SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

mobriq cred ca de vina sunt mesele neregulate plus ca daca te apuci de sport si vrei sa vezi rezultate din asta apoi te tii de el. 20 ori in 2 luni nu e destul. Ca sa slabesti trebuie sa faci minimum o ora pe zi plus sa ai grija extrema la dieta. Daca s-ar slabi asa usor ar fi doar oameni subtiri. Trebuie vointa si disciplina interioara. Te pup si sa ai succes.

Unde sunteti fetelor?

Luna ai gasit ceva? Ai inceput aerobic sau pilates?

Eu vad ca de 3 luni sunt la aceeasi greutate, asta inseamna ca m-am stabilizat si in acelasi timp nu mai am de unde sa dau jos, si nu ar fi sanatos. Dar tot fac sport cum am zis pentru sanatate, pentru energia pe care mi-o da si in acelasi timp pentru tinuta si increderea in mine. Bebele meu clar e clonat. Si el e plin de energie, se misca in continu si e foarte tenace. Abia astept sa incepem in septembrie inotul.

Va pup si mai treceti pe aici.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Ieri am fost la bazin, 40x25m in 40 min ... iar azi am lenevit (si am mancat prostii) ... offf .
Merci de raspunsuri, poate cu ajutorul vostru o scot la capat.
Mesele le iau la ore destul de regulate, grija mea cea mai mare este sa mananc . Am hotarat sa renuntz la pilula (nu neaparat din cauza greutatii, dar sper sa aibe efect in sensul asta). Mi-am pus si eu intrebarea in trecut daca nu am probleme cu tiroida, dar mi-am dovedit atunci ca pot slabi, deci nu cred ca am probleme. In fine, poate ajung si la dr, dar imi e teama ca e numai "rea vointza".
Intrebare pt voi: cum va mobilizati sa faceti sport, cum gasiti timpul liber ? ... ca mie imi e greu, cu servici si junior. Cand eram mai tanara , ehehe , erau alte vremuri!

Monica si Eduard (2 ani!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

vreau si eu la voi in club..ma primiti, da?

sa va spun cateva lucruri despre mine...dupa ce-am nascut am ramas cu 10 kg in plus...si un an de zile n-am facut ceva sa le dau jos...ba din contra mancam ca sparta...nici nu m-am mai ingrasat dar nici n-am slabit....anul acesta prin martie mi-am luat bicicleta eliptica si m-am pus pe treaba...si cu un pic de regim nu f drastic...am reusit sa slabesc in 4 luni din martie pana-n iunie inclusiv, 10 kg, adica de la 67 am ajuns la 57...aratam si eu a om normal.....si m-am culcat pe-o urekeee..sau 2...si a venit vara..vacanta...mareaaa...cine mai avea kef de regim si sport...asa ca am pus 3 kg la loc...nu e mult dar se simt ...la haine...asa ca de azi m-am decis sa reiau si regimul si sportul

vreau pana in decembrie sa ajung de la 60 kg la 52-53 kg , am uitat sa va zic am 1,65...si in tinerete cam asa aveam 53 kg si ma simteam f bine...acum parca am un sac de 10 kg in spinare...si m-am saturat...asa ca o sa n-o sa scapati de mine pana nu slabesc...si nici dupa ...raman sa va fac galerie
si bine v-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Adriana, bine ai venit in clubul nostru. Si sa ajungi la greutatea la care doresti cat mai sanatos. Nu pot spune cat mai repede ca dupa aia poti suporta anumite consecinte nedorite, vergeturile ar fi unele dintre ele. Si s-ar putea sa nu te mai recunoasca lumea

Mobrig, hai ca te sustinem noi ca sa nu te lasi pe-o urechiusa . Incearca sa faci ceva miscare acasa daca ai un program incarcat. Cu doua sticle de 1.5 l si o patura pe jos trebuie sa reusesti.

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hello fetele. Scriu repede ca plec la sala. N-am prea scris, dar va tot citesc. Asa sper sa ma tin regulat de sala.
Imi pun programul pentru slabit la stepper (pt. virsta si greutatea mea am 28 de min. plus 5 min. cool-down) si la fel la bicicleta. Cred ca imi da cam tot juma' de ora. Aici nu-mi spune timpul ci ma anunta cit am facut procentual (din 10 in 10 procente). Daca am timp trec si pe celelalte aparate pentru brate, picioare etc. La treadmill nu merg din motive de spate cu probleme. Si la bicicleta ma chinuie genunchii dar nu ma las.
Cam atit deocamdata.
Am comandat si mincare Nutrisystem si nu stiu pe unde e ca la mine a ajuns. Am vazut ca a semnat cineva la UPS pentru ea. Sper ca-i place! Acum sa vad cum o scot la capat cu cei de la firma...
N-am mai facut in schimb pilates sau exercitiile pentru picioare de pe dvd. Ca nu mai am cind. Ba m-am apucat sa-mi fac si tratamente pentru fata si corp cu ce gasesc prin bucatarie. Ca am gasit pe forum o discutie de genul asta si acum "I'm hooked".
Mai scriu. Spor la treaba tuturor. Fetele care ati avut succese, nu ne lasati, avem nevoie de incurajari. Nu va spun cit am eu de dat jos. Imi vine sa rid cind vorbiti de 2-3 sau 10 kg. Of, la treaba!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetili, asa vointa cum m-a lovit pe mine mia rar ati vazut , cre ca toamna e anotimpul hotararilor mari, de genul dau 20 de kile jos .
Mi-am facut abonament la sala pe 3 luni, eu care orice as fi facut numa sport nu, dar mi-a luat 28 de ani sa inteleg ca trebuie sa-mi schimb atitundinea despre sport si mancare pe viata. Acuma asa ma gandesc, vreau sa invat sa mananc, nu vreau sa ma privez de nimic, sa nu fiu frustrata, dar am grija sa nu depasesc 1000 de calorii pe zi. Fac sport fiindca face bine la spirit in primul rand si mi-am dat seama ca trece viata pe langa mine si io n-am facut nimic pentru mine. Stau ca o placinta ba la tv ba la calculator si numai bine nu poate sa fie. Asa ca am inceput miscarea ca deviza de viata.Vorba aceea, fugi, nene, daca vrei sa traiesti!
Mi-a facut tanti de la sala program, ma duc zilnic inafara de duminica ca e inchis. Fac exercitii pentru coapsa interioara si exterioara, fese, burta, sani, brate, fac 10 minute cardio la inceput si 20 la sfarsit, in total imi ia toata treaba cam 1 ora si jumate. De ieri am inceput sa ma duc si la diverse clase, nu stiu voi daca meregeti la streching sau yoga, ei bine, io nu mi-am imaginat ca pot fi asa solicitante pozitiile si miscarile. Transpir de nu-i adevarat, dar ma simt fantastic, mai ales ca asa rotunda cum sunt pot sa ma contorsionez mai bine ca multe musculoase. Asa de bine mi-a cazut azi cand m-a intrebat instructrul daca e prima mea zi, m-a incurajat la inceput ca o sa invat (erau acolo tipe care stiau pe de rost rutina), iar la sfarsit a venit la mine, m-a intrebat cum ma cheama si a zis ca m-am descurcat foarte bine pentru prima oara (am facut Power Yoga). Nu va zic cat mi-a crescut pipota
Mai trebuie sa-mi disciplinez mesele si sa incerc sa renunt la bucatita de cioco (mica) pe care o mananc aproape zilnic. Daca nu pot nu e nici un bai, cred ca va veni o zi cand organismul nu o va mai cere cu atata insistenta.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Eu la prima sarcina m-am ingrasat 23 de kg!!! Eram enorma - daca iti poti imagina ca la o inaltime de 1,51cm aveam 45 de kg inainte de a ramane insarcinata. Adevarul e ca-mi descoperisem un nou hobby : placerea de a manca, nu mai conta ca mi-e foame sau nu, sarcina era un pretext foarte bun pt. a-mi face de cap : bere fara alcool la greu, apa cred ca nu am baut decat fff. rar, nutella cu borcanele de 1,5 kg, ciocolata cu alune intregi, fornetti cu kg s.a.m.d. Grav a fost dupa, sunt o persona care tin f. mult la silueta si eram innebunita ca nu mai pot slabi atat de usor ca inainte : asa am inceput - paine mai putina, dupa ora 17 nu mai mancam si in fiecare zi faceam 20 de minute de sport - din care 15 min. cu bicicleta medicinala si 5 min. tras de fiare. Si a mers f. bine - am slabit si am ajuns la 46, 5 kg. As fi putut ajunge cu siguranta si la 45 daca ma "enervam" insa nu m-am mai deranjat. Cu siguranta o sa slabesti daca dieta e insotita de sport. Altfel, e posibil, nu zic nu, dar mai greu si nu stiu daca nu vei pune f. repede la loc ceea ce ai dat jos. Succes oricum si fii ambitioasa, nu te lasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Olga,de pilates nu m-am apucat inca. Ultima noutate e ca in week-end (joi,vineri in Emirate)am reusit sa fac branzoaicele dupa linkul trimis de tine.Au iesit foarte bune,chiar nu ma asteptam sa creasca asa de frumos.
Program de aerobic am,imi place sa fac mai ales exercitiile pentru partea de jos si abdomen,restul le las deoarece ma obosesc si nu imi ramane timp si energie pentru alergat.
In general fac orice program de sport cu placere,insa prima pasiune ramane alergatul,imi place sa particip si la concursuri si prin urmare trebuie sa depun efort mai mare la pregatire.
Ma bucur sa citesc ca ai ajuns la greutatea pe care ti-ai dorit-o,eu inca mai trebuie sa lucrez si in sensul asta.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Nu prea am avut timp sa trec pe aici deoarece am inceput munca si am fost cam obositadupa un an de stat acasa cred si eu
Dar m-am hotarat ca de la 1 septembrie sa schimb mai multe principii in viata mea.
Am inceput sa manac mai sanatos, adica fara cola, si alte prostii, manac doar la ore fixe si fac multa miscare.Azi am venit 3 km pe jos pana la servici ca sa stau un pic pe net, ca al meu calc nu merge.
Am slabit deja de 2 zile si cand m-am cantarit azi avea 82.5 kile.Am hotarat sa tin dieta daneza doua saptamani, si apoi mai vedem noi.
Va doresc o sambata frumoasa tutuor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Olim bravo, asa te vrem. Sa vezi tu ce-or sa fuga kgele de la tine ca puricii de Frontline . Aa, am un catel acasa cu ceva mostenire saritoare . Asta ca sa nu vi se para comparatia prea "uschita" Tinem pumnii

Fetelor unde ati disparut, ca v-am gasit abia la pagina 3 a forumului. Pai se poate, mai treceti si voi o propozitie acolo, de samanta
Si eu am inceput serviciul si un curs in paralel. M-am simtit un pic coplesita si obosita si nici timp de sala n-am prea avut. Sper saptamana asta sa ma pot tine, nu de alata, dar imi expira abonamentul e 10 sept. si mai am 7 sedinte. Ma gandeam zilele trecute ca nu am mai fost de multa vreme la aerobic. Era foarte antrenant. Ca tocmai observasem ca m-am cam plicitsit de aceleasi exercitii la fitness. Diversificam ca ne mai trezim interesul

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput