Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
neatza dragelor!
ce sa zic de noi...febra nu a mai facut (doar 37.7 ptr care nu a primit nimic) in schimb a vomitat inainte de baie....ca a tusit pana si-a facut greatza. asa ca...tot program artistic si noi. super. dimineatza super vesel ne striga in soapta. rasu lumii la noi
Anca abia asteptam pozele....ce frumoasa organizarea celor de la restaurant, super!
Felicia si de la voi asteptam poze....si de la madam nasa!!!! se aude?
Dana stiu si eu faza cu little tikes...am gasit jucaria ideala pentru Pat, pe site la ei costa 23 de dolari....in romania o suta!!!!! te doare capul ce diferenta.....
fug la treaba, o zi frumoasa sa aveti!
pako spune:
Neatza'
Roxana, ma bucur ca piticu' e mai bine...sanatate!Vin si pozele...
Olivia, eu ti-am urat calatorie placuta mai devreme stiind ca la cat de des am intrat in ultimul timp pe forum, sa stii ca ma gandesc la voi.Te inteleg bine cu ciorbica si altele...eu vroiam amandine, eugenia, varza murata:))
Fata verde, l-am vazut de ieri pe Serban in poze cu prietenii lui....sa-ti traiasa si sa fie sanatos!
amironeanu spune:
Neatza!
Si eu ma supar cand vad ce preturi sunt la jucarii si haine pt. copii in State, asta este, poate voi face o vizita in State numai pt. cumparaturi (vrabia malai viseaza)
Am aflat de ce sta Stefi cu manuta in gurita toata ziua, mai avem o jumatate de maseluta in dreapta jos! Azi este frumos la noi, drept urmare domnisoara s-a trezit la 7:40 si cum a venit bunica i-a adus hainele si incaltarile sa iasa afara. Pana l aurma am convins-o ca trebuie sa pape si sa mai stea un pic in casa, dar cred ca la ora asta au iesit deja.
Roxi, dar pentru tuse ii dai ceva? Poti incerca miere frecata cu lamaie, daca ii place gustul.
Olivia, dar de fructe cu gust "natural" nu ti-e pofta. Poza mai avem dar nu apuca tati sa le descarce de pe aparat.
Deja am uitat ce vroiam sa spun, asa ca va doresc o zi buna, buna!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
pako spune:
apropo de ce zicea Andrea cu tinutul degetelului in gura....copilulu meu a inceput sa-si roada unghiile....cred ca tine de familie ca tac'su face la fel
iarasi facui o greseala de scris...scuzati
roxanaz spune:
Andreea hahahahaha ce misto ai fost cu vizita in state doar ptr shopping.....asa da! eu iti doresc sa se indeplineasca! Pat nu tuseste, pur si simplu a tusit ieri....dupa cum am zis nu stiu detalii ca nu eram cu ei in camera.
Felicia hm, urata treaba cu rosul unghiilor. nu merge cu distrasul atentiei?
cristalina spune:
Neata!
Carmen, mergem dar de pe 31 iulie, ca atunci terminam cu contractele!
Liliana, nu m-as duce special pentru pizza...dar e buna, ce sa zic...Insa pentru inghetzata siiigur m-ash duce!!!...hehehe
Buuuunaaa...leshini cu cornetu'n mana!
In rest, ca pe la noi...Au niste chestii mari p'acolo, Domul, Santa Maria delle Grazie cu Cina cea de taina a lui Leonarda...da'n rest e ca pe la noi!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roller025 spune:
Buna ziua!
La multi ani sarbartoritelor de ieri, Daria si Andreea! O urare speciala pentru Andreea: o surioara minunata!
Io is la job azi, dupa un we de cosmar: sambata seara am facut o afurisita de indigestie de la o salata de rosii care m-a tinut legata de pat ieri toata ziua. Duminica a fost semi-rau, adica am putut sta in picioare, dar ieri dimineatza am crezut ca ma intind prin casa. Ca atare am stat in pat toata ziua cu ceaiuri, smecte, branze si oua moi. Si Vicu a avut grija de mine: imi dadea sa beau ceai de menta . Din nefericire trebuia sa reactionez foarte repede, ca altfel mi-l punea in cap pe tot. Si, dragul de el, se aseza in pat langa mine, ca-l durea "buta" si pe el.
Altfel:
- astept poze de la nasha saltareatza,
- felicitari Anca pentru Andreea,
- pupe moatzei si vrem poze si cu mami,
- vreau si io shopping in state,
- Olivia - succes cu programul incarcat (nu vreau sa fiu cobe, dar de obicei planul de acasa nu iese),
- Adela, chiar asa - tati unde era?
Cam atat. Ma'c sa bolesc in continuare... O zi buna!
carmenp spune:
brei, io pun poze da` mai intii jurati voi cu mina pe rosu si fara deshte incrucisate cu nu rideti de mine, aaaa?!
papaaaaa, n-ai mai dat demult cu batu`, uai?
edit, danule sanatate
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
tot io, ca uitai sa scriu ceva: stiti voi cine a prins buchetu` miresei?? ionu`, habar n-am cum a ajuns printre gagicile alea, numa` l-am vazut cu el in brate
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
hahahahaha nasho fusei de benga!!! asteptam pozele si sa mor io jur pe rosu daca ma rad de cineva . Papa e cu mosafiri nu poa sa ne onoreze cu prezenta gratioasa.
Danule sanatate muuulta!