Mamici de iulie - august 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 22
cornelia_laura spune:
Bine v-am regasit dragutelor! Mi-a fost un dor imens de voi!
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE AU NASCUT INTRE TIMP, SA VA TRAIASCA BEBEII!!!Ieri am ajuns si noi acasa dupa 2 sapt de stat in spital. Bebe Eric e deocamdata cuminte, papa san si lapte praf si mai are inca icter. Eduard insa e fff agitat de prezenta lui bebe, trebuie pazit non-stop.
Eu inca sunt in faza de revenire dar ma misc mult mai bine ca dupa prima cezariana. Incerc sa fac ordine in casa dupa atata absenta.
Pentru listuta mai completez ca Eric a a vut la nastere 3750 g, 50 cm, apgar 10, si s-a nascut prin cezariana cu anestezie generala la 39 de sapt si 2 zile dupa ultimul eco facut in spital.
Va pup pe toate si revin curand caci inca sunt ametita.
Cornelia, mamica lui
Eduard(2 ani) si
38+
Eric
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
Gata, am schimbat si semnatura.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
geliza spune:
Cornelia, bine ai revenit, sanatate multa si tie si lui Eric...si multa putere si rabdare
Eliza
35+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cornelia_laura spune:
Fetelor, a luat-o calculatorul meu razna sau s-a mai schimbat forumul?? Ca daca apas pe subiecte Active imi apare o lista aiurea, nu mai e ce era?????
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
michella78 spune:
ce mai faceti, burtici si mamici!
cornelia laura bine ai revenit acasa, tu si puiul tau!!!!!!
eu sunt tare nerabdatoare sa treaca ziua de azi, maine
am programare la control si parca nu mai trec odata orele astea.
bine, nu prea mai am eu rabdare in general...... dar
cica e o reactie specifica pentru gravide
noaptea merg la baie din doua in doua ore cel putin.... voi?
si am dureri destul de mari jos, in zona x
de fapt, de vreo 2 zile tot simt ca apasa cu putere bebeita, nu cumva e cam devreme pt asta in sapt 34!?
stie cineva?
michella
andreea25 spune:
buna dimineata la fete ca io acum o juma de ora m am trezit!![]()
alexiagalerie

nastere usoara!
ayaanatinem pumnii sa fie bine!
cornelia_laura bine ai revenit!sa ti traiasca eriku si sa fie cuminte!asteptam povestiri!
ioana81 scumpa
merci de incurajari!vad ca tu saracuta nu mai poti,hai fruntea sus ca o sa fie bine gandeste te la fiitu,esti la termen poate sa iasa oricand si sa bucure pe mami a lui!tin pumnii si dai de veste!

fetele pe mine ma dor dintii
sper sa nu raman stirba acu'!![]()
gata am chef de treburi azi!sper sa ma tina si burta!
va pupik pe toate!

andreea25 si 
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
37 +
angelli spune:
Consi as vrea sa ne vedem dar nu mai pot iesi ca pur si simplu incep sa tremur dupa o ora, nu stiu de ce o fi glicemia, lipsa de calciu caldura ...
Cornelia bine ai revenit!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png
MissJJ spune:
Buna fetele!
Medeea felicitari pt printzesa! Ioana Teodora bine ai venit pe lume sa cresti mare si frumoasa!

Alexia facem galerie, curaj si nastere usoara!

Cornelia bine ai revenit!
Pupici la tot familionul!
Monica ms de intrebare.
Sincer nu fac prea bine din cauza caldurii mi-e cam rau ziua. Nopatea se mai racoreste si e bine dar ziua e un cosmar, este f f cald si merge ventilatorul non stop si tot degeaba.
Am tot timpul asa o senzatie de ameteala si inima cam bate aiurea. Incerc sa beau lichide sa stau in pat dar e f greu sa faci fatza la caldurile astea nebune. Am mai facut cate un dus poate ma mai racoresc dar in 10 min is la fel de transpirata. 
Acuma sper ca de sapt urm, ca fac 37 de sapt, poate se hotaraste baby sa vina ca daca va fi tot asa cald eu pana la jumatea lui august creca mor de caldura, ma usuc ca o smochina.![]()
Ma tot uit la meteo poate poate zic astia ca ploua dar slabe sanse soare torid in fiecare zi si temp din ce in ce mai ridicate. 
Ma duc sa mai stau intinsa in pat poate o fi m-oi simti mai bine un pic.
------------------------
36+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Michella78 La Multi Ani
sa fii fericita si nastere usoara si baby sanatos si mancacios!
------------------------
36+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
mistic spune:
Fetele...Domne ca vorbarete mai sunteti...nu mai prididesc cu cititul..de la cap 72 de cand v/am descoperit...
madyn, te rog sa/mi treci si mie datele... DPN 27-30 august (deci nu iulie), 33w1d, 2600g, baietel
O sa nasc la Craiova cu Dr. Cristian Vaduva. A-propos, a mai nascut cineva cu el? Stiti amanunte?
Ce sa va mai zic. Ieri am fost la control si mi-a zis ca sunt ceva pb cu oxigenarea cerebrala..voi ati patit asa ceva? un indice (IR se cheama) este usor modificat...Sunt moarta...
Cica as fi suspecta de un inceput de preeclampsie...sa.mi urmaresc zilnic tensiunea...sa nu mai conduc masina, sa ma odihnesc...Of, of!!!Voi ati patit asa ceva?
Va pup pe toate si felicitari mamicilor ce-si tin deja in brate bebicii...
mistic 33+