FIV 80
Raspunsuri - Pagina 10
Mariee spune:
despre GIFT:
http://www.profamilia.ro/culturavietii.asp?manual=42
http://www.fertility.com/francais/treatment/Female_Treatments/Third_Step/GIFT.jsp
lectura buna!!!!!!
adelia alin spune:
Injectia o fac la o prietena asistenta de chirurgie!Cei de la Medsana mi-au zis sa merg s-o fac la ei dar este mult prea migalos.Ora este prea din noapte,mai ales ca nu sint din Bucuresti!
Mai ziceti-mi cu et-ul.Cum e mai bine?48 sau 72?In ideea ca se divid totusi in 48,sa-i mai tin pina la 72 de ore in eprubeta??Daca incep sa plinga?
zouzounaki spune:
salut fetelor,poate sa-mi zica cineva daca protocolul lung poate incepe si in ziua a 2a a CM?sau numai in ziua 21?intreb pt ca,eu incep protocolul lung,iar medicul mi-a zis ca incep in ziua a2a a cm...parca nu mi se pare ok...stie careva?
danutza_c spune:
Cine face GIFT, cei de Giulesti?
Oana, cu pregnylul facut la ora 3 noaptea stai linistita: cei de Giulesti nu au ore de genul asta, eu parca l-am facut pe 8 seara. Imi pare rau ca nu sunt acolo sa-ti fi facut eu injectiile sau sa te invat sa ti le faci singura. Eu am reusit in final sa-mi le fac singura si pe partea stinga (citeste fesa stinga pentru Menogon), acolo trebuia sa folosesc mana stinga ca sa ma intep si la inceput mi-a fost greu.
Subiectul al cui e copilul a fost mutat la sectiunea "in unul sau in doi...megrem mai departe" e dupa "ajutor umanitar".
Adelia: cu ET-ul e asa ( am intrebat-o si eu pe dr. Cocei ca sa ma lamuresc): se folosesc medii diferite pentru transfer la 48 de ore si la 72 de ore. Adica in functie de mediu in care se incubeaza embrionii se face transferul la 48 sau la 72 de ore. Cei de la Medsana fac la 48 de ore (Lachi stie mai bine) iar la Giulesti fac la 72 de ore, iar numarul de celule la 72 de ore e recomandabil sa fie de 8. Din cite tin eu minte la 48 de ore se transfera cu mai putine celule, dar nu mai stiu sigur.
Oana, merci pentru recunoasterea meritelor in domeniu!
CRISTINA38 spune:
Buna dimineata!
Dragele mele, prietene de suflet, sa stiti ca nu v-am uitat si nici nu v-am parasit, zilnic ma gandesc la voi si va citesc din cand in cand.Nu am scris pentru ca nu am noutati.
Va sarut si va imbratisez pe TOATE!!!
Avalon, si eu am luat inainte de a incepe tratamentul pentru FIV anticonceptionale ( microgynon ).
Spuneti-mi, stiti vreuna dintre voi ce tratament se da inainte de urmatorul ET ( am 4 embrioni la congelator ), este injectabil sau pilule?!
Adelia, Oana mult noroc si bafta , Doamne Doamne sa va ajute!!!
denisa73 spune:
adelia,eu am facut et si la 72 de ore si la 48,insa eu insistam sa fac la 72 ca sa se divida mai mult.Medicul mi-a zis ca nu e nici o diferenta de divizare intre 48 si 72,eu oricum nu am crezut.Ultima oara am facut Et la 48 de ore cand a iesit Cristian.asa ca fruntea sus cu siguranta v-a fi bine.Iti tin pumnii si ma rog pt tine.La fel si pt.Oana si pt cele care vor face pana ma intorc eu din Romania,caci maine plecam spre Romania,nu am mai fost de 2 ani si imi e asa de dor.Pupici la toate fetele si cand vin sa aflu numai vesti bune!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
MRL spune:
quote:
Originally posted by M Oana
Beyyyy, zvon pe DC! Arde satu', fetelor!!!
Cica s-ar fi dat drumu' la vestitul GIFT. Pai sa vezi acum pendulari intre GIFT si FIV........
Unde? Unde? Cine s-a apucat de el? vrem mai multe detalii...
Pupici
Tabitha spune:
Fetelor, cautand dspre GIFT, iata ce am gasit.
http://www.presspro-gineco.ro/articole/dosar-76.php
Asta ar insemna ca se face GIFT la Giulesti. Voi ati auzit despre asa ceva? In general, cam cat costa GIFT-ul???
musete spune:
Salut si eu cu mare drag toate fivoasele!
Va rog sa nu uitati de mine! Stiu ca nu sunt destul de activa pe forum, insa, atunci cand prind un PC cuplat la internet, abia satept sa va citesc mesajele!
Cele programate pentru septembrie la Giulesti, stiti ca vom fi colege cu Andreea Marin Banica? Mi-e tare teama ca medicii isi vor focaliza atentia, profesionalismul, grija numai fata de Andreea, iar noi, anonimele...
In fine, din spirit de solidaritate o acceptam si pe ea in gasca noastra de fivoase de septembrie, si ii dorim din tot sufletul sa i se indeplineasca dorinta de a deveni mamica, nu?
Pupici, Musete
cristinici spune:
Lachi ti-am trimis PM.
Adelia din cate stiu eu e mai bine de facut ET la 72 de ore , deoarece embrionii se divid mai mult, cei care se divid.
Zouzounaki protocolul lung incepe in ziua 21.
cristinici