Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

ah...am uitat sa va multumesc inca o data pentru urarile facute....sunteti niste dragute

Daria, eu am avut o data mare problema cu "muntza" Andreea...un fel de ciuperca....a trecut foarte bine cu nystaderm crema....e nemaipomenita.Dar daca nu e asa grav si e decat o roseala incearca cu bicarbonat cum a zis si Roberata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

http://community.webshots.com/album/552111489MElTul/1
http://community.webshots.com/album/552111489MElTul/2
astea-s citeva dintre pozici, unde-s grasa inseamna ca am uitat sa-mi sug burta
edit, si unde-s iesita naspa nu eram chilita atita doar ca nu dau ghini in foto nu`sh pe sticla

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

coana nasha fff misto, da cupilu si mai! si nu te mai fandosi ca arati ff misto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Lumi, pupe dulcetii tale!
Carmeeeeen, pozeeeeeee! Jur pe rosu ca o sa ma tavalesc pe jos de ras... Edit: acu vazui ca le-ai pus. Ma'c sa bag un oki
Robi, da' ce presupune jobu' ala, mama? inginerie cuantica?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Dana, acum esti mai bine!? Sanatate maxima!
Job-ul lui Roberta sigur nu e legat de ingineria cuantica...intra mai usor la ala... hehehe
Carmen, beton faza cu buchetu'...Aratatzi tare bine in poze doamna nasha, nu etse cazul sa va mai facetzi nici un fel de probleme!..:)
Daria, io cu Cutaten ii dau pe la bubite, la noi a avut succes.
Maria de la atatea bube cate a facut vara asta e plina de semne...asta e, trec pana se marita...
Lumi, frumoase poze!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ntzzzzzzzzzz, muirerile astea
adeca, danule, sa-nteleg ca tz-ai revenit din boleala?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello
am citit asa rapidissimo din urma, n-am mai intrat aici din aceleai motive ce le stiti deja....

va asigur ca urarile de la noi si tardive asa sunt totusi din inima si ajung la destinatie negresit pt toti copilutii

Sper ca Patrick, Tudor, Serban, Giulia, Andreea sunt bine acum.

Danut e toata ziua la copii, el zice "pii"...cere sa mearga la pii inainte a face ochi bine. Mai nou e tare obosit dupa 2 h de joaca, adoarme la pranz instant, sper sa nu fie asta un semnal de alarma totusi.

Eu, ca de obicei, nu am stare, am de lucru, m-am mai dotat intre timp cu hainute largute, slapi comozi de la Iulius Mall, lui Danut ii place acolo la kidsland, evident la "pii".

Nu am avansat la olita, dar face progrese totusi la articulat jumatati de cuvinte. E ceva si asta zic eu...

multumesc urarilor voastre pt fundita :) dar nu e inca 100% sigur ca e fundita, desi am eu o intuitie ca presupunerea initiala a medicului a fost corecta

sa auzim de bine !
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmen - esti faina-faina
Lia - poi felicitari si fie cum vreti voi, sanatoasa sa fie

Mi-am notat sfaturile, va multumesc din suflet, abia astept sa ajung la farmacie, sunt tare suparata Si ne vom spala cum ati spus si voi. Va multumesc inca o data
In alta ordine de idei ... maine sunt in bucatareli ca ma kefuiesc joi, in avans

Pupam trupa !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Daria- la noi da roade pt toate iritatiunile mici si mari, la mine si la puiut, crema cu galbenele, tataneasa si propolis de la magazinul de homeopate. Are ditamai spectrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Sa traiasca nasha mareeee! Carmen, esti super! si "modesta" pe deasupra ... si Ionu tau frumos tare!

Lia, sanatate multa si numai bine!

Mergi la inceput