Mamici de iulie - august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetele!
spre surpriza mea m-a apucat somnul, adineauri am deschis calc;tantarul asta de la reclama ma omoara;
bulinuta, vezi ca ti-am trimis 3 mes de la 3 mamici diferite, cu ce intereseaza; le-ai primit?doua sunt la t, una la vlad;
azi imi ia sotul trusa epidurala;
anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

map iubita nu esti obligtaa sa mananci atata paine , orez si cartofi cat spune acolo ci aia este cantitatea maxima adimisa pe zi...restul sunt la liber... aedica poti sa mananci legume cate vrei in afara de mazare si fasole, care si aia trebuie cantarita...ouale eu am voie 3/ saptamana. mai nasol e cu fructele dar la tine nu e asa nasol ca la mine...intelegi? tu nu ai sarit de 200 si nici in urina nu ai avut gucoza asa ca mai da-i naibii...
hai pup fata
anasia..'sarna...le-am primit si ti-am tirmis si raspuns...

ma mai asez in pat ca ma doare osul si tot ce-i pe acolo de mor

pupici

bulinuta 37+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

oncicu, madyn, v-am trimis pm cu ce va intereseaza;
fetele de la dr T care v-ati luat trusa, v-ati cumparat si altceva?
iulenca, poti sa-l intrebi daca mai trebuie ceva pe langa trusa?(branula, perfuzor)
anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput

MAP, LA MULTI ANI!
anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Map la multi ani, nastere usoara si un bebe sanatos!
Bibi cand mi-a scos firul a fost un pic cam dureros; dar din cate mi-a zis dr nu e intotdeauna asa, la mine a fost mai complicat pentru ca firul era prea in spate, ascuns nu-stiu-cum, din cauza sarcinii mele (care a fost mai cu mot); dar ca de obicei nu e asa, e mult mai simplu; cat despre perioada de declansare a nasterii dupa sa stii ca variaza de la sarcina la sarcina; la mine s-a declansat dupa aproape 41 de ore; am auzit de situatii in care s-a declansat si dupa 10 zile, dar si dupa 2 zile;

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Eu am uitat sa o intreb pe dr daca trebuie sa cumpar trusa epidurala. A mai nascut cineva la Municipal? sfatuiti-ma si pe mine.
Cat costa si unde o putem gasi?
Vineri ma duc la dr si atunci sigur nu mai uit.
Felicitari celor care isi tin bebeii in brate. Sa va fie sanatosi si ai nostrii cand o sa iasa din burtici.

Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

fetelor va multumesc la toate pentru urari, sunteti niste dulcele! Sa va dea Domnul sanatate si bebei sanatosi!

Bulinita eu intr-adevar nu am avut niciodata glucide in urina pentru ca nu mananc asa multe dulciuri si paine mananc moderat. Nici macar nu am mancat cat au spus aia iti dai seama, pai aia zic 250 de orez, pai daca manc atata ce naiba fac. Cu cartofii mai merge dar si aia manc de doua ori pe luna. Salatele is baza, rosii, castraveti si ceapa, asta-i mancarea mea de baza si branza, nici de aia nu ma pot despartii. Fasole si mazare nu am mai pus pe gura de luni de zile. Si la mine acum la o ora dupa ce mananc asa normal am glicemia maxim 124.

Problema este ca pe mine m-au pus stresatii astia ca cantaresc si rosiile si castraveti si ceapa si tot. Trebe sa scriu si cate grame are felia de paine, asa aproximativ. De asta ma enerveaza. Dar fac si eu asta pana maine cand merg la aia si apoi ii spun sa se calmeze ca nu mai vede asa ceva.

Monica si 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Anasia multumesc mult de tot

Oana 38+ si Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

cristina_ioana nu imi vine sa cred ca ai facut mastita acum . Eu nu inteleg cum de e posibil. Eu nu m-am muls decat atunci cand am avut furia laptelui. De atunci nu am mai muls deloc. L-am pus pe bebe la 3 ore sa pape si atat. Nu mai e necesar sa mulgi sanul daca papa bebe la maxim 3 ore. Daca mulgi stimulezi mai mult decat poate el manca. Uf! Eu asa stiam. Tu cum faceai?? Sper sa nu am nici eu surprize...mai ales ca nu mulg nici un strop in afara de ce papa cea mica.

Kiss!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

oncicu, sunt diferite, asa cum le-am primit si eu;
tinasv1, eu nasc la elias, dar dr mi-a spus sa-mi iau trusa de la municipal; sotul mi-a si cumparat-o cu 710.000 lei, doar trusa(fara branule, perfuzor sau anestezic-asa mi-a spus dr; trusa a luat-o de la farm particulara a spitalului;
bulinuta, cand mai mergi la dr?
anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput