Mamici de iulie - august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Adica ANUUUNT!!!
Buna, Sint Eileen Nicole, si m-am nascut azi, 18.07.2006 la maternitatea Giulesti prin cezariana...faceam figuri inca de ieri! Sint frumoasa, am capatat Apgar9, maxim pentru cezariana, sint grasuta de 3100gr. Si eu si mami-Alexia sinetm sanatosi...singurii...restul sint nebuni de fericire, dupa cum se vede in imaginile de mai sus...!!!
Semnat:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

Michella78-la multi anisa ai o nastere usoara si un bebe sanatos ci mancacios!
mistic,Ramoon bine ati venit!sarcini usoare in continuare si nasteri usoare!
madynsaru'mana ptr masuratori!andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Adelapop, ai citit doar printre randuri ca ti-am raspuns ca pompa poate fi sterilizata cu solutie chicco iar de scutece, am specificat ca asa se numesc pampersii de fapt, scutece de unica folosinta...si sper ca dariana de aiai sa fi intrebat ca eu scutece de panza nu voi folosi in veci

Eliza 35+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Alexia felicitari pentru bebelusa ta!!! Nici nu ma gandeam azi noapte, cand citeam mesajul, ca vei naste si uite ca minunea s-a intamplat!

michella78

cornelia laura bine ai revenit!!!

Consi 37+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele noi bine ati venit!
Alexia felicitari! Eileen Nicole bine ai venit pe lume sa cresti mare si frumoasa!
Cristina_Ioana ce fel de burtiera ai tu? Eu am facut comanda aici la un fel de chilot care ajunge pana sub sani care e special pt modelat talia si fesele. Ceva mai apropiat de o burtiera nu am gasit.

------------------------
36+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

geliza am citit dupa ce am postat mesajul
in speranta ca pana citesc cele 6 pagini poate imi si raspunde cineva.
sincer nici nu mai imi adu aminte ca am mai intrebat o data, ca de sunt si eu gravidutza
voi ati cerut control la masa cand ati mers la dr sau va spune dr??
ca eu nu am facut pana acum si parca nu as cere de buna voie
alexia felicitari!!!!!
sa itit creasca mare grasunica si sa te bucuri de ea, mai dar ce ne-a scris ea mesajul de sosire pe lume
si eu mi-am cumparat epidurala braun de la municipal cu 700.000 lei
nu inteleg de c sunt asa diferite preturile
maine merg la control sa vedem cum ne prezentam
voi stiti sigur ca daca beeb a ramas in urma cu o saptamana doua nu se mai naste la termen ci intarzie???

38+

quote:
Originally posted by geliza

Adelapop, ai citit doar printre randuri ca ti-am raspuns ca pompa poate fi sterilizata cu solutie chicco iar de scutece, am specificat ca asa se numesc pampersii de fapt, scutece de unica folosinta...si sper ca dariana de aiai sa fi intrebat ca eu scutece de panza nu voi folosi in veci

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

quote:
Originally posted by ayaana

Seara buna la burtici si mamici

Azi am fost la control si din pacate nu am vesti prea bune . Bbitza este mica: la 35w2d - 2133 grame, desi pana acum a fost in grafic la toate masuratorile si, ce-i mai grav, lichidul amniotic este foarte putin si placenta nu mai face fata la hranirea puiului . Probabil este prea tarziu sa mai apuce cineva sa-mi raspunda daca s-a confruntat cu pb astea (din ce-am vazut pe lista de masuratori, n-au mai fost pui asa mici).
Maine ma internez in spital pentru investigatii suplimentare si daca se confirma rezultatele ecografiei de astazi mi se va declansa nasterea. Si fetitza mea e asa de mica!!!! .
Sa dea Domnul sa fie bine, sa-mi tineti pumnii!

fetita mea la 35w si 4d avea 2000g. Am nascut-o la 37w si 3d cu 3030g!

Mult succes!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Adelapop, la ce ora mergi maine la control ca si eu merg....si eu parca as cere si control pe masa tocmai in ideea de a stii cum e colul

ticker bebe

Mergi la inceput

Alexia felicitari, sa-ti traiasca printesa...sa fiti sanatoase, sa te refaci rapid si sa ai laptic....aaa, si e deja geniu ca scrie la PC

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Adelutza, fac mai mult drenaj limfatic cam peste tot, chiar si la cearcane, ca sunt cu ele pana in gura...iar masajul e usor momentan, nu d-ala agresiv. Cu spatele am mari pb de la pozitia in care alaptez, cred, si fac masajul ca sa nu intepenesc de tot...si la picioare, ca tremur ca o piftie....

Cornelia, bine ati revenit acasa!

Mada_mxm, burtiera mea este fara chilot, este ca o bucata de material dintr-un elastic mai gros asa si care se prinde in capse in fata..ma intreba si Larisa ieri si imi cer scuze ca nu am apucat sa raspund, nu stiu unde se gasesc burtiere ca eu am luat-o de la o prietena care a nascut anul trecut...

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput