Iasule, mandra cetate (37)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

DAnna36: si eu vreau la sedinta de machiaj!DAca e astazi la 14 eu vin. dar am vazut mesajul abia acum dimineata si astept pe parcursul zilei de astazi sa imi spui ora.dar eu de obicei mai vin cu cineva, sper sa nu fie problema, o cumnata, doua ca am cam multe.
deci astept confirmare de la tine pentru ora!
merci,
abia astept!

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Sonia si LAcra :bine ati venit in clubul nostru! si eu am intrat recent, abia acum ma familiarizez, dar fetele m-au primit cu drag.
trebuie sa dati datele de nastere pentru a fi trecute in listuta de la inceputul topicului.
enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cenia,eu am vb ieri cu Dana si a zis ca intalneala e la 17.30 Sper din tot sufletul sa ajung si eu.

Va pup

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

la 17, 3o ?super! este la Centru? nu am fost niciodata dar sper sa nimeresc!
merci!

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Da,Cenia,la Romagic,in Podu de Fier.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Neata si bine v-am gasit in dulcele tirg al Iesilor!
cafeaua e gata si sinteti invitate toate ! cocolatica,lapte, sau capuccino? Fiecare e servita cu cei doreste inimioara. Data mea de nastere ? 27 martie.... Punctele sint anul ! e important? Nu sint una din alea care sa intreb citi i-mi dai dar printre voi sint cam matusica! N-am copii ci doua extrauterine de 19 puncte fiecare) as fi vrut un baiat blond cu ochii albastri.
Daca tot va place sa fiti frumoase cind vin acasa pot sa va machiez si eu .Intre timp am schimbat meseria de doua ori .Ultima e cosmaticiana . Am facut trei ani de scoala si acum am 10 ca fac asta.
Acu ma gindesc daca sa o schimb si pe asta!!! Va astept,cu drag.
PS Danna pe unde esti? Ai terminat parculetul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Multumesc pentru noile urari .
Padurea de Argint este undeva intre Agapia si Varatec,la 110 km de Iasi.Unde vreau eu sa ajung este un loc frumos de picnik,cu scaunele din buturigi si masute de piatra,dar este si o pensiune cu acelasi nume,prin preajma.Este frumos,imi pare rau ca n-am facuit decat o poza care nu arata cine stie ce,poate o sa fac duminica mai multe.

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Soni, ma bucur tare mult ca ti-ai facut curaj si ai intrat in clubul nostru. Da-mi voie sa te "parasc" la fete: asadar, ieri Soni mi-a scris pe privat si mi-a zis ca a descoperit topicul nostru si s-a simtit bine citindu-l, ba a prins-o si dorul de casa...apoi m-a intrebat timid daca poate sa scrie si ea la iesence...Ziceti si voi daca nu e o draguta! Asa cum zicea e ieseanca de-a noastra, doar ca e plecata de cativa ani buni in Italia. In primavara a fost in Iasi si am apucat sa schimb o vorba cu ea si sa o imbratisez scurt in mijlocul drumului...Soni, cand mai vii?

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Buna Danuta! Si miine dac as putea . Acum astept evoutia decol promotatoare a mamei care abia a iesit din terapie intensiva de la cardiologie din Copou.Ar trebui sa faca o peratie de 7 ore dar nu rezista .Asa ca acum e mai bine dar dr.ii au spus ca o puem pierde si in somn . Luna asta vine sora cea mica o luna . acasa am 2 .o sa ne dam cu schimbul. Deci ...as vrea sa vin de placere dar daca e sa fie vin pt ca e nevoie. Oricum va anunt. Incet incet poate o sa ne cunoastem si daca pot sa va ajut chiar si cu reteta de mincare mai diversa ,sint aici. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

gata lista!

Georgeta - saluta "la bella Italia" din partea mea; eu sunt italo-fila; pana acum insa nu am vizitat decat partea de nord - Verona, Venezia, am fost la un concert in Milano ("Gods of Metal" ), am mai fost la Gardaland si cam atat.
imi doresc sa ajung la Roma si ... la Napoli...

Lacramioara - pe unde stai prin Iasi? pe unde va plimbati? si ce fel de profesor esti, unde?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput