Iasule, mandra cetate (37)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Cenia, ti-am trimis PM, daca puteti veni, va astept la 17.30 in str. Rufeni nr 16, in spatele farmaciei Iassyfarm Podu de Fier, a doua casa pe stanga ( e firma deasupra usii).

"Soni", imi pare rau de mama ta, daca te putem ajuta cu ceva sa spui. Nu am inteles daca surorile tale sunt tot acolo, in Italia? Parintii sunt acum singuri in Iasi?

Si eu sun fan-Italia...Sper din tot sufletul sa ajung vreodata si acolo...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Herra,daca mai ajungi prin italia , sa stii ca Torino chiar daca este un oras"rece" -nordicii ca peste tot sint alt caracter , d.p.d.v. turistic n-are nimic mai prejos de orasele pe care le-ai vizitat sau vrei sa le vizitezi.Nu uita ca a fost capitala Italiei si resedinta Savoia ! Deci castelele , palatul regal , al doelea muzeu egipian din lume (sint doar doua) si multe altele nu le gasesti decit aici . Esti bine venita , si ma ofer ca ghid.
Dana multumesc de gind acasa am doua surori si aici doua si un frate dar pe el il lasam deoparte (e alta poveste). Invitatia e valabila si pentru tine si pt toate frumoasele mele moldovence care trec pe aici.
N-am vila cu piscina dar ...ospitalitatea romaneasca la mine in casa nu a lipsit niciodata ! Si apoi noi moldovenii oriunde am fi tot moldoveni sintem , indiferent de ce gindesc altii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Hello, hello
multumesc pt urarile de bun-venit lui adi69, mariussimiuc, cenia, darria si herra; stau in Cantemir, sunt profa de info dar, mai presus de toate, mama de Pokemon (aceasta este una dintre poreclele Dianei caci ii mai spunem si Duracell );
Oricum, va salut pe toate; eu merg destul de des in parcul acel a nou de langa Casa Vanatorului (Diana e cea mai micuta coca de pe topogan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Soni - multa sanatate mamei tale! trebuie sa va fie foarte greu...

gata, m-ai convins - poate fac o excursie si pana la Torino; noi cand mergem stam la niste prieteni in Verona; cati km ar fi, ca nu prea stiu?...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Pai sa facem conturile Herra: TO-MI = 126 MI- VE 256 Verona e dupa brescia deci mi bc =90 cam vreo 250 km . Pe autostrada vreo 3 ore dac te mai opresti la o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dana,ti-am trimis PM.

Lacra,si noi tot in parcul de langa Vanatorul mergem.

Soni,sanatate si putere mamei tale!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Maine noi lipsim la apel,asa ca...LA MULTI ANI Adriana,sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!

Mergi la inceput

Multam fain la toate dar mama e in miinile destinului! Din pacate eu 20 de ani am faut ce am putut acum mi-a luat locul sora-mea si face tot ce poate . II dam tot dar nu-i putem da sanatate. Aia depinde de d-zeu si de cum e scris. chiar daca psihologic ne pregatim toate cind vine din nou salvarea sintem ...punct si de la capat,Dar se pare ca roata vietii se invirte , incet dar nu retrogradeaza nici de un milimetru. Din suflt multa sanatate si copii sanatosi la toate ca restul se pare ca se rezolva . Miine voi fi plecata .Am promis unui copil care asteapta transplantul de maduva ca il duc la munte . ne auzim mai pe seara.Duminica placuta1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata.
Aime, cred ca deja sunteti in drum spre mare si soare, asa ca va urez drum bun si balaceala placuta.
Adriana: distractie placuta la padure.
Soni: sanatate mamei tale. Asa este, doar Dumnezeu hotaraste ce se intampla cu un om iar noi nu putem schimba nimic.

Vb. de parcul expozitiei, o sa ne intalnim si noi cu voi dar peste doi anisori cand o sa fim de topogan si altele. Deocamdata preferam locurile din parc numai bune pt. somnic Locul de joaca din parcul Copou(din spate) nu va palce?

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Darria,eu nu stiu unde este parcul de care spui dar sigur o sa-mi placa.

Va pup pe toate si va doresc o duminica minunata.Noi am plecat acum la pescuit!

Mergi la inceput