SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunitza spune:

OlgaTarziu
mie mi se intimplase acelasi lucru acum ceva timp: eu mergeam la sala de forta si nu intelegeam, de ce cu cm arata la fel, iar cantarul arata m mult..atunci l-am intrebat pe antrenor, mi-a explicat ca e din cauza maririi masei musculare. acuma nu stiu daca la tine e la fel, e posibila varianta asta..
cat d/e ce sport fac eu... ridic scari:) 10 etaje in sus, 10 in jus si inca 4, pana acasa:)+ regimul Scarsdale care imi pare destul de bun..din toamna vor fi 20 in sus, 20 in jos:))+ 11 pana acasa:) am alergat un timp, ca era pacat sa n-o fac, cu stadionul langa mine, deschis 24/7... dimineatsa si seara cate jumate de ora.. dar am observat ca gamba piciorului mi se marise, s-au format niste muschioi asa,si tare nu-mi place cum arata. mi-ar placea sa merg la sala, dar din toamna n-o sa pot..asa ca raman la ridicatul scarilor..

PS: The Doors...mmm:).."I'm the lizard king, I can do anything!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Olga - probabil ca din cauza sportului cistigi muschi care cintaresc mai greu decit grasimea. Sau pur si simplu e retentie de apa. Si mie mi se intimpla sa varieze greutatea cu 1-2 kilograme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, nu va faceti griji cu greutatea...oglinda spune totul.
Daca se vad muschii frumos, nu aveti de ce sa va stresati ca trageti mai mult la cantar. Insa atentie la dieta, daca vreti sa aveti muschi tonici si nu preponderent strat adipos, tineti sub control carbohidratii si lipidele saturate consumati-le de preferinta doua ore inaintea antrenamentelor. Evitati zaharul pe cat posibil.
Depinde si de intensitatea antrenamentului daca trageti din greu va puteti regala cu ceva interzis...io una nu-mi interzic nimic, pentru ca deja m-am obisnuit cu alimentatia sanatoasa. Si am doar 54 kg.
Daca vreti combinatii de alimente sanatoase, just ask. Am destule idei.
Eu gatesc aproape zilnic ca nu suport semipreparatele. Plus cu alti doi experti in arta culinara in casa, socrul si sotul meu am ajutor din plin. Mai ales in weekend cand gatim cele mai interesante si exotice feluri.
Nu uitati sa combinati antrenamentul de forta, sedintele de cardio cu stretching, pentru rezultate optime.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Revin si eu dupa ceva pauza, datorata faptului ca reteau face fitze.Cred ca de vina a fost caldura din ultimele zile.
Olga, sa stii ca atunci cand cantarul se incapataneaza sa arata vreo scadere, cel mai bine eu vad la haine.Asa cum si celelalte fete au zis, se paote intampla ca masa musculara sa fi luat locul stratului adipos si astfel cantarul arata mai mult sau la fel.De aceea eu verific cu hainele.
In ultimul timp am facut ceva pilates pt abdomen si coapse.Nu am cuvinte.In 30 minute muncesti de-ti ies ochii si rezuiltatele se vad si se simt.
Am mai inceract si ceva aerobic(mi-am terorizat vecinii cu saritutile mele).Dar ma gandesc:oare asta sporeste masa musculara.pt ca deja imi ajunge ce am.Voi ce ziceti?
Si nelipsita bicicleta prin oras.Deja mi-am facut proeteni cainii din fata blocului, asa ca nu mai sunt probleme.O sa incerc sa profit cat mai pot de vremea de afara, pt ca la iarna doar in casa o sa fac miscare si nimic nu se compara cu sportul in aer liber.
gata, ca m-am cam intins si trebuie sa mai si prestez ceva miscare.
va pup si spor la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Aerobicul nu-ti creste masa musculara!Sunt exercitii prin care arzi calorii, doar exercitiile de forta si o dieta bogata in proteine duc la cresterea treptata a masei musculare.
Acuma depinde si de ce intelegeti voi prin musculatura prea dezvoltata, am mai spus-o si o repet, nu aveti sanse sa ajungeti la un aspect masculin, ca nu va lasa hormonii si nici nu lucrati la intensitatea profesionistelor. Nici nu luati suplimente si sustinatoare de efort, ca ele. Forget about that!
Eu una prefer muschi decat slanina ori celulita.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Deci este cum banuiam. Arata mai mult cu un kg ca trebuia sa-mi vina bucuriile. Acum sunt la loc unde am fost.
Continui si eu miscarea, cu toate ca de doua nopti nu am dormit 6 ore adunate. Mai nou cand fac sport simt cum ametesc de multe ori. E sigur de la oboseala. Cu toate ca mananc bine, iau minerale, spirulina...

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Olga,nu stiu daca e o idée buna,dar in ce ma priveste m-a ajutat foarte mult.
Dupa cum am mai mentionat si fetita mea seamana cu baiatul tau in ceea ce priveste dormitul.La un moment dat eram asa de obosita ca am preferat sa ma mut cu ea in camera si sa dormim impreuna-asa am reusit si eu sa dorm cel putin 6-7 ore pe noapte fara sa fiu trezita.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Fetelor, dar unde sunteti? Ia dati fugutza pe forum si mai aratati-va ochisorii ca sigur mai dati jos cateva grame cand scrieti pe DC
Eu voi face o mica pauza de la sport, ca ma navalira rusii . Oricum, voi recupera eu...
Va pe toate

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Voi faceti sport cand sunteti pe stop?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Da eu fac chiar daca e foarte abundent si foarte dureros. Deja tine de disciplina mea. Si cand faceam sport de performanta nu ne lasa sa stam pe margine nimeni. Am observat ca chiar ma doare mai putin dupa ce fac sport.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput