SPORT+dieta
Raspunsuri - Pagina 23
OlgaTarziu spune:
lunitza sincer eu nu stiu ce ar putea sa lucreze in afara de abdomene, exercitii pentru maini, flotari ( eu fac cam 20 pe zi) si cum zicea mona lucrat cu greutati. Eu trebuie sa lucrez mai mult partea de jos.
Ma bucur ca slabitul nu mai e o prioritate la mine, incep sa se vada in oglinda rezultate clare. Se vad grupe musculare si tare-mi place. Acum sunt putin perfectionista asa ca incerc sa fac si mai mult. Oricum asta e un stil de viata si o disciplina pe care mi-am impus-o nu pentru o luna doua ci pentru totdeauna. Mi-am promis sa nu mai las muschii acoperiti de slaninutza. Iar daca mai raman insarcinata sper ca nu ma voi mai ingrasa ca o proasta.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
lunitza spune:
abdomene fac, insa cu flotarile o duc prost de tot, maximum reusesc sa fac 5, asta fara sa cad...daca ma ridic ajung la 15..insa mai mult de atat nu-mi reuseste:(
intr-adevar e un stil de viata...
uf..perseverez in continuare...
Luna75 spune:
Lunitza,poti incerca flotari si sprijinita pe genunchi- e foarte usor.Din pacate eu nu am multa putere in maini,in schimb am o problema cu musculatura de la maini-e prea evidenta si ma deranjeaza mai ales ca nu am facut exercitii speciale pentru asta.
Cred ca din cauza fetitei-pe care am tinut-o in brate nepermis de mult + de mai bine de un an si jumatate fac niste exercitii pentru abdomen cu ridicarea unui bidon de apa (5 L)cred ca din cauza asta mi-am format brate prea puternice si parca si umerii sunt prea lati.
Olga,Mona ceva solutii pentru mine?-asa vrea sa am brate mai feminine,ce exercitii sa fac ?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
OlgaTarziu spune:
Luna la fel am constatat si eu ca bratele si umerii ii am foarte puternice si atunci am inceput pilatele si aerobicul. Asa se feminizeaza un pic muschii, iar cu pilates ii faci lini si lungi. Nu voiam sa am spate sau bicepsi mai mari ca sotul meu, ca nu e normal.
Olga
When you're strange
When you're strange
-The Doors-
ange spune:
astazi mi-am luat un curs de "step" si unul de "cardio latin"
am facut bine?
mentionez ca vreau sa slabesc putin si sa ma misc ceva mai mult decat am facut-o in ultimii 8 ani ![]()
este mai bun aerobicul?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
lunitza spune:
Va multumesc pt sfaturi. Am sa incerc. Tot gandidu-ma la exercitii pentru bust si partea superioara a mainilor, mi-am amintit de un exercitiu. Asezi palmele ca un indian _/\_ :D, cam asa sa fie, si impingi cat poti tu de tare, timp de cateva secunde, apoi repeti de 10 ori:)...cum am putut sa uit de exercitiul asta. il faceam la fitness-yoga. si cand am icnetat il faceam acasa, insa rutina...:(...ce bine ca mi-am adus aminte.
am si eu problema bratelor. asa ca o sa va urmaresc cu mare interes...
OlgaTarziu spune:
Bravo ange!!!!!!!!!!
Bine ai venit pe la noi si sa te tii de treaba. Inceputul e cel mai greu dar pe urma ce satisfactii ai! Ideea e ca daca vrei sa slabesti trebuie sa ai grija cu mancarea si sa faci cam in fiecare zi macar o ora miscare. Apoi de intretinere e ok si de 3 ori pe saptamana. Eu inca fac in fiecare zi. Cat dureaza cursurile? De cate ori pe saptamana? Daca nu sunt destul combina cu altceva.
Olga
When you're strange
When you're strange
-The Doors-
Luna75 spune:
Olga,chiar trebuie sa ma mobilizez mai bine si sa caut pe net poate reusesc sa imi cumpar programul pilates,la magazin nu am gasit.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mobriq spune:
Fetelor, vreau si io sfaturi si incurajari, ca sunt dis-pe-ra-ta! Vara asta am folosit ultima "arma secreta" -in sperantza de a slabi-adica mi-am facut abonament la fitness (pe 3 luni). Si in 2 luni jumate nu am ajuns decat de vre-o 20 de ori, cu toata bunavointza mea. Am mai fost si la bazin de cateva ori (5-10). Oricum, ce s-o mai lungesc, rezultatul nu e nici macar zero, ci vre-o 2 Kg in plus!
. Ii drept ca nici regim nu am tinut, dar nici nu am facut excese, si parerea mea e ca mananc destul de sanatos - of, of nu stiu ce sa ma fac ... decat sa tin un regim drastic.
Mi se pare nedrept sa am un metabolism atat de eficace si economicos. Ce sa ma fac ???
Monica si Eduard (2 ani!)
lorinaoo1 spune:
mobrig ar putea fi cel putin 3 explicatii pt ce ti se intampla:
1. mese neregulate - stabileste-ti un program strict de luat masa, nu sari peste micul dejun, nu te infometa. Organismul tau, in cazul in care mananci neregulat sau sari peste mese, primeste semnale ca trebuie sa acumuleze a.i., in caz de boala, el sa aiba resurse pt lupat cu inamicul.
2. dereglari hormonale sau tratamente hormonale - daca iei anticonceptionale, schimba-le; s-ar putea sa te ingrasi si de la ele. Daca nici asta nu e problema, urmareste anumite simptome specifice dereglarilor hormonale (cicluri neregulate, bufeuri, ameteli, oboseala inexplicabila etc.)
3. dereglari ale glandei tiroide - daca ai in familie pe cineva cu astfel de probleme, incearca sa-ti faci niste analize.
Ti-am prezentat doar cateva aspecte, nu e obligatoriu sa fie toate acele cauze scrise mai sus. Oricum e bine sa constientizezi care e cauza ca sa stii pe ce front sa lupti.
Eu una am dereglari hormonale si au drept consecinta fluctuarea greutatii corporale. Noroc de dieta.
Inca ceva, incearca sa mananci o perioada multe salate si vezi daca asta are vreun efect.
Pe curand 

nasica de moflea
material despre nidatie