Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)
Raspunsuri - Pagina 5
amironeanu spune:
Salut!
ANDREEA Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai noroc in viata si sa fi fericita! Felicia, sper ca sunteti bine, mai da un semn de viata!
Acum 3 minute era soare, acum toarna cu galeata . Daca n-ar fi Stefi care se plictiseste in casa mie mi-ar placea, cu toate ca ploua cam de mult timp.
Eli, eu ii dau Stefaniei iaurt de la Campina (si natural si cu fructe) si mai nou este la Milli o spuma de lapte cu fructe (2 cutiute legate - una cu iarut una cu un fel de sirop de fructe), este chiar interesanta si ii place. Te asteptam la Iasi, poate ne si intalnim. Iulius Mall este in Tudor Vladimirescu este mare si interesant, iar locul de joaca este chiar aerisit. O ora costa 6RON.
vazut poze cu Serban si Andreea si Guilia. Nici eu aproape nu l-am recunoscut pe Serban, are niste cirlionti super.
Carmen sa va fie de bine nasitul si va dorim vreme frumoasa in concediu. Luati si ceva bunici cu voi sau mergeti numai voi 4? Pana la urma ati luat bilete la Mamaia?
Roxana sanatate multa lui patrick si sa treceti usor peste febra si fara alte complicatii.
Nu mai tin minte ce vroiam sa zic, batranetea este de vina. O zi buna va doresc in continuare!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
carmenp spune:
andrea, ne-am reorientat, mergem in jupiter la cometa binenteles ca merge una bucata mamaie din marasesti, ca deh, are nevoie de soare si nepoti
eli, scuze, stiam ca mai tre` sa scriu cuiva, ti-a raspuns andrea... cind vii in iasi? poate ne-ntilnim in mall
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roberta04 spune:
CARMEN, noi tot la Cometa mergem dar de pe 3 august, asa ca asept impresii.... De la Prima ati luat bilete?
carmenp spune:
da, de la Prima... la cometa a stat cumatra mea anul trecut si i-a placut. da` ti zic si io cind m-oi intoarce
quote:
Originally posted by roberta04
CARMEN, noi tot la Cometa mergem dar de pe 3 august, asa ca asept impresii.... De la Prima ati luat bilete?
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
asta e numele hotelului, cometa? cool.....si cu imaginatie las ca e bine cu mamaia, in asa fel parintii au timp de o bere si taifasuri
pako spune:
Fetelor va multumesc tare mult pentru urari.....imi e asa dor de voi...poate dupa ce-mi pleaca musafirii(socrela)o sa stam mai mult de vorba.
Andreea ne-a facut azi cadou o nevoie mare si una mica la olitza...la 15 minute dupa trezirea de dimineata a zis "pischu" si noi repede s-o punem la olitza....si uite asa s-a intamplat minunea.De 2 zile soacra-mea sta cu olitza la fundu' ei
Cand vine tati de la serviciu facem poze la suflatul lumanarilor de pe tortulet.
Olivia, calatorie placuta si sa te bucuri de fiecare minut alaturi de Luca....vacanta frumoasa!
Nicole, sa-ti fie de bine....asteptam noul look in poze....pe frumusica ta am vazut-o...pupici la ea
Roxana, sanatate puiutzului!
Roberta, e super ca Matei papa fructe....bucura-te!
eli spune:
Buna! Multumesc de raspunsuri!
La multi ani sarbatoritelor Andreea si Daria Andreea! Petrecere frumoasa!
Nicole, frumoase pozele si mai ales protagonista!
Fetele din Iasi, inca nu stiu cand ajung, ar fi ceva intre 8-10 august. Daca imi dati un nr de tel pe PM va pot suna cand stiu sigur data.
Pupicei!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
mitzura spune:
Buna fetele!
La multi ani, Andreea!!!
N-am mai intrat chiar de mult (cred ca de joi). Ziceam eu saptamana trecuta, marti, ca "azi imi pun termopane". Ei bine, mi-am pus termopane toata saptamana, ca initial au venit si le-au pus, dupa care a venit un nene sa repare distrugerile, dupa care curatenia, si uite asa ne-a apucat vineri.
asa ca sambata, am zis gata, eu m-am saturat, vreau sa plec de acasa undeva, oriunde, sa ma relaxez. Zis si facut, bagaje, chestii si sambata am plecat la alba la sora mea, cu gand sa mergem la o pensiune din apropiere la baie. A fost insa o excursie de doua zile nasoala rau. Pentru ca timpul a fost urat, rece si innorat, pentru ca tudor a facut febra noaptea de sambata spre duminica si a vomat (de la mucii de care nu mai scapa), si pentru ca am alergat ca nebuna dupa copil, astea doua zile, ca de, erau locuri noi si era curios, asa ca nu m-am odihnit deloc.
Concluzia este ca mi-au ajuns "vacantele" pentru o bucata de timp si ca nu mai plec cu copilu bolnav de acasa (eu ziceam ca e in proces de vindecare, ca nu-i mai curgea nasul, febra nu a mai avut si era vesel, dar uite...)
Asa ca fetelor, bine faceti ca luati si cate o bunica cu voi, ca prinde bine la casa omului.
cristalina spune:
Au venit pasarile calatoare!
In primul rand, mai cu intarziere:
La multi ani Adeluta!
La multi ani Raducu!
La multi ani Mitzu!
Liliana, Ina si Marina, sa va traiasca piticii si sa fie sanatosi!
La multi ani si sarbatoritelor de azi!
Felicia, sa-ti traiasca printesa si felicitari pentru cadoul pe care vi l-a facut...hehehe
Petrecere frumoasa diseara!
Pupam gasca, o zi excelenta in continuare!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Olivia, drum bun si o vacanta superba sa ai! Pupam nazdravanul!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi