Mamici de iulie - august 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 23
Ramoon spune:
Neata fetele! Ma scuzati ca am dar buzna asa aseara, dar chiar eram ingrijorata... Vreau si eu in lista ca vad ca asa nu mi-a raspuns nimeni. Am 37 de spat, DPN pe 5 august, fetita - Timeea Elena, o sa nasc natural la Maternitatea din BV cu d-na dr. Dumitrache Anca.
Ramona 37+
michella78 spune:
mada
, multumesc de urari, si tie la fel iti doresc
sa ai o nastere cat mai usoara, si sa te bucuri de tot
ce e frumos in viata alaturi de cei dragi tie 
michella
letitzia spune:
Ramoon bine ai venit printre noi si o sarcina usoara in continuare! Intepaturile de care spuneai aseara sunt relativ "normale" in perioada asta a sarcinii, asa ca nu trebuie sa iti faci multe griji (deocamdata).
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png
michella78 spune:
mistic e bine sa il asculti pe doctor si sa
stai linistita... cel mai important este sa ii transmiti bebelusului tau o stare de liniste si comfort psihic
nu vreau sa te sperii dar preeclampsia este o situatie
destul de grava. incearca in primul rand sa urmaresti miscarile
copilului si la cel mai mic semn ca ai ameteli, stare de voma sau altceva ce simti tu ca e in neregula suna doctorul
iti doersc din suflet sa nasti un bebe sanatos si voinic si sa duci sarcina la termen ![]()
michella
letitzia spune:
Michella78 la multi ani, nastere usoara, sa ai un bebe sanatos si frumos si destept!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png
Ramoon spune:
Letitzia, mersi mult! Am vazut ca si tu abia ai nascut.. Sa-ti traiasca baietelul! Stii cumva daca exiata un forum unde se discuta depre maternitatea din BV? Eu ma pregatesc... si ma interseseza cum/ce /cine/unde.. stii tu... Sau daca poti sa-mi zici tu...
Mersi,
Ramona
adelapop spune:
as vrea sa stiu daca pompa de muls poate fi sterilizata si cu solutia dezinfectanta de la chicco, pentru ca nu am cumparat sterilizator si parca nici nu as lua in prima faza
sau se poate fierbe???
38+
adelapop spune:
geliza despre ce scutece vorbiti???
ce dimensiuni au si la ce le folositi?
eu am inteles ca pe bebei ii tin in pampersi si bodyuri
38+
quote:
Originally posted by gelizaquote:
Originally posted by dariana
Geliza, eu le-am spalat cu Persil, dar de mana, nu le-am bagat la masina ca imi era drag de ele, apoi le-am clatit cu balsam. Apropo, fetelor, cam cate scutece trebuie sa ne luam in bagaz?
Geliza, poate tu stii mai bine, pt cezariana tre sa ne cumparam trusa de anestezie noi?
Eu sunt f obosita, cu toate ca n-am de ce si as dormi intr-una, n-am chef de nimic, asa sunteti si voi sau sunteti mai vioaie?
legat de scutece eu ma gandesc ca ar cam trebui vreo 5/zix3 zile...cam 15 minim...daca gresesc sa ma corecteze fetele care au nascut, pleaseeee
cat despre trusa, da eu stiu ca trebuie sa o cumparam noi...mie dr mi-a zis ca imi spune data viitoare, adica miercuri
Eliza35+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
MADYN spune:
Medeea76 felicitari sa ai parte de o bebita cuminte, mincacioasa si norocoasa!
Alexia27 tin pumnii, o sa iasa totul bine!

Ramoon si anagia bine ati venit in clubul nostru!
37+
my little treasure
Bebelica
adelapop spune:
cristina_ioanaasa repede ai inceput masajul??
ai intrebat si dr?
e ok? o fi ok si la nasterea naturala ca si eu vreau masaj urgent

38+
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Larisa, eu am folosit burtiera de a doua zi, eram in spital si pana acum mi s-a retras binsor...adica mai am asa nitzel parca as fi balonata si imi tremura nitzel ca piftia...asa ca m-am apucat tare de masaj, drenaj limfatic si curand o sa bag si abdomene...si acum ma mai strang tare cu burtiera aia, mai ales ca stau mult pe acasa si nu ma vede nimeni....
Cristinalui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

lui Luca (21 jun 2006)