Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
sa dea drequ` sa rizi ca te raportez urjent la moderator
quote:
Originally posted by roxanaz
hahahahaha nasho fusei de benga!!! asteptam pozele si sa mor io jur pe rosu daca ma rad de cineva . Papa e cu mosafiri nu poa sa ne onoreze cu prezenta gratioasa.
Danule sanatate muuulta!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Mimilinca spune:
... este a doua zi de servici, nasol tare mai ales cand aud pe ai mei colegi facandu-si planuri de vacanta...dar, deh nu am incotro..
asa ca, mai intai si mai intai pentru sarbatoritele de ieri, sa cresteti mari si sanatoase! speciali pentru Felicia, o sarcina usoara in continuare si bb sanatos!
Dana, sanatate multa si refacere rapida! cu asa o "asistenta medicala" trece mult mai usor, nu ?
Nasha Carmen, eu sunt imbracata cu una bucata sacou rosu asa ca nu ne mai tinea in suspans... da drumul la pozeeee!
Olivia, in caz ca mai intri, sa ai un drum usor, sa ajungeti cu bine la Luca tau si timp cat mai placut in tara!
Eu am lasat copilul la mama si parca sunt amortita...spuneam ca mama, mama, profit de timpul asta liber si sa vezi ce mai fac...nimic...ma uit pe ceas si ma gandesc ce-o face ea la ora asta ????
In concediu a facut greva foamei, ma adusese la disperare cu al ei" nu vreau mancare"...acum parca a mai inceput sa-si revizuiasca atitudinea... am incercat sa scapam de chilotzei, prea mare succes nu am avut pentru ca ea se simte bine uda !!!! la mare bea apa din piscina, apa de mare cu stropitoarea, cu galeata, precum catelul...asa ca oleaca de pipi pe picioare chiar o racoreste daca este mai cald
eh, pana la urma scapam noi de ei...ma incurajez eu
am reusit de am incarcat si niste poze din concediu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitachiriac03/album?.dir=1513re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
si de la aniversarea Ilincai
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitachiriac03/album?.dir=aae1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
sunt in urma tare cu cetitul, dar sper ca sunteti cu toatele sanatoase. si copilasii la fel.
ma ia o colega in pauza de masa... revin!
szivarvany spune:
Salutare si de la mine.
Am vazut Moatza mica si Ilinca, doua frumuseti
Carmenp - mai dau de multe x ef cinci sa te vad ??? Suuuper tare faza cu buchetu`.
Sanatate lui Pat si lui Serban si lui Roller
Revin cu problema mea: ce sa fac, cu ce sa o ung pe mandra pe "muntza" ca e rosie, am incercat cu crema de galbenele, efect zero, apoi cu Bepanthen, dar foarte mica schimbare. Sunt disperata ! Chiar asa sa faca de la pipi ?
Daria & Giulia (2004 08 16)
roberta04 spune:
Helou! Eu sunt , am dat astazi test de o ora jumate la engleza (tot pentru job-ul respectiv), incep sa obosesc de atatea testari....si nu s-au terminat!Dar macar am ajuns in primii 3 si dupa 2 ani de leguma la domiciliu, zic ca nu-i rau.Si am inceput sa realizez ce inseamna mama cu serviciu, am venit intr-o fuga acasa sa-i dau liber sotului, am adormit copilul, am pus ciorba la foc si-mi pun mainile in cap cand vad ce dezastru e in casa (si ieri am fact luna, dar copilul meu, in urma reclamei cu "Zboara, puiule, zboara", a inceput sa "zboare" totul prin casa).
Dar sunt multumita de evolutia lui, vorbeste din ce in ce mai bine, ieri a inceput sa spuna ca-l cheama George, cred ca Matei nu-i place
ROXI, sanatate multa lui Pat, tare-i rau sa-i vedem bolnviori!
ANDREEA, cand te hotarasti sa pleci la shopping, merg cu tine!Facem gasca mare!
Nasho, unde-s pozele? Si unde a fost nunta?
OLIVIA, hai la masa, am facut ciorba cu loboda, cu dovlecei, fasole verde, mazare, yami-yami, mie imi place mai mult decat cea cu carne!
Nu mai stiu ce voiam sa scriu, dar mai revin.
carmenp spune:
vazut ilinca, pupa nasha pe ea
bey, deseara pui poze ca acu n-am de unde pin-atunci jurati
Carmen,Ilinca&Ionut
carmenp spune:
nunta fu la tara
bey, dejeaba, la mine leguma preferata tot carnea ramine daca zici ca ai vreun os prin oala iti fac o vizita ca mi-e o foameee
quote:
Originally posted by roberta04
OLIVIA, hai la masa, am facut ciorba cu loboda, cu dovlecei, fasole verde, mazare, yami-yami, mie imi place mai mult decat cea cu carne!
Nu mai stiu ce voiam sa scriu, dar mai revin.
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii
Carmen,Ilinca&Ionut
carmenp spune:
cu cutaden io o dau, in fine, maica-mea, ca io-st din categoria aia denaturata
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Revin cu problema mea: ce sa fac, cu ce sa o ung pe mandra pe "muntza" ca e rosie, am incercat cu crema de galbenele, efect zero, apoi cu Bepanthen, dar foarte mica schimbare. Sunt disperata ! Chiar asa sa faca de la pipi ?
Daria & Giulia (2004 08 16)
Carmen,Ilinca&Ionut
roberta04 spune:
DARIA, incearca sa o speli de 2-3 ori pe zi cu apa calduta in care dizolvi o lingurita de bicarbonat de sodiu (la un litru de apa), ca sa-i schimbi PH-ul, o usuci bine si apoi o dai cu crema si o lasi cat mai mult dezbracata, sa faca "bai de aer". Eu l-am mai dat pe Matei cand a fost foarte iritat cu Lomexin crema (care mi-a fost prescrisa cand a facut candida de la Augmentin) sau cu Clotrimazol,o aplicatie din fiecare (dimineata si seara)dupa baia cu bicarbonat.
Editez ca am uitat: nu am nici urma de oase prin ciorba, dar usa mi-e deschisa flamandelor!
roxanaz spune:
hahahahaa asta se numeste ticalosenieeeeeeee!!!!! adica ne tii pe jar, da? bine.....las' ca te raportez eu!
Daria nu stiu cu ce sa o dai, incearca cutaden sau alta crema cu zinc daca nu merge bepanthen-ul.
Robi mama eroina esti. distractie mare cu job si copil, nu?
pako spune:
Roxana, o solutie ar fi sa-i tai unghia mai din carne....dar tr. sa fiu pe faza la cresterea ei:)
Lumi, vazut scumpita....ti-am mai spus eu ca e tare curajoasa...de sta ea si e un cal viu.....tare frumoasa rochita de la aniversare.
Carmen, esti haioasa ca de obicei....super fata cu buchetul
Andreea cand a suflat in lumanari a spus "mai, mai, mai"....adica, ca vrea sa mai sufle o data ...si uite asa io aprindeam lumanarile si ea le stingea