Iasule, mandra cetate (37)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Cristina multumim de urare, speram sa avem un concediu insorit si sa ne balacim in voie . Eu fac bagaje, maine mergem la o nunta si duminica dimineata decolam, asa ca totul tre sa fie gata cat de cat azi...eu pun in geamandan Vladut scoate sper sa le termin cumva...
Va pupim

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Darria , multumesc mult !
Aveam nevoie urgenta de numarul de mobil.Mai fac sapaturi!

Aime,distractie placuta la nunta (si te rog sa-mi soptesti si mie in particoler,cit se mai da pe masa,fiindca am si eu o nunta in spetembrie - cind ai sa te intorci din concediu)!

LEOAICA(Mihaela)LA MULTI ANI !
O viata senina si fericita alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Dragelor,multumesc de incurajari si sustinere,dar sa stiti ca nu prea m-a afectat cearta asta.In mare parte stiam despre nemultumirile ei,dar macar acum mi-am spus si eu of-ul.Si asa cum spunea si Nora asul e la mine!

Gabriela,m-ai dat pe spate.Cica vrea sa vada cum i-ar sta frumoasa,auz' la ea!! Daca-i pe asa sa stii ca si io vreau!!

Aime,spor la impachetat! Eu am trecut prin asta(eu pus in valiza Robert scos din valiza) si acum bineinteles ca mi se pare amuzant!

Va pup

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by herra

Raluca, nu te mai consuma asa!
ce-ai sa faci cand vei avea copii si socrii isi vor da cu parerea despre modul cum ii cresti; sau ii vor hrani cu ceva ce nu au voie sau alte chestii de care am auzit - ca eu nu mai am socrii...

iar preotul respectiv era indreptatit la asemenea pretentii daca va stia de ani de zile, va era duhovnic sau foarte apropiat.
eu cand m-am casatorit stateam in Pacurari si m-am cununat la Sf. Spiridon, pentru ca eram si am ramas apropiati de preotii de acolo.
nici acum nu am nici o treaba cu biserica din cartier.

so...stay cool!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

m-am linistit de ieri...
preotul ala pe mine nici nu ma stie... si, daca e sa o luam asa, din ce stiu eu, cununia religioasa se face la biserica de care apartine mireasa, in general (ma rog, eu nu ma puteam duce la Pascani sa fac asta si nici nu as fi vrut!)...

Iar socrii care sa isi dea cu parerea referitor la copilul meu: NEVER!!! Ce v-am povestit voua a fost din ciclul "Ce sa mai debitam azi cu mintea noastra inteligenta..." si v-am povestit ca sa vedeti pana unde poate ajune prostia omeneasca. Deci eu nu vorbesc cu ei de luni de zile si soacra-mea: "Sa va intoarceti, ca imi este dor de voi!" Hahaha!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adi69

Raluca,este vorba cumva de preotul din Dacia ?

Adriana
papa-bun

da, de la biserica aia din bloc.... De ce ma intrebi???

PS--nu oi fi eu prea credincioasa, dar macar la cununia religioasa am vrut sa intru intr-o biserica adevarata...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Salutari de la nou-venita in clubul iesencelor -Lacra, cu coca Diana; noi am facut luni pe 24 iulie 1 an, am petrecut si de atunci mergem in continuu in parcul din Copu de la Casa Vanatorului ... ce super este ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Lacra,bine ai venit pe la noi!

Cristina,multam de urari...uau,esti prima anul acesta..!Darria ,multumesc!

Danna,trec eu intr-o zi saptamana viitoare pe la sediu pe la tine,ti-am spus ca nu-i graba.

Raluca,din cauza preotului respectiv era sa ne despartim in loc sa ne cununam..bine ,nu numai a lui,si a celuilalt(de la catolici) dar cu un strop de noroc si putina minte ..am trecut cu bine peste "hop".

Eu planuesc pentru duminica o iesire la gratar ,la Padurea de Argint,cam departe ,dar am trecut sambata trecuta pe acolo si mi-a placut tare tare.Asta daca ajunge sotul acasa la timp..
Acum fac sauna in bucatarie.Ma chinui sa fac ceva dulce.Un tort,o prajitura,un fursec....Sa vad cum le-oi duce pana acolo..
Ma duc sa pandesc cuptorul.

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Am scris un mesaj lung, lung, lung..... in care ii explicam Norei unde sa se duca si ce sa faca in Vatra Dornei si am pierdut tot!!!!!!! Mi-e asa ciuda acum!
Doar pe scurt: vila Rarau, langa Hotel Calimani si Hotel Bradul. Anul trecut in martie, era f ieftin, tinand cont ca inca era sezonul... 800.000/camera dubla, fara mic dejun. Noua ne-a placut intotdeauna acolo (am fost de vreo 3 ori pana acum) si am fost multumiti de fiecare data. Doar ca nu aveau frigider in camera (noi am fost toamna, iarna, primavara si nu am avut nevoie, si-asa nu faceam mancare)...
Mai este peste strada, spre apa, vila Incom (am inteles ca sunt preturi bune si acolo si conditii la fel). Sau pensiuni agroturistice la scari (pe acolo am umblat si noi in cautari), conditii super atunci si preturi la fel... Doar ca sunt cam aglomerate, cred, mai ales in perioada aceasta.
Daca vrei, iti dau numarul de la Rarau, sa suni si sa intrebi de pretul actual, conditii, sa faci rezervare...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Dana, am primit mail-ul tau! Multumesc pt toate informatiile. Am transmis mai departe. Si cred ca te va suna direct tipa respectiva. O sa iti spuna ca te stie de la mine (cred!) ...

Adriana, bine ca ati scapat cand v-ati cununat si ati rezolvat pana la urma treaba! La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!! pentru duminica! Ce rapide au fost fetele!

Cristina (palmyrah): mi-ai mai spus vorba aceea si recunosc din nou ca ai mare dreptate!

Week-end placut tuturor! Si racoros, pe cat posibil!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Nora
Sapta viitoare vrem sa ajungem si la Vatra Dornei.Stiti unde am putea sa ne cazam?Ati stat undeva si a fost bine?Dati-mi si mie un pont.

Noi am stat la unchiul meu si a fost foarte bine! Tot ce pot sa-ti spun e ca Vatra Dornei e un orasel foarte frumos,dar de cazare...nu stiu.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput