SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Si eu imi fac programul de sport normal fara sa iau in considerare ca am ciclu,chiar nu vad nici o diferenta in afara de o oboseala mai accentuata.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare
Revin si eu dupa o pauza mai lunga.Am cam fost ocupata , dar si bolnava.Am avut niste probleme cu stomacul si a trebuit sa las regimul, dar am 82 de kile.
Dupa ce va citesc, promit sa revin cu date noi.
O noapte frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Liniste in zona!Oare am epuizat subiectul?Mergem la arhiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Luna, Olga la voi nu se prelungeste menstruatia daca faceti sport? Mie-mi sunt nesuferite zilele astea si, de altfel, nu ma pot duce la sala cu ceva fosnind la poponet. Daca sunt norocoasa azi ma lasa rusii in pace si maine ma duc la antrenament
Fetelor, voi ce exercitii faceti pt subtierea taliei? Ca la mine nu merge nimic. Doar o dieta severa cred ca m-ar scuti de niste cm in plus...

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dupa pierderea sarcinii am ramas cu talia ingrosata plus o frumusete de punguta pe abdomen. Dus masajul de la Eforie a pus pizza in miscare si uite-asa acum am din nou taliuta si s-a mai usurat si punguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

lorina pe mine ma tine oricum vreo 6 zile minimum. La inceput am senzatie ca doare sau curge mai tare dar dupa aia ma simt chiar mai bine. Eu pt talie am facut doar abdomene in diverse pozitii, in asa fel incat sa lucreze toti muschii de la talie, adica si aia din lateral. Deci nu ajuta sa faci 100 abdomene simple, faci doar febra musculara. faci mai putine si in diverse pozitii si sa simti tu ca doare. Poate ca sunt sadica dar cand doare atunci chiar lucreaza ce trebuie. Alta chestie care u o inteleg e de ce trebuie sa fosneasca? Eu folosesc interne marimea super si e ok.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Olga de acord cu tine, numai ca de la o cervicita acum am ceva retineri si nu vreau sa folosesc de cele interne Asta e. Am ajuns cu adevarat paranoica si un pic obsedata cu igiena si alte alea, pt ca sunt f sensibila si ma trezesc cu tot felul de surprize.
Cat despre abdomene, si eu fac la sala cel putin 3 tipuri ca sa-mi antrenez toti muschii, ba chiar fac cate 200 de abdominale si tot nu se vede efectul. De fapt pe mine ma deranjeaza pt ca la bust sunt subtirica, mi se vad si coastele, dar incepand de sub coaste... , aceeasi situatie si la coapse. Ce mai, am niste forme...

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput

Lorinaai putea incerca abdominal twister,cred ca gasesti si in Ro.pe la magazinele cu profil sportiv.E un disc pe care te urci cu ambele picioarele si te misti la stanga si la dreapta in ritm alert..Lucreaza foarte frumos talia,mai ales zona laterala,dar e buna si pentru coapse si picioare.
Daca imi amintesc bine tu esti care sufera cu lipsa de spatiu(aparatul asta chiar nu ocupa loc,daca il cumperi pe cel simplu fara manere).

Mergi la inceput

Luna ce memorie ai ! Mersi fain pt sfat. Am sa dau o raita prin Metro sa vad poate gasesc.

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunitza spune:

am si eu o intrebare, ce exercitii stiti voi mai bunicele asa pentru a slabi la bust:) pentru ca la mine e exaxt invers, jos e bine, insa sus...si daca slabesc slabesc de la picioare:( insa sus, nimic:(

Mergi la inceput