Mamici de iulie - august 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
martta spune:
Map: La multi ani! Sa fii fericita si implinita si sa ai o nastere usoara si un bb sanatos!
Consi: merci pt raspuns! Sper sa fie asa cum spui tu si la mine. Aseara chiar i-am simtit talpa, conturata, in "punctul nevralgic"
si mi-a tras cateva suturi...Fac si eu haz de necaz, caci am ajuns sa ma panichez din orice.
Crissa: ne-ai uitat deja?
Pupici voinici!
mami de Vladut(13.06.2003) si
33s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
larissa_79 spune:
cristina_ioana, mi-e frica sa nu ajung si io la mastitia...am mult mai mult lapte decat papa bebelina. Ea papa f bine dar la mine parca e laptaria lui Enache. Toata ziua dau la pompa....
In rest Alexia mea e cumintica, doarme, mananca si iar doarme. Plange rau la schimbat scutecul si imbracat..in rest e ok. Sughite in fiecare zi...e ok asta?
Nu stiu zau de unde am atata lapte si daca e bine...toti zic ca e bine. Si eu dau pe sani cu Garmastan...ca altfel...si e foarte ok.
Fetelor ceaiul ala Baby drink pot sa il dau si preventiv..chiar daca nu are colici?
medeea76, facem galerie la fata....sa vina bebe si sa fie totul bine!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia 
enuta spune:
Felicitari noilor mamici, sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei, si eu mai am putin, (inca 5 sapt.) dar sunt din ce in ce mai stresata. Sper sa trec repede peste nastere. Imi pare rau ca nu am mai intrat de mult, citesc tot ce scrieti, sunt la curent cu tot, dar asa sunt eu mai retrasa (poate pt ca nu ne cunoastem).
Eu nu pot sa spun ca ma simt excelent, am probleme cu spatele dar rau de tot, sunt niste dureri aproape insuportabile, si am inceput sa am niste scurgeri care nu-mi plac. Miercuri ajung la doctor sper sa nu fie ceva grav.
V-am pupat si va doresc o sarcina cat mai usoara si o nastere rapida si fara prea mari dureri.
Piticutz.
Tinasv1 spune:
Buna mamici si inca viitoare mamici,
Ura!!! de astazi stau si eu acasa. Azi am intrat in concediu, mai intai de odihna, pentru ca aveam ceva colectie si apoi pre sau postnatal (depinde cat mai vrea sa stea bebita).
Cred ca o sa apuc si eu sa va mai citesc acum pana apare bebe macar ca dupa aceea cine stie cat de ocupate vom fi.
Numai bine la toata lumea.
Tina 37+
bulinuta27 spune:
Medeea am inceput si eu galeria ptr tine

sa Deie Domnul sa ai o nastere usoara!!!
fetelor eu acum m-am trezit...ca asta-noapte iar nu am putut sa dorm si am avut niste dureri de coloana, coaste burta de am zis ca mor...acu sunt mai bine...
anasia, da eram singura ieri cand mi s-a facut rau ca il chemasera la servci si duminica 

..te rog frumos trimite-mi si mie mailul ala cu preturi Elias...'sarna
pup fetele...ma duc sa mananc ceva si revin
bulinuta 37+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
adina nicole spune:
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!
Va rog luminati-ma si pe mine ca sunt tare in ceata. Ce fel de scurgeri sunt normale in sarcina? Eu am o scurgere care e foarte apoasa (e chilotul ud, nu tare doar o pata)nu e multa si nu tot timpul. E posibil sa fie lichid? Nu simt cand curge. Se poate sa pierzi lichid fara sa iti dai seama?
Cand am fost la controlul de 33 saptamani dr mi-a zis ca am lichid suficient cu toate ca si inainte de acest control mi se intampla asta.
Rog fetele care au nascut spuneti-mi si mie cum e cand ti se rupe apa?
Cum curge?
Adina 35+ 
adina
MissJJ spune:
Buna fetele!
Monica La Multi Ani!
Sa fii fericita, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!
Bun venit fetelor noi!
Medeea facem galerie: 

Nastere usoara si tinem pumnii sa fie totul bine!
Eu nu prea m-am simtit deloc bine weekendul asta. Sambata am fost plecati aiurea prin oras si am mai cumparat niste jucarii pt baby, un set nou de tacamuri ca de mult vroiam sa cumparam si tot nu am mai apucat si mi-am comandat un fel de chilot din ala care vine pana sub sani pt dupa ce nasc, astia zic ca e modelator de talie si fese. Sper sa fie bun.
Si mi-am cumparat si doua cutii de ceai de frunze de zmeura vreau sa ma apuc sa beau cate o cana pe zi sapt asta apoi sapt urm doua cani pe zi si cealalta 3 pe zi ca asta e maxim. Pe el scrie ca e recomandat din sapt 35 de sarcina. Dupa ce nasc va zic daca a avut vreun efect sau nu asupra mea, is si eu tare curioasa.
Si ieri si azi nu prea m-am simtit bine, ieri am fost f lesinata, o stare din aia de imi venea numai sa stau in pat, dar nici stat mult in pat nu prea pot ca ma dor toate si tot amortesc. La noi au revenit caldurile alea infernale si de dim inima mea bate tare aiurea si curge apa asa pe mine stand pe loc, ma trec toate caldurile, parca as avea frisoane, valuri din alea de caldura. Plus ca ieri m-a durut destul de tare si in zona x.
Am intrat sa va zic ca am trimis sticlutzele. In max 10 zile ajung la Medeea si de acolo va descurcati voi.
Ma duc sa ma intind un pic ca imi e cam rau.
Cand ma simt mai bine mai intru sa vad ce ati mai scris. Pupici la toata lumea!
------------------------
36+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
MADYN spune:
Iulenca eu am fost vineri la dr. T si mi-a facut si control pe masa, mi-a verificat colul si bazinul, a zis ca totul e in regula.
Medeea76 curaj si te asteptam cu vesti bune!!! 

Anasia, Iulenca daca stiti mobilul lui Bogdan dati-mi si mie un PM, please! Tx!
37+
my little treasure
Bebelica
Cristina_Ioana spune:
Consi, Oncicu, Larisa, Andreea,nici eu nu ma asteptam sa mai fac mastita dupa 3 sapt. dar se pare ca poate aparea oricand...nu stiu cat mai conteaza Garmastanul ala sau cata grija am avut de sani, ca uite daca se strange laptik mult acolo e groasa 
Consi, da, ma gandesc numai sa ii fie bine lui Luca, sa ia in greutate si sa fie sanatos. Scapam noi si de mastita.
Muuh, bine ati venit acasik. Sa va traiasca Alexei si sa fie sanatos! Imi pare rau de chist, dar bine ca te-a rezolvat Vlada.
Iete ca acum esti si tu schimbata fin'ca esti mamik
E frumu, asa-i? 
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
mihaelagrosan spune:
Dragelor va multumesc pt. urari. A fost taaaaree frumoasa ziua de ieri.Am petrecut de minune.
Map LA MULTI ANI!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai un baietel de care sa te mandresti.
enuta nu te sfii sa intri mai des. Si eu sunt mai timida de felul meu si mi-a luat mult pana sa scriu pe forum, dar apoi mi-am dat seama ca ma ajuta mult sa vorbesc cu fetele care sunt toate asa de dragute.
Mihaela
35+
Elena Maria