul an la competitii:))

Rares creste frumos, e un copil spiritual,dezghetat,descurcaret,sociabil..si ma gandesc ca toate sporturile,campusurile(fishing,hiking si alte cele din categoria boys scout) astea la care a fost cumva au avut o influenta asupra lui.Nu visez la scholarship,insa am constatat ca nu e asa scump daca ramane la universitatea din oras:)...vreau sa spun ca impartasesc idea Aneimaria cu construirea in timp a copilului ca om si nu ca atlet sau artist...hai va pupic si astept idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Laura O...incearca www.birthdayexpress.com/bexpress/" target="_blank">Birthday Express...ai mei sint foarte exacti in ceea ce priveste petrecerea de ziua lor...la 5 ani Alex a fost in stare sa conceapa in capshorul lui toata petrecerea: de la ce feluri de mincare, ce jocuri...pina si ce fel de luminarele pentru atmosfera

Am fost redusa la luatul de notitze si executare

Nicholas a vrut in Feb sa mearga la film si apoi la cina la restaurant. Asa ca am carat vreo 13 copii la Pink Panther si apoi la Pizzeria Uno unde si-au asamblat propria pizza si ice cream sundae

Ca idee generala...eu in ipostaza de parinte as vrea sa le pot oferi tot ce sint in stare, sa-i expun la cit mai multe iar ei sa fie capabili sa aleaga ceea ce le place. Prefer sa incerce cit mai multe si cind gasesc ceva care ii pasioneaza atunci nu voi fi nevoita sa ii imping de la spate.
Eu am o fire care fuge de competitie, nu imi plac comparatiile cu alti copii (al meu face pishu' la 1 an...al meu a mers la 5 luni)...prefer sa fie stapini pe ei insisi si sa se considere capabili. Sper ca asa va fii. Vreau ca ei sa fie in stare sa decida pentru ei singuri.

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

ocebine,multumesc de idee...dupa ce am cotrobait nitelus pe internet, am decis ca cea mai buna ideea este un sleepover birthday party...care va incepe la sase pm si se va termina a doua zi ...cand s-o termina , probabil dupa pranz.Chiar vrem sa il rasfatam anul asta ...adica va fi balamuc total..abia astept:).
am uitat sa precizez cand vorbeam de sporturi ca Rares merge de doua ori pe sapt si la tenis ...se pare ca ii place ...l-o fi luat valul ca noi toata vara asta am facut la ceas de noapte:) reincepem in sept,acum suntem in pauza de bunici:).
multumesc inca o data si sa de adomnul sa avem un an scolar bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Terror alert iara. Se pare ca serios de data asta. A-ti citit? Urmatoarele zboruri si aeroporturi sant on high alert:

Baltimore/Washington

British Airways 229: Left London Heathrow, scheduled to arrive at 5:05 p.m. EDT.

Charlotte

US Air 95: Left London Gatwick, scheduled to arrive at 4:53 p.m. EDT.

Cincinnati

Delta 37: Left Gatwick, scheduled to arrive nati at 4:46 p.m. CDT

Dallas/Fort Worth

British Airways 2193: Left Gatwick at 11:58 a.m. BST, scheduled to arrive at 2:30 p.m. CDT.

Houston

British Airways 2025: Left Gatwick at 10:58 a.m. BST, scheduled to arrive at 3:02 p.m. CDT.

New York JFK

American Airlines 115: Left Heathrow at 10:03 a.m. BST, one hour and thirty minutes late. It's now scheduled to arrive at at 12:30 p.m. EDT.

British Airways 117: Left Heathrow at 11:30 a.m. BST, scheduled to arrive at 1:55 p.m. EDT, two hours and 40 minutes late.

British Airways 175: Left Heathrow, scheduled to arrive at 2:39 p.m. EDT.

British Airways 1503: Left Manchester, scheduled to arrive at 3:23 p.m. EDT, according to JFK arrivals board.

Virgin Atlantic 3: Left Heathrow, scheduled to arrive at 3:49 p.m. EDT.

San Francisco

Virgin Atlantic 19: Left Heathrow, scheduled to arrive at 4:58 p.m. PDT.

Washington Dulles

United 923: Left Heathrow at 10:05 a.m. BST, scheduled to arrive at 1:05 p.m. EDT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am ajuns si noi in Us...inainte (marti seara) de atentat...am rasuflat usurata...
Oricum am calatorit cu o gramada de indieni, de fapt din Frankfurt avionul a fost aproape in explusivitate plin cu indieni...si a fost tare naspa...doamne...ce se mai imping!!!!! Mai sa te calce in picioare...nu au pic de mila!!!!

Am inceput si la gradi...David e incantat de jucarii, toboganul de afara...si de copii...sper sa ramana asa...azi si maine voi sta cu el...pe 21 cand incepe scoala cu adevarat ne vom separa!!!

Ana-maria de la ce varsta ai inceput cu pianul??? As vrea si eu, pt ca DAvid are ureche muzicala, dar nu stiu spre ce sa il indrept mai intai...

Si noi facem inot...de 3 ori pe sapt (acum avem de recuperat o luna jumate si vom face cred ca in fiecare zi)...si as mai vrea si eu un sport...inca nu m-am hotarat...
Ce recomandati la 3.6 ani???

Maine voi pleca in Key West, unde e Radu (are un job) si o sa stam acolo cateva zile...sper sa ma descurc, caci am 2 ore de condus pe autostrada, si am emotii (asta pt ca masina ar avea nevoie de una alta...si ca eu urasc sa pun benzina!!!!)

Lui David i-a priit vacanta in Ro...este mai sigur pe el, a pus un kil la boccelutza si vorbeste nonstop (uf!!!)...

Azi la gradi toate educatoarele s-au mirat ca e asa mare...si erau tare indoite ca are doar 3 ani...ba chiar directoarea mi-a spus ca se astepta sa fie (si mi-a aratat un semn cat jumate din DAvid)... micutz...si io repede le-am trantit-o ca romanii sunt mai "bine facuti...inalti si sexy"....

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Din capitolul: "Fiecare cu cel doare"
Fetelor va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat, am o prietena si situatia ei este cam asa:
A venit in US cu Viza H2B si lucreaza, ii expira viza in octombrie si ea vrea sa ramana in US sa faca masteru, dar nu stie ce proceduri trebuie sa faca sa poata sa ramana legal in US. Ea este in louisiana si are tot ce ii trebe pt master acte si tot, dar ii este teama ca daca ii expira viza si ea este la scola nu va conta si o vor trimite in ro.
Aveti ceva sfaturi?
Va multumesc

sinzi bine ai venit acasa...
ce chestie cu cu teroristi astia.. sunt culmea cand se vor opri o data, ce urmaresc oare sa se infurie toata lumea pe ei sa se ia la razboi cu toti?

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Draga Gabriela,
Prietena ta isi poate schimba viza din H2B in F1 prin scoala la care se inscrie. Se poate face asta legal, trebuie doar sa mearga la serviciul pentru studenti internationali de la universitatea respectiva si ei ii vor da toate detaliile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Draga Gabriela,
Prietena ta isi poate schimba viza din H2B in F1 prin scoala la care se inscrie. Se poate face asta legal, trebuie doar sa mearga la serviciul pentru studenti internationali de la universitatea respectiva si ei ii vor da toate detaliile.

Multumesc mult de tot

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Am avut de platit factura la cartea de credit si am intarziat cu doua zile (ca sa nu zic ca plicul era timbrat numai sa-l arunc in cutia postala). Data limita era pe 26 iulie, ei m-au incasat $40 pe 27 cica "late fee", iar pe 28 au primit checkul meu. Iar colac peste pupaza mi-au mai tras si $68 dobanda. In fine, intrebarea mea este: se raporteaza imediat si imi scade scorul de credit in jos? Sau cand se acumuleaza mai multe intarzieri de plata? Ca al meu sot ma tot pisalogeste pentru gresala facuta.
A mai patit cineva?
Astept sfaturi.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ciufa, nu se raporteaza decat daca esti peste 30 de zile, si ma gandesc ca s-ar putea sa se faca si in cazul cand e mai putin de 30 dar repetat (asta nu am "incercat"), dar de intarziat am intarziat si eu, si nu mi-a afectat credit reportul. Daca e prima data ca intarzii s-ar putea sa te ierte de late fee. Da un telefon si spune si tu ceva acolo, o scuza plauzibila, ai fost in vacanta, etc. Mie mi-a mers. De la "recidivisti" stiu ca daca intarzii de prea multe ori iti creste si dobanda pana la urma.

Mergi la inceput