Iasule, mandra cetate (37)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Lacra,bine ai venit in

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Aime, scuze ca am uitat: intorc pupicul inzecit!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Adi, cand te hotarasti sa vii daun semn inainte . Asta daca vrei sa stii cand ma gasesti pe mine, daca vrei doar CD-urile, poti trece oricand, colega mea stie desprte ce e vorba si ti le da ea. Multumesc frumos! si nu in ultimul rans "LA MULTI ANI!", cu sanatate, bucurii si impliniri. Eu ti-as fi zis asta ceva mai incolo, da' daca fetele s-au grabit, hai si eu...In forma de ce faci tortul de data asta?

Nora, da' de ce nu mergeti voi la Campulung in loc de vatra Dornei, la pensiunea recomandata in capu' forumului, "casa Geanina"? Am intrat pe sit-ul lor si zic ca e 750.000 camera parca, iar daca stai mai mult de 2 zile mai e o reducere. Sper ca nu spun prostii, am intrat pe acolo foarte scurt si nu eram direct interesata...

Fetele care doresc sa vada cum arata frumoase, vorba Gabrielei, daca chiar vreti sa veniti la sedinta de maine ziceti repede, ca sa stabilim o ora de comun acord (pe cat posibil) si sa anunt si pe d-ra respectiva apoi. Sora mea vine indiferent de ora, deci intre 14 si 18. Eu as zice sa fie la 14, sa aveti si voi timp sa va bucurati de machiaj, ca daca il faceti la 6-7 seara, veniti acasa, ca demachiati si va culcati[:D}

Raluca, ma bucur ca ti-ai revenit si ai revenit...

Drum bun celor care pleaca sa isi faca de cap si spor celor care se muta, sau aranjeaza dupa mutat...

Ra

Primavara 2006

Mergi la inceput

Dana,eu as veni bucuroasa,dar avand in vedere ca n-am cu cine sa-l las pe Robert,ora e..nepotrivita.

Adi,unde este Padurea de Argint?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Miha, zi o ora care iti convine si vedem apoi.

[/b]Editez:[/b] Miha ti-am trimis PM>

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Hop si eu cu osi unpentru toate fetele din club!
Ma primiti si pe minesa ma asez pe divan? Ieseanca "get beget" generala la G.Asachi,liceu V.Alexandri ,iCEF in Copou. 5 ani prof, La Piatra Neamt si luptat cu............... din occident! Da vorba romanului :Cine cauta ....gaseste!
Dragelor am nimerit intr-o societate in care daca schimb un bec singura i-mi dau diploma Honoris causa! daca mai dau odata cu var in casa .... Berlusconi ma ia la "Forza Italia "! Ce ziceti, i-mi face-ti si mie legitimatie???'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Dragelor....io mai am un pic si inchin steagul...cred ca nu-s normala.Oare cum am reusit sa strang atatea ostrobeie si haine si borcane si cutii...si...si...tata s-a crucit.Caram cu masina de 3 zile si tot nu e gata.Iar maine,mobila.

Raluca....multumesc frumos de relatii.Am fost in Vatra Dornei de cateva ori,dar nu stiu sa zic zonele orasului sau alte repere.Cred ca vom cobori din tren si o luam la pas pe strada si poate gasim noi ceva.Asta daca nu ne agata cineva din gara.M-am uitat pe net,sunt ceva pensiuni,dar ma gandeam ca aveti experiente concrete.Si nu eram sigura daca preturile prezentate la unele sunt corecte...plus ca la multe nici nu se da pretul.In fine,ne descucam noi.
Apropo...noi ajungem in Pascani in jur de 7 august si stam o saptamana.Daca aveti drum in saptamana aia,poate ne vedem.

Miha.......ma bucur ca v-a priit,dar sincer...io fug de rude,copii...parinti...de toti.Vrem 3 zile doar noi doi.
Pai am bunica in Vama,langa Campulung Moldovenesc,deci,apropo de ce a zis Danna,mai dau cativa km inapoi si raman la bunica,dar eu vreau sa fuuug.. Plus ca in Campulung nu prea ai ce face.Iar Vatra Dornei e statiunea noastra de suflet,acolo am facut primul concediu impreuna si a fost extraordinar,chit ca am tras un friiiig.Dar la cat de obositi suntem,nu ar fi mult sa dormim non stop.Si daca mai gandesc mult cu sfertul de neuron ramas,concluzia logica ar fi sa ramanem acasa

aime...concediu placut si distractie maxima!

Adriana...LA MULTI ANI!...sa fii sanatoasa si fericita si iubita si sa iti traiasca familia!

Danna...multumim de urari si sper sa ne revedem cu bine si la casa noua.Dupa ce aranjam in casa,poate ne vedem la un pahar de vorba...si de vin,desigur

Fetele....de maine nu va mai vad...deci mai apar in jur de 15 august.

Va pup pe toate si concedii placute si sa aveti zile superbe!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bun venit fetelor! mai asteptam niste detalii pentru lista.

si un pont pentru facut bagajul: golesc un raft si un sertar mare in dulap; pun acolo frumos haine, cosmetice, etc.

si in dimineata / ziua plecarii le pun in geanta si gata!

ca altfel le-as gasi prin baie, pe dupa calorifer si prin alte locuri preferate de stim-noi-cine...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Dana,am primit PM,sar'-na!

Nora,o sa apari de ziua lu' barbata-miu.O sa te intampin cu un pahar de sampanie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata.

Lacramioara si Soni: bine ati venit.
Nora: spor la terminat cat mai repede cu mutatul si concediu placut.
Adriana, unde este Padurea de Argint? Cunosc padurile Iasului dar nu le stiu dupa nume.
Aime: drum bun si distractie placuta.

Un sfarsit de saptamana cat mai placut.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput