SPORT+dieta

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natta spune:

adica pt ce ?!
[/quote]

Cum se spune aici, serveste pentru bumbum(adica partea moale, fund.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Bai fetelor eu nu pot trai fara cola.Am doua zile de cand nu am baut si azi am luat o doza ca nu mai pot.Is mai rau ca betivii, imi trebuie o buna.
In rest, nimic no, putina miscare azi, sper ca pe la 9-10 sa ma apuce chewful.
O seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natta spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

Natta uite cu mana pe suflet iti spun ca nici nu gust Cola sau Sprite sau alte bauturi carbogazoase. Eu beau doar apa plata, ceaiuri, uneori apa minerala si mai ocazional din an in paste cate o bere. ( asta ca indulgenta suprema). Cartofi prajiti, nici vorba. Cu aia mi-am cultivat eu celulita. Eram super mare fan cartofi prajiti, chipsuri. Pot si fara ei.
Aseara am primit cel mai frumos compliment... Sotul care ca toti barbatii nu observa prea multe m-a intrebat daca eu inca mai fac in fiecare zi ca se vede bine si ca arat super. Apoi daca el asa zice, il cred si el conteaza in afara de mine sa zica si sa creada asta.
Va pup si mai vin pe aici azi.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

E bravo sotul tau, al meu si-a adus aminte cind a vazut ca pierd pantalonii.
Cit despre celulita am acumulato in timpul sarcinii, imi piermiteam tot, inafara de bauturi cu gaze(caci cineva imi spunea nu ca va avea bebe probleme cu burtica) si cafea(la care m-am intors dupa nastere).
Dar chiar e adevarat cu mult sport pot scapa de ea, sau e neaparat si creme? Stie cineva?

O seara buna la toti si mult sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Olga, pentru relaxare, eliberare de stress iti recomand albumele lui Kitaro(Masanori Takahashi)
De fapt eu le am pe toate, ti le imprumut daca vrei, ai sa vezi cum te incarca de energie pozitiva, ascultandu-le. Sa-mi spui cum te simti apoi.
Japonezii astia sunt intr-adevar artisti desavarsiti in toate, cauta sa se apropie de perfectiune in tot ceea ce fac. Inclusiv stiu sa moara onorabil...suna ciudat, dar eu ii admir.
Sper sa cucereasca lumeain viitor!

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Olga,sa stii ca si eu posed un sot "chior",nu prea isi da seama de micile schimbari dar cand ma lauda chiar sunt.
Oricum,il iert mai ales ca e Capricorn,si ei sunt mai reticenti cu laudele.
Lorina,chiar imi pare rau pentru lipsa de spatiu.
Ai putea sa incerci AB Twister-asta chiar nu ocupa loc deloc,arata exact ca un disc.iti pui picioarele pe el si te invarti la stanga si dreapta.
E buna in special pentru abdomen,dar formeaza si coapsele/picioarele.
Al meu mai si maseaza talpa.Raspuns valabil si pentru may.O alta idee coarda.Fetelor mai postati si cate un meniu sanatos,caci toate stim suntem ceea ce mancam .Sportul chiar formeaza,dar in primul rand trebuie lucrat la alimentatie.
Olim,incearca sa depui un efort suplimentar si nu mai bea Cola X perioada sa vezi ca se poate si mai mult de atat o sa ai mai multa energie si chiar vei slabi.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Vezi de ce imi era dor de tine
Stiu ca nu imi face bine, dar e un progres de la 4 litrii/zi la 330 ml, nu
Cred ca am sa ma tin serios detreaba, mai ales ca am 83 de kile.Am sa trag tare, ca luni aveam 85 aproape.
Am sa ma cantaresc luni sa vad cum a mers sambata siduminica.
O zi frumoasa tuturor.
AZI SE IMPLINESTE UN AN DE LA NUNTA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Olim La multi ani! Sa veti parte de tot ceea ce e frumos in casnicie si sa va simtiti fericiti si impliniti impreuna mereu.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Multam tuturor pentru urari

AZI SE IMPLINESTE UN AN DE LA NUNTA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

OlimLA MULTI ANI !si din partea mea si la cat mai multe aniversari frumoase.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Multam tuturor de mesaje.
Va doresc si voua acelasi lucru![http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/olimpiabota/my_photos]
sper sa va placa pozele.
O seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput