Fetele din America (77)
Raspunsuri - Pagina 12
miereamara spune:
Si eu care speram ca cele 20 de ore, vor fi chiar 20! Azi am aflat ca primele doua semestre voi fi Teaching Assistant si dupa aceea voi trece pe Research. Asadar voi avea parte de ambele !
Gabbriela, am incercat sa iti trimit un PM, dar primesc mesajul ca nu ai casuta activata. Oricum, daca citesti, ma poti trece si pe mine pe lista: Miereamara - Gainesville, Florida.
Multumesc.
philip spune:
mirela, acolo unde esti in pozele cu yellowstone dai click in partea de sus pe "back to antndreea's photos" si-ti vor aparea toate albumele. de-acolo te descurci tu.
philip&andreea
copilasi dragalasi
CRISMIR spune:
Nu stiu ce sa zic,doar ca alor mei parinti cand au venit le-a cerut invitatia cand au intrat,aici la Miami..acum poate nu e peste tot asa,si depinde si ce vames prinzi...ca ei te intreaba unde mergi si tu zici vizita,atunci iti pot cere invitatia...dar nu e obligatoriu...am auzit ca altora nu le-a cerut nimic....bafta si numai bine!
ANDREEA,m-am uitat la o gramada de poze...
si numai bine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
philip spune:
aveti vreuna din voi slujba de stat (stat, adica florida, arizona etc, nu ma refer la slujba federala). ca daca da, vreau sa va bombardez cu niste intrebari...
philip&andreea
copilasi dragalasi
Sanca spune:
Apare in curand pe ecrane "World Trade Center" Nu m-am decis inca daca o sa-l vad in cinema sau nu, ca sant sigura ca ma v-a intoarce pe dos pentru o saptamana, daca nu si mai mult....
OK, pe o nota mai buna. A-ti aflat ce s-a intamplat cu ursuletii lui Elvis din Graceland? Au pus un nou security dog, un rottwheiler sa patruleze muzeul. Cainelui i-au placut ursuletii, asa ca dupa prima noapte de paza, i-au gasit pe toti ursuletii lui Elvis, toata colectia facuta praf ...
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Apare in curand pe ecrane "World Trade Center" Nu m-am decis inca daca o sa-l vad in cinema sau nu, ca sant sigura ca ma v-a intoarce pe dos pentru o saptamana, daca nu si mai mult....
OK, pe o nota mai buna. A-ti aflat ce s-a intamplat cu ursuletii lui Elvis din Graceland? Au pus un nou security dog, un rottwheiler sa patruleze muzeul. Cainelui i-au placut ursuletii, asa ca dupa prima noapte de paza, i-au gasit pe toti ursuletii lui Elvis, toata colectia facuta praf ...
Ciinele nu a fost in Graceland ci in Londra. Rasa este Doberman Pincher. Ursuletii nu a fost in exclusivitate ai lui Elvis ci variati. Uite povestea aici
Cu privire la filmul despre WTC, nicaieri lumea nu este mai impotriva filmului ca aici in NYC. Oliver Stone a angajat o multime de avocati, PR people chiar si rude ale victimelor pentru a preintimpina nemultumirea newyorkezilor. In opinia mea de newyorkeza este prea devreme pentru asa un film. Nu il voi vedea pentru simplul fapt ca martora fiind "pe viu" nu imi poate schimba nimeni filmul propriu interior.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Sanca spune:
Ana Maria, multumesc de precizari si lamuriri. Eu am auzit la radio, si mi-am imaginat ca trebuie sa fi fost in Graceland. Cei de la radio au incurcat rasa cainelui,nu eu . Oricum faza m-a amuzat.
Ma intreb oare daca acel aristrocrat Benjamin Slade o fi fost asigurat pentru jucariile distruse.
Ramona J spune:
Help fetele cu copii de virsta scolara. Feciorul meu incepe scoala si sint debusolata. Nu stiu ce si cum.
Am luat supplies direct de la scoala. Dar ne trebuie ghiozdan si... mai ce? Lista lor mi se pare incompleta.
Cum se procedeaza la lunch? Voi dati mincare de acasa? Ce? In lunch box? Cum se pastreaza mincarea? Ce parere aveti de mincarea de la scoala? Cum faceti sa nu manince junk food?
Sinteti active in PTA?
Orice sfat mi-ar fi de ajutor. Noi incepem scoala miercuri.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Sanca spune:
Ramona, welcome to the sandwich club.
Baietii mei la scoala nu mananca la cafeteria, asa ca au un sandwich pe zi, baby carrots, mar, si alte fructe depinde de sezon. Au lunch box, iar sandwichurile rezista in ele 2-3 ore pana la ora de lunch.
Rechizite scolare, nu are nevoie decat de creioane colorate, crayons, markers si creioane. Daca e la scoala de stat, nu se folosesc caiete, asa ca nu are rost sa cumperi prea multe.
Eu nu am fost in PTA ca nu am avut timp. In schimb am participat din cand in cand la activitatile scolare, field trips, etc.
Am revenit si editez, ca am uitat sa adaug. Eu in fiecare an am luat un set de creioane, markers si crayons si pentru clasa, si le-am donat. Mai ai avea nevoie sa cumperi lipici si foarfece, tot asa in 2 seturi - pentru scoala / acasa.
Ghiozdane ai mei au avut de toate modelele, si mai mult de un an nu tin la tavaleala. Giozdanul cu roti a fost distrus in timp record, nu cred ca tinut mai mult de 3 luni, eu zic ca nu se merita investitia.
CRISMIR spune:
Eu nu sunt newyorkeza,dar mi s-a parut aiurea sa scoata un film despre acele evenimente asa de repede...ANAMARIA trebuie sa fi fost groaznic in acele zile,si daca ai participat"pe viu",te inteleg si mai mult
Weekend placut fetelor!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus