SPORT+dieta
Raspunsuri - Pagina 18
OlgaTarziu spune:
lorina de ce sa ma supar. Te pup dulce. Sa stii ca dincolo de toate sunt cea mai fericita mamica din lumea asta. AM un bebe scump si pupacios, si tandru ei si agitat ca asta e. Cat despre avut unul, nu dispera. Sa dea D-zeu sa ai puiutul tau si gandeste pozitiv. Daca te uiti la profilul meu realizezi ca eu l-am facut la 33, deci nimic nu e imposibil. Burtica nu am deloc, doar la picioare mai trebe lucrat. Bucuria e ca am descoperit ca am si o varice de tratat pe picioarul drept, ca a inceput sa ma doara cand fac efort.
Mi-ati bagat acum stepper-ul in cap. Cred ca stiu ce vreau sa-mi aduca Mos Nicolae, ca asta e mai repede. Parca vad ca ma impusca barbatu-meu.
mona esti o scumpa si o dulce. dar cred ca tu vezi oamenii mai frumosi decat sunt in realitate.
dar pica bine, oricum, sa stii.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
Loma spune:
salutare,
am revenit si eu in forta, azi sau maine incep cu sala... spre rusinea mea ar fi prima data, nu prea era cazul la mine ca oricum eram o slabanoaga, insa nu asta era motivatia ci ca mi-era lene
.. na ca am spus-o...![]()
Olga stai ca nu esti singura obsedata cu aripioarele, sa ma vezi pe mine ce balena sunt cu picioare subtiri si fundu cat banita...asta o constructia mea ca si maica-mea e la fel, uff ce nu imi placeee frate, si eu nu am nici o sarcina la activ..nu vreau sa arat ca o capita cu fan... tre sa existe o metotda, ma gandeam si la o operatie ceva... da intai ii dau cu sport..
Mona B, Am auzit ca voi fi pe maini bune daca ma tin de tine...
Loma spune:
iaca m-am intors de la sala...
ce bine ma simt imi tot vine sa topai
nu pot sa ma opresc, vad eu maine cum merg in 4 labe...
apropo stie cineva cat ar trebui sa fie un puls normal cand stai degeaba si la cat poate ajunge atunci cand faci sport, deci nu stiu de ce ma exprim asa de greu.. am febra la limba... care sunt limitele normale ale pulsului.
may spune:
Olga,
multumesc pt raspuns
Lorina,
este un stepper simplu, este nemtesc (Active), l/am cumparat de pe okazii.ro cu 100 RON; persoana care mi l/a vindut mi/a spus ca l/a luat de la Metro cu 160 sau 180 RON
initial vroam sa/mi iau un stepper nou Vario de la Kettler, dar costa 534 RON si am ezitat, ca nu stiu daca o sa ma tin de treaba; sper din tot sufletul s/o fac; daca o sa fe cayul probabil ca o sa investesc in ceva si mai performant;
cartea lui n/o mai am, dar ai dreptate, am vazut ca dupa un timp de folosire se incalzesc niste componente pe dedesubtul lui, o sa am grija sa mai fac niste pauze;
ieri am facut 4 x 350 curse/contractii, prin care am ars 200 calorii;
cum vi se pare?
in alta ordine de idei, mai aveti vreo sugestie:
ce aparat de sport-fitness as mai putea cumpara, de dimensiuni mici (ca si asta e o problema), eventual pliabil?
Mona_B spune:
Loma, daca zice Olga...asa o fi![]()
Sunt destul de ocupata ca de-abia astept sa ajung acasa de la munca sa stau cu fiu-meu si sa mai robotesc sa gatesc cate ceva ca nu ma-mpac deloc cu junk food (doar pop corn si salami intra la categoria asta)inca n-am stabilti la ce sala imi fac abo ca vrem sa ne mutam in urmatoarele trei luni dar tinem legatura. Problema e ca eu sunt dura in antrenamente si-ti spun de pe acum ca trebuie sa fii pregatita sa tragi greu sa obtii rezultate cam dupa trei luni.
Acum va las ca e tarziu, timpul zboara!
Prinzchenmutter
lorinaoo1 spune:
Olga, uite pupici pt tine si scumpul tau 

. Eu am aproape 30 si dr mi-a spus ca am sanse la bebe cu IA
. Da o veni vremea cand voi avea si vesti mai bune
Luna, chiar daca as incerca si tot nu as avea unde sa pun stepperul, in conditiile in care stau intr-o camera la soacra-mea cu toate alea ingramadite pe unde se poate. Pana si masa mi-e plianta ca sa incapa![]()
Loma, din cate stiu eu in stare de repaus ar trebui sa ai un puls in jur de 70 (depinde si de persoana) iar in timpul activitatii sportive nu trebuie sa depasesti 180. Eu la 175 gafaiam de nu era adevarat si asta se intampla la bicicleta - eu trasnpir tot timpul la bicicleta si obosesc f repede.
Azi ma duc si eu la sala. Ma cam incomodeaza programul lor de vara, ca incep la ora 13 si mie imi place sa topai asa mai de dimineata, dar e bine ca nu e prea aglomerat. sa vedeti voi ce-o sa trag eu la stepper gandindu-ma la Luna
. Azi cred ca voi trece la un alt nivel de dificultate ca prea nu s-a intamplat nimic in ultima luna - ma refer la slabit.
Succes fetelor la stepper sau la pillates!
nasica de moflea
material despre nidatie
olim spune:
Salutare.
Bai fetelor, cantarul meu o ia razna.Am 84 de kile, adica +0.5

Astazi dimineata am sa fa bicicleta si niste exercitii usoare ca nu prea am chef de nimic.La noi e innorat, dar e o umezeala groaznica.Sper sa revin cu vesti bune.
O zi frumoasa tuturor
Natta spune:
Salut
revin si eu putin iar printre voi, eh ce subiect super!!!
Dar cit priveste de aripioare Olga, nu esti singura, eu la fel sunt nemultumita, chiar am cumparat si un stepper dar pina la urma am inteles ca serveste mai mult pt alceva, chiar e adevarat?
Cine imi poate da un sfat in legatura cu burtica? De exemplu la ce fel de exercitii sa atrag atentia mai mult si cum le fac? Ma deranjeaza foarte mult burtica, help. Poate ceva sfaturi si de ce pot baga in gura si ce nu? Cu toate ca ma straduii cit mai putin cu dulcele.
Apropo Olga, chiar nu maninci deloc cartofi prajiti si nu beai cola? Cit priveste cartofii inteleg dar cola asa cite putin la citeva zile ma »scap».
Succese la sport Fetelor si multa sanatate la micuti.
may spune:
quote:
Originally posted by Natta
Dar cit priveste de aripioare Olga, nu esti singura, eu la fel sunt nemultumita, chiar am cumparat si un stepper dar pina la urma am inteles ca serveste mai mult pt alceva, chiar e adevarat?
adica pt ce ?!
OlgaTarziu spune:
Natta uite cu mana pe suflet iti spun ca nici nu gust Cola sau Sprite sau alte bauturi carbogazoase. Eu beau doar apa plata, ceaiuri, uneori apa minerala si mai ocazional din an in paste cate o bere. ( asta ca indulgenta suprema). Cartofi prajiti, nici vorba. Cu aia mi-am cultivat eu celulita. Eram super mare fan cartofi prajiti, chipsuri. Pot si fara ei.
Aseara am primit cel mai frumos compliment... Sotul care ca toti barbatii nu observa prea multe m-a intrebat daca eu inca mai fac in fiecare zi ca se vede bine si ca arat super.
Apoi daca el asa zice, il cred si el conteaza in afara de mine sa zica si sa creada asta.
Va pup si mai vin pe aici azi.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-