cine preseaza flori?
Raspunsuri - Pagina 12
lbelciug spune:
ML multumesc, am daruit tabloul cu zana nepoatei bonei mele. I-a placut foarte mult, insa ar fi vrut ca in tablou sa fi fost si printul reprezentat. Cel cu jardiniera a ajuns la BR, la parintii mei, care s-au bucurat f mult de cadou si desigur l-au apreciat. Cel cu gravida a ajuns la prietena mea si de asemeni i-a placut creatia mea. Asa ca in prezent, nu mai am niciunul.
Corina, ce bine ca poti cumpara online. Din Romania nu e posibil sa cumparam de pe site-uri straine, caci nu sunt acceptate cardurile noastre. Ce carti ai comandat?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
Forum despre Flori Presate
ML spune:
Corina da, aici au inceput sa se coloreze. Florile s-au scuturat de ceva timp. La fel si cu oleandrii. Se pare ca avem cateva flori comune, dar pe aici se "coc" mai repede (hi,hi!). Eu astfel de iasomie am:
http://www.pbase.com/image/42512052
Chiar, ce carti ai comandat?
Liviana ce planuri ai in minte?
Eu mi-am cotrobait prin flori si la fel ca si Marilen sunt dezamagita. Petalele de magnolie chiar mi-au mucegait. Frunzele parca se tin ceva mai tantose...
Totusi azi am facut ceva...
"Ce verde era valea mea!" (poze)
ML spune:
Iaca margica gainii babei:
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?action=view¤t=100_0915.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch2
Si inca una despre care nu prea am ce povesti ...:
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?action=view¤t=100_0921.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
Aldebaran spune:
Am comandat 2 carti: www.amazon.com/gp/product/082303058X/sr=8-37/qid=1154333571/ref=sr_1_37/104-2199434-1952732?ie=UTF8" target="_blank">aceasta si www.amazon.com/gp/product/1870586379/sr=1-1/qid=1154333614/ref=sr_1_1/104-2199434-1952732?ie=UTF8&s=books" target="_blank">aceasta
De ce cardurile romanesti nu sunt acceptate? Banii romanilor nu sunt buni? Asta-i chiar culmea!
ML- sunt tare frumoase tablouasele tale, chiar si cel cu caprifoiul. L-ai pus intr-una din ramele de care ziceai?
Fetelor sunteti tare talentate! Felicitari!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
lbelciug spune:
Buna fetele,
nu stiu cum a fost week-endul vostru, insa al meu a fost infernal. Matei a avut febra f mare, i-a iesit un canin si cred ca are si rosu in gat...
ML, mi-au placut cele 2 creatii, in special cea cu mana. Cum ai facut-o? E in format A4?
Pentru florile de magnolie ce hartie ai folosit ca sa le presezi? Eu n-am presat magnolie pana acum, insa mi se pare ciudat ca ti-au mucegait. Poate a fost umezeala acolo unde le-ai tinut. Eu am patit asa cand am folosit o revista cu foi lucioase pt a presa florile din Grecia. Am fost f dezamgaita caci cand am ajuns acasa, erau mucegaite...
Corina, nu e vorba de banii romanilor, ci de faptul ca din Ro au avut loc f multe fraude electronice. Am rasfoit cuprinsul cartilor comandate de tine si par a fi interesante. Poate ne impartasesti si noua din cele citite acolo.
O saptamana minunata!
Iunie 2006
Grecia 2006
ML spune:
Da, Corina am folosit una dintre ramele de la centrul foto (cea din plexiglass). Sunt curioasa cum o sa iasa florile la cuptorul cu microunde.
Liviana sanatate baietelului. Si al meu e rosu acum si cu febra, a dormit ingrozitor... Sanatate lui Matei!
Cred ca ai dreptate cu florile mucegaite. Revista are foile lucioase dar si umezeala aici (locuim intre ocean si rau) e o vesnica problema. Atunci intre ce fel de foi sa le pun?
Da,mana cu frunza este A4. Mi-am trasat mana, decupat cu grija si pastrat si forma negativa. Am umplut un balon de-al copiilor cu orez nefiert si apoi trecut prin tusiera si "tamponat" mana folosind forma negativa. Apoi am facut cocolos o bucata mare de plastic de protectie pt. castroanele cu mancare si tamponat fundalul acoperind mana cu sablonul taiat. Aaa si pus si o marginuta ca sa ramana alb dedesubt si lipit frunza cu aracet. Cred ca ar fi iesit mai bine daca aveam si alte culori, poate sa o fi inramat...
Va las acum, nu stiu ce timp mai am de postat dar va citesc cu mare placere. Voi ce mai spuneti restul fetelor? Ce fac floricelele si frunzulitele voastre?
lbelciug spune:
Wow, ML, ce idei minunate ai avut cu orezul, negativul si bucata de plastic. Bravo tie!
Multumesc pt urari, si eu sper sa fie Matei mai bine caci ma simt franta de oboseala dupa ultimele nopti nedormite... Sanatate si copiilor tai!
Pentru presat poti folosi o carte gen Pagini Aurii, eventual sa pui plantele intre 2 coli din hartia pt imprimanta.
DianaMirela, uuuuuu, pe unde mai esti?
Iunie 2006
Grecia 2006
Aldebaran spune:
Liviana, multa sanatate lui Matei! Ti-am trimis un PM.
In sfarsit am ajuns in centru la magazinele cu hartoage. Hartia handmade costa in functie de grosime de la 3 eur/ coala pana la 4,5 eur/ coala mica (50x70 cm) si este exact ca si hartia reciclata atata ca are ori modelase ori floricele uscate prin ea, nu stiu despre ce hartie ziceai tu, poate imi dai un link.
ML - multa sanatate si puiutului tau!
Fetelor, eu am incercat aseara sa presez la microunde. Experimentul a fost cu niste floricele care se ofilisera pana am ajuns acasa, cred ca pt. ca era ora pranzului si caldura maaaare. Pot sa spun ca au iesit destul de bine, mai ales frunzulitele. Chiar si florile ofilite si-au pastrat culoarea, desi o sa vedem in timp cum vor fi.
In alta ordine de idei, am gasit niste frunze superbe la un pomisor pe langa care trecusem de sute de ori si nici nu l-am observat. Uitati aici si aici. Stie cineva ce pom e asta?
De asemenea am vazut intr-un magazin ceva superb facute cu flori presate. Uitati si aici. E vorba de un panou luminat pe la spate cu beculete de pom de Craciun. Nu se vede bine in poze(facute cu tel. mobil) dar credeti-ma e absolut superb,dar si pretul pe masura: 400euro
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
lbelciug spune:
Corina, ti-am raspuns la PM.
Dragute frunzulitele. Parca seamana cu cele de smochin, dar nu stiu sigur ce pom le face. Oricum, daca tie iti plac, pune-le la presat.
Cat priveste aranjamenetele din magazin, chiar ca sunt superbe. La prima vedere as zice ca sunt flori presate intre 2 buc. de sticla si apoi adaugat un sistem de iluminat (neon?)in spatele lor... Poate au si o oglinda ceva, nu-mi dau seama, in orice caz arata BINEEEE.
Iunie 2006
Grecia 2006
lbelciug spune:
Corina, am uitat sa-ti multumesc pt info despre handmade paper. Preturile sunt ca pe net, insa mult mai scumpe decat cele de pe site-urile indiene. Uite un exemplu de www.clearbags.com/?category|T37" target="_blank"> hartie , insa modelele sunt foarte diverse. Oricum, avand in vedere dimensiunea destul de mare a unei coli, daca-ti place vreun design, eu zic ca merita sa cumperi si sa faci un tablou pe ea. Eu cel putin asa as face daca as gasi de vanzare in Ro.
Iunie 2006
Grecia 2006