Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Andreea de Felicia La multi ani iubita mica. Sa cresti mare si norocoasa.
Andrea ploua la Iesi, hai ca va trimit ceva grade de aici, ca la mine de trei zile e teroare, peste 35 de grade si umiditate destul de ridicata. Noroc de weekend si AC,caci altfel muream.
Nasica ma bucur ca a fost distractie la cota maxima.Sa va fie de bine si refacere usoara.
Adela mama, dar de ce aialergat tu dupa Tudor, nu avea si tatic in doatare? Pupam sa treaca repede raceala.
Hopa cine s-a intors din tarile calde, Monica?Cum fu pe plaiurile mancatorilor de pizza.E asa buna cum se spune, ca daca da, vreau si eu Italia.
Olivia sa mananci si ptr mine una bucata prajitura,ca si eu sunt moarta dupa ele.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Se rezolva! Am si scuze...pt mine..pt Anca..pt Liliana...cool!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Asa Olivia, se rezolva.Scuzele le gasesti tu la mancat, ce faci la dat kg jos, ca atunci noi nu mai avem cum sa te ajutam.Numai cu incurajarile.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Hi,hi..Liliana..ai incredere in mine ..eu pot minca numai dulciuri...deci nu supliment ci in loc de mancare!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

FELICIA,Andreei si de la noi,sa va bucurati de ea si sa aiba parte de toata fericirea din lume.
Lia,sa-ti spun ca ma bucur atit de mult ca e fetita?
Aveti grija.Pupici.
Olivia,merci mult de informatii,din pacate nu pot comanda direct la firma ca nu-s rezident usa.Asa ca v-a trebui sa caut alta alternativa.Dar la patutul asta nu renunt,in final daca nu s-o putea sa-l i-au de acolo cu bani mai putin,al i-au de aici,chiar daca e de trei ori mai scump.Drum bun iti urez mai aproape de plecare.
Sanatate la puiutii bolnaviori!
Roxana,Serbanel al tau e tare fain,un baietel pe cinste,iar tu ,ti-am mai spus,zici ca esti sora-sa!Arati foarte bine.

Mergi la inceput

Cum adica nu poti comnada ca nu esti rezident?? Daca vrei te pot ajuta...

Mergi la inceput

Asa scrie pe site-ul lor. Este vorba de Little Tikes, sunt interesata de patut pentru Ricardo.Nu livreaza decit la rezidenti in USA.Iar in Europe,aceeasi firma ,pentru acelasi produs cere aproape de trei ori pretul.Nu inteleg nici eu de ce,multumesc de intentie oricum,esti o dulce.Am incercat sa trimit un e-mail,dar n-am gasit adresa pe site-ul lor,insa este un nr. de telefon si am sa sun zilele urmatoare sa intreb.Ar mai fi o problemuta.Transportul unui pachet asa mare ca dimensiune,ca de greu nu e.

Mergi la inceput

Am inteles..ca idee...cred ca stiu patutul..vezi ca pe amazon si pe ebay....au de multe ori aceste produse..iar ei livreaza si-n Europa.

Mergi la inceput

Multumesc de pont.am notat.Sa salvez copilul de la cazut din pat si pe mine de socuri dimineata cind al vad calarind grilajul.Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, azi nu iaste sarbatoriti si ce-mi ardea gitu`, hehehe
cristalule, la mare mai pleci?
olivia, te las pe mina neamurilor data asta, da` data viitoare peste 6 luni nu mai scapi. adevaru`i ca borsh de loboda n-am facut never ca poate te imbirligam mai usor, da` cre` ca pe la vreun restaurant dovedit in ieshi `om gasi
madam spiil, vad ca intri la vreme de seara, ce fac baietii?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput