Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fete frumoase!
Va scriu pe fuga!!!

Am fost azi cu Serbanica la doftor si au spus ca mai mult ca sigur e rubeola, deci io-s happy ca am scapat! Ne-au dat numai niste vitamine, ca de orsu in gat io antibiotice le-am zis cu toti dintii ca nu-i dau si nu are rost sa scrie reteta.

Carmen si ina, am invitat vreo 18 copilasi la ziua lui Serban...am multe prietene cu copii de aceeasi varsta si am fost si noi la o gramada de aniversari..am cheltuit cat pt o cununie civila, va jur. Am inchiriat o gradinita super, copiii au avut loc de zburdat si jucarii la indemana plus 2 educatoare sa-i supravegheze. Eu tot am fost stresata. In fine, la anul facem ziua cu 5 copilasi la noi acasa, nu a mai leg la cap daca nu ma doare!

Urez si eu La Multi Ani tuturor Sarbatoritilor si Sarbatoritelor!

Sanatate micutilor!

Va pup si sper sa revin diseara!

Roxa-boxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

eli, unde sa-ti trimit nr de telefon? ca nu ai activat pm...
mitzule, pupam muciosu`
cristalule, da` bine brei hai ca tz-o iei in cap cu plimbarile tale, ntzzz, acu de unde scrii?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pretenele ti le-ai facut inainte sau dupa ce s-a nascut serbanel? ca-n primu` caz ma tot gindesc io cu mintea mea cea creatza cum de v-ati programat cu toatele?! chiar ca tz-ai luat de-o grija cu rubeola, iaca ionu` meu nu facu` niciuna din bolile astea

quote:
Originally posted by roxana1974

fete frumoase!
Va scriu pe fuga!!!

Carmen si ina, am invitat vreo 18 copilasi la ziua lui Serban...am multe prietene cu copii de aceeasi varsta si am fost si noi la o gramada de aniversari..am cheltuit cat pt o cununie civila, va jur. Am inchiriat o gradinita super, copiii au avut loc de zburdat si jucarii la indemana plus 2 educatoare sa-i supravegheze. Eu tot am fost stresata. In fine, la anul facem ziua cu 5 copilasi la noi acasa, nu a mai leg la cap daca nu ma doare!

Urez si eu La Multi Ani tuturor Sarbatoritilor si Sarbatoritelor!

Sanatate micutilor!

Va pup si sper sa revin diseara!

Roxa-boxa

No, vidiazni!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Stati mai fetelor..ca nu pleca..mai am 2 zile! Gata bagajele..nasol este ca venim si-n ziua in care decolam..venim pt 4 ore la servici..
Monicule de unde ne scrii?
Adela nu-mi povesti peripetii din astea....cind ma gindesc si al noi 3 saptamini Luca o sa fie pe drumuri alaturi de noi...De vreo saptamina este umbra socrelei, plinge daca-l lasa cu altcineva...hi,hi..oare simte?
La multi ani Andreea!!! Sa cresti mare si barza sa-ti aduca o surioara la fel de frumoasa! Felicia daca erati in zona Pitestiului..ne vedeam...
Roberta eu tin inca pumnii!
Andrea...nu mai ai poze cu Stefi?
Carmen distractia vietii tale si nu ai venit cu poze....ntz.ntz, ntz...Nasol ..cu Jupiterul ..atunci sansele noastre de a ne vedea..s-au subtiat...Dar macar ne auzim la telefon...
sint prin zona..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani Andreea de pako! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai noroc mult in viata! Felicia, sa-ti traiasca scumpetea si samburelul din burtica!

La Multi Ani tuturor copilasilor pe care nu i-am felicitat saptamana trecuta! Sa cresteti mari si sanatosi, ca frumosi sunteti cu totii..

L-am vazut si pe Serban carliontatul... ce petrecere super a avut!

cristalina, uelcam bec! (daca cumva scrii din RO..:))

Olivia, ce putin mai aveti... parca am emotii eu in locul tau cand ma gandesc... voiam sa te intreb, stie socrela ca sunteti hotarati sa il luati pe Luca... nu-ti zic drum bun inca, mai intri si maine..

Despre noi, am sarbatorit copiii week-endul asta, pe Andreea sambata, cand am fost la un restaurant numai familia, i-am luat un tort cu noi si am aranjat cu chelnerii sa ii cante La Multi Ani, a iesit super misto, au facut zarva in tot restaurantul si au cantat foarte frumos, am ramas impresionati si le-am lasat un bacsis gras..
Duminica am facut petrecerea pentru Bianca si prietena ei Aya, la noi acasa... am invitat 3 familii in total dar a iesit dragut... sper sa pun poze diseara..

Insa, io azi ma simt de parca am fost batuta... aseara am baut mult pepsi si azi noapte nu am putut dormi...

Mergi la inceput

Anca ...La multi ani pt Anreea..nu stiu daca ti-am spus..astept pozele! Cit mai sta Andreea?
Emotii ...nu am inca..doar bucuria de a merge acasa..si de-al revedea pe Lucaciu meu:)))
Roxa ..de rubeola a fost....nu era vaccinat...sau a facut oricum?

Sa nu rideti de mine..mi-e gindul numai ca ciorba de stevie...de loboda si prajituri de cofetarie..asta-i meniul meu in Ro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, multumesc de urare... Andreea sta pana la sfarsitul lui septembrie... deocamdata... daca se plictiseste s-ar putea sa plece mai devreme...

Te inteleg cu prajiturile... si io mananc la greu de cate ori merg acolo... ce pofta mi-ai facut..:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Carmen, majoritatea imi erau prietene inainte...asa s-a nimerit, fiind cam aceeasi generatie, ne-am maritat cam in acelasi timp si au iesit pruncii apropiati de varsta...in rest, vreo 5-6 le-am cunoscut aici pe DC si ne potrivim de minune, iar restul, prin parc cu pruncii

Olivia, nu inteleg intrebarea, dar Serban nu era vaccinat cu ROR. Oricum, acum sper sa nu ma mai streseze nimeni cu vaccinul ala.

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Roxa era curioasa daca a facut vaccinat fiind...
Anca scuze ca..ti-am facut pofta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Scriu de acasa, sa traiti!
Era cazul, ca de la atatea plimbari, cand io cand omu', s-a sensibilizat Maria si cand ne prinde nu ne mai scapa din oki!
Io's iar in proiecte/contracte si chestii pan' la gat...asa ca sa nu cumva sa ma invatz cu binele!
Noapte buna sau o zi superba...dupa caz...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput