cine preseaza flori?
Raspunsuri - Pagina 13
lbelciug spune:
Fetele,
ce faceti? Nu mai dati nici un semn? Vad ca deja am trecut pe pagina 2.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
Forum despre Flori Presate
Aldebaran spune:
Uite ca pana la urma am pus si eu mana si am facut ceva cu floricele nu-stiu-de-care din gradina soacra-mii, nu e cine stie ce avand in vedere ca n-am avut material, nu sunt foarte multumita de ceea ce am presat pana acum. Uitati si aici, rama este de la IKEA f. ieftina si are si plastic protector, chiar ma gandeam sa o vopsesc in alta culoare, dar mi-a fost lene.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
lbelciug spune:
Bravo, Corina!
Ma bucur ca ai debutat cu design-ul floral. Este o idee f buna sa pui florile langa fotografia copilului, desi eu personal le-as fi pus de jur imprejurul ei. Insa orice inceput este bun.
Si eu am presat aceste flori si ca si tine, habar n-am cum se numesc. Sunt insa frumoase.
Din cate vad, te pregatesti pt motz, asa-i?
Iunie 2006
Grecia 2006
Aldebaran spune:
Thanks!
Da, Aris are aproape un anisor, dar n-am de gand sa-i tai nici un mot, ca io stau rau de tot cu traditia, iar p-aci nu se practica nici mot, nici turte.
Ideea cu florile langa fotografie nu cred ca e originala, probabil este una din cele mai des intalnite aplicatii ale florilor presate.
Vad ca am ramas numai noi doua, ce se intampla, ocupam un forum numai noi? Pai asa corespondam prin e-mail si gata! Hey, celelalte fete, unde sunteti?
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
ML spune:
Eu zic sa nu plecati fetelor. Eu sunt tot cu baietelul racit si-i sacait si nu doarme bine. Nu am mai facut nimic dar mi-a venit o idee, nu stiu cat de realizabila... tot cu frunzele mele ca altceva slabe sperante...
Corina vazut, placut! Stii care imi place cel mai mult? Cea mov presata in "profil". Sunt zorele florile, nu? Acum nu stiu ce fel de zorele, dar arata la fel ca ale mele (apropo... am pus una singura si n-am putut scoate nimic din ea, ca mi s-a lipit de pagina. Sunt teribil de subtirele si sensibile...).
Corina pana la urma ai pus la presat si flori se oleandru? Cum au iesit?
Hei, chiar daca se duce subiectul la fund, reveniti cu ce ati mai facut sau ce noutati aveti. Eu zau ca sunt interesata.
Ma duc acum. Sanatate si voua!
P.S. Liviana multumesc pt. sugestia cu "Pagini aurii". Cred ca deja ai mentionat pe la inceputul subiectului dar mi-a trecut pe langa urechi.
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Dianami spune:
Buna seara!
Ma scuzati pt. chiul , Iulia a avut febra si eruptie de la vaccinul ROR, iar apoi am avut de alergat dupa o tona de acte pt. o locuinta ANL. Am depus dosarul in sfarsit, speram sa primim, ca avem punctaj bun.
Va felicit pt. creatii, le-am admirat pe toate!
Va pup si revin maine cu o surpriza !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
lbelciug spune:
ML, cu placere!
Diana, asteptam surpriza! Sanatate fetitei tale!
Iunie 2006
Grecia 2006
GabrielaG spune:
Fetelor, felicitarile mele sincere! Sunt superbe creatiile voastre. Mult spor in continuare,
Gabriela si baietii
lbelciug spune:
Multumi, Gabriela.
Poti intra si tu in club, daca doresti.
Iunie 2006
Grecia 2006
Dianami spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)