Mamici de iulie - august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Muuh bine ai venit acasa!!! sanatate multa iti doresc si sa te refaci cat mai repede! si pupiici multi la bb Alexei!

Cristina-ioana sper sa-ti revi cat mai repede...uff nici nu te mai gandeai sa faci mastita tocmai acum....multi pupici la fata si la puiut!
Map LA MULTI ANI!!! multa sanatate si un puiut sanatos si cumintel!!!

adina nicole sunt normale scurgerile alea..daca nu curge si nu miroase a sperma sunt ok...si eu am scurgeri abundente de la inceputul sarcinii si fara tampoane nu ma descurc

bulinuta 37+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Buna fetelor, nu prea am aparut pe aici in ultima vreme. De 2 saptamani sunt si eu acasa in concediu asteptand venirea minunii nr 2.
Pentru Larissa_79, un mic sfat daca vrei sa ma iei in seama - asa ca de la o mama cu experienta in alaptat. Ca sa te feresti de mastita, nu mai pompa laptele tau cu pompa ca sa nu mai ai chiar atata lapte cum spui ca ai. Cu pompa stimulezi mult lactatia si probabil nu e cazul la tine. Dar scoate treptat pompa nu brusc, adica mulge tot mai putin pana o scoti de tot. Apoi pe masura ce bebica creste, daca ajungi sa crezi ca nu ai laptic poti sa te mulgi din nou, sau ppoti pune copilul mai des la san pentru stimulare.

39+ si Rares (07.12.2001)

Nasteri usoare la toata lumea :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Fetele care ati nascut la Elias (Cristina_Ioana si Muuh) sau cine mai stie imi trimiteti si mie tarifele si ce credeti ca mai este imp? Pls
Eu m-am trezit azi f deprimata, nu stiu de ce , poate ca am inceput sa intru in panica stiind ca se apropie 24. Azi vreau sa-l sun pe medic sa vad dc s-a intors din concediu si poate ma cheama mai devreme. Noaptea ma trezesc din ora in ora , imi vin tot felul de idei si nu ma mai ia somnul. Cred ca pana nasc o sa fac multe nopti albe si o sa intru si eu in clubul insomniacelor.

Oana 38+ si Robert Cristian

Mergi la inceput

Dc am intrat in sapt 39, adik e prima zi din sapt 39, cum trec la semnatura 39+ sau 40+. va rog nu aruncati cu pietre, stiu ca s-a mai discutat dar...

Oana 39+ si Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

fetelor va pe toate si va multumesc tare mult de urari.

Of abia asa astept sa vina bebe, azi parca simt ca nu mai am rabdare. Dupa ce ca nu-mi placea mie nici inainte mancarea acum cu dieta asta parca nu-mi place mai deloc. Nu stiu ce sa mai mananc ca totul imi lasa gust aiurea in gura Sper sa-mi treaca starea asta!

Monica si 35 +

Mergi la inceput

oncicu dupa explicatia ta inteleg ca deja ai 38 implinite si acum ai intrat in saptamana 39. Asta inteleg eu prin prima zi din saptamana 39. Atunci ar trebui sa semnezi 38 +.

39 + semnezi daca deja ai 39 implinite si acum ai prima zi din saptamana 40.

Monica si 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

map fruntea sus si nu ma supara ...ce-i cu starea asta??? e ziua ta azi asa ca nu ai voie...si lasa naibii regimu ala...nu-l mai tine chiar asa strict o zi si sa vezi ce bine te simti...hai pupici

bulinuta 37+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

[red]MAP[/red la multi ani!!! Sa fii fericita si sa ai un baietzel sanatos!!! Merci pt rasp , am priceput

Oana 38+ si Robert Cristian

Mergi la inceput

bulinuta pai sa stii ca nu am sa-l mai tin ca mai rau fac cu atata paine mancata cum spun ei. Acum fac salata de legume si ou si cu branzica in ea si gata. Naibe sa-i ia cu orezul si cartofii lor, prefer legumele.

Acum sun la dr de casa ca mi-am amintit ca-i specializata pe diabet, pana ajung la ea la cabinet vb si la telefon cu ea mai bine.

Nu stiu ce mi-a venit asa de-o data, cred ca hormonii astia, sincer abia astept sa-l vad pe bebe afara, sa-l stiu eu ca-i bine si ca nu-i fac rau cu zaharurile mele.

Monica si 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

LA MULTI ANI MAP!!!!

michella

Mergi la inceput