SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Hi everyone!
Cum stati cu miscarea in weekend? Eu am fost dis-de-dimineata la alergat,la ora 8, e o vreme super in Toronto, un pic innorat dar racoare, exact timpul in care eu functionez cel mai bine la alergat.
Diseara imi fac antrenamentul de forta, ca au trecut mai bine de trei zile si nu-i indicat ca muschii sa stea prea mult in pauza.
Fetelor, sunt super nervoasa ca nu gasesc pantaloni potriviti, in orasul asta;la unele tipuri port marimea 1/2, la altii 4 dar imi sunt un pic largi in talie si cand ma aplec un pic raman cu dosul descoperit si urasc; Olga sa stii ca ma duc sa caut, ca tine,la kids clothing department.
Ideal la micul dejun e sa consumati proteine,oua, branza degresata, sunca slaba, un pahar cu suc de fructe stoarse sau un fruct, iar daca mai pun si un bol de musli cu lapte 2% ma simt super pana la pranz.
Ai mei se sperie de cat mananc, adevarul e ca iau doar trei mese si doua gustari, constand in nuci iaurt sau fructe uscate, si nu pentru ca as lua in greutate, no chance cu genetica mea, dar pentru ca organismul nostru se poate lipsi cu succes de grasimi saturate in exces, fainoase si dulciuri.
Miercuri, de ziua mea le-am pregatit niste feluri sofisticate baietilor mei, inclusiv un tort diplomat. Nu mai zic ca ai mei colegi de serviciu mi-au oferit si ei un tort. Ha!l-au mancat tot ei. De la sefa mea am primit un banana cake facut in casa, super gustos.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Mona,un LA MULTI ANI ! intarziat si din partea mea.
Iti doresc in primul rand sa ai multe energie pentru activitatile sportive si nu in ultimul rand succes in tot ceea ce intreprinzi.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor eu revin dupa 10 zile de activitate intensa. La Efosan/Ef.Nord am facut zilnic: dus subacval (20min), aquagym (40min), dus masaj (35min), nemectron (fese+sale, spate/2*15min), gimnastica individuala (45min). Rezultatele nu au intarziat: la cantar doar 1kg in minus, dar la dimensiuni -3cm de peste tot. Acasa fac zilnic doar 30min de gimnastica, dar caut in Bucuresti un centru unde se face dus masaj si dus subacval.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Olim, esti o dulcica, imi plac tare mult pozele tale. Si avem ceva in comun - si pe sotul meu il cheama Marius si port si eu ochelari La multi ani si casa de piatra

Mona cu intarziere! Sa ti se implineasca toate visele!
Luna, ma voi gandi la optiunea ta, deocamdata nu stiu de unde sa iau aparatul respectiv. Oare-l gasesc pe aici prin Iasi?
Eu am cam chiulit saptamana trecuta de la sport, desi imi spuneam ca trebuie sa merg, nu reuseam sa ma mobilizez. Poate reusesc azi, desi mai am o masina de si mai tre sa mai dau si cu aspiratorul. Ca mancarea am facut-o de dimineata

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

MONA
sALUTARE FETELOR.
mAI DA CANTARUL MEU CHIAR NU VREA SA COBOARE DE 83.5, dar cei drept nici eu nu m-am omorat cu dieta prea mult.
Dar poate am sa reusesc mai mult saptamana asta.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Multumesc de urari tuturor!
Am avut un weekend excelent asa ca azi am fost in plina forma la serviciu. Cam aglomerate ultimele patru business days, lucrez in domeniul asigurarilor si al serviciilor financiare, mai precis investitii, si am avut plin de decese si cereri de disability benefits.
Ce se-ntampla dom'le cu americanii astia, de folosesc din plin asigurarile, majoritatea clientilor nostri sunt in US.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Gratiela,ce program frumos ai avut la Eforie.La anul voi incerca sa ajung si eu acolo.E adevarat ca e nevoie de rezervare cu 3-4 luni inainte?
Ai luat mesele tot acolo?Exista si meniuri speciale,dietetice?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Eu prefer sa merg la sala pentru ca acasa nu am suficienta vointa sa fac sport si mereu gasesc cate o scuza.Intr-adevar e mult mai fain sa faci sport in natura dar cat timp intr-un an ai aceasta posibilitate?
Rezultate la aerobic s-au vazut imediat, dupa cateva saptamani, dar partea proasta e ca daca faci o pauza imediat incepe sa se depuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut fetelor.
Nu am mai trecut de mult timp ca am ceva probleme cu bebeul meu. Cu toate astea sa stiti ca nu uit de antrenamentul zilnic. Ceea ce mi se intampla e cu adevarat straniu. Adica in loc sa slabesc m-am ingrasat un kg desi am mancat la fel, facut exercitii la fel. Habar nu am de ce. La cm e totul identic. Ma rog nu prea pricep.
Cat mi-as dori sa pot si eu sa merg la sala... Dar nu e posibil, probabil nici cand va creste Tony nu-mi voi permite dpdv a timpului.
Mi-am gasit partenera de mers pe jos, cate 6 km seara intre 7-8. Dar sotul meu a inceput un nou proiect si asta inseamana ca va sta mult peste program si va veni abia seara la 8 acasa. Deci deocamdata trebuie sa-i spun femeii ca nu am cum. Inainte era mult mai usor sa jonglez cu programul, acum asa cum e si firesc bebele e prioritatea nr 1 a mea.
Mno sa nu uitati sa ma lamuriti cu kg mele de ce am luat, daca aveti habar.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Luna nu ai nevoie de rezervare la Sanatoriu, iar cu dormitul gasesti la vile.

Mergi la inceput