FIV 80
Raspunsuri - Pagina 11
Moniland spune:
Cristina38, ma bucur ca mai auzim de tine. In legatura cu medicatia numai pentru ET nu pot sa-ti zic nimic pentru ca nu am fost in cauza. Cum esti?
Adelia, daca ii tii mai mult de 48 ore pot sa se opreasca din evolutie si sa mai pierzi din embrion, iar daca rezista se divid in mai multe celule si probabil sansele de nidare sunt mai mari. Dar astea le stii asa ca lasa-te pe mana medicilor ca stiu ei ce fac. Mult succes!
Oana, tu in ce stadiu esti?
Monica
crinuta71 spune:
Adelia mie, atat medicul, cat si biologul, mi-au zis ca e mai bine sa facem ET la 72 de ore (doar ca trebuiau sa tina mai multi embrioni decat pentru 48 de ore).
Danutza exact asa ajung si eu acasa, obosita seara, si eu le fac toate prin casa, singura. Lasa, ca daca reusesti poate sa ai un program mai putin obositor, poate va iesi natural, cine stie....
poze
musete spune:
Fivoaselor!Heeelp!
Am mare nevoie de parearea voastra avizata. iata urmatoarele mele nelamuriri ,offf sunt tare disperata ...:
Cat de importanta este valoarea estradiolului pentru reusita unui FIV ?
Valoarea lui extrem de scazuta indica faptul ca rezerva ovariana este pe duca?
Este posibil, in aceste conditii, profesorul M.sa refuze inceperea procedurilor pentru FIV?
Cum vedeti voi necorelarea rezultatelor hormonale cu rezultatele obtinute in urma echografiilor vaginale. vreau sa spun, ca acestea din urma,(zeci la numar), indicau de fiecare data o ovulatie BETON, ca la carte, si in mod natural, chiar fara stimulare!!!
Ati mai auzit de sintagma ,, ovulatie falsa" ?
Va multumesc din suflet tuturor si astept cu nerabdare parerile voastre.
Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toate cu prunci sanatosi!
Pupici, Musete
Oana-Dana spune:
Buna fetele !
Astazi a fost aIII-a eco,luni fac ultimele dozari de estradiol si progesteron.Am avut 8 foliculi pe dreptul si 5 pe stangul, dar nu sunt foarte multumita de marimea foliculilor.
Moniland spune-mi daca stii cat de mari trebuie sa fie foliculii pentru a fi bine ?
adelia alin spune:
Oana -Dana stai cam la fel ca mine in ceea ce priveste formarea foliculilor.Si eu tot cam ca tine as avea,si la mine dimensiunile lor nu sint extra,am vreo 2-3 de 19mm,20mm,restul sint mai micuti.Din ce mai stiu eu ar trebui sa fie cam la 20,21,dar nu stiu daca e o regula.Oricum la mine predomina cei mai marunti.De aceea si punctia o fac miercuri ca poate mai cresc.Desi de azi ma cam doare un ovar,mi-e frica si de o hiperstimulare.Ce valoare ai avut la estradiol ultima data?
Luni merg la Medsana pentru ultima dozare.Tu la ce ora ajungi?Poate de data asta chiar ne intilnim,ce zici?Eu pe la 8.30 vreau sa fiu acolo,ca am de achitat si diferenta de bani pt. fiv.Scrie-mi daca ne putem vedea.
Mariee spune:
quote:
Originally posted by musete
Fivoaselor!Heeelp!
Am mare nevoie de parearea voastra avizata. iata urmatoarele mele nelamuriri ,offf sunt tare disperata ...:
Cat de importanta este valoarea estradiolului pentru reusita unui FIV ?
Valoarea lui extrem de scazuta indica faptul ca rezerva ovariana este pe duca?
Este posibil, in aceste conditii, profesorul M.sa refuze inceperea procedurilor pentru FIV?
Cum vedeti voi necorelarea rezultatelor hormonale cu rezultatele obtinute in urma echografiilor vaginale. vreau sa spun, ca acestea din urma,(zeci la numar), indicau de fiecare data o ovulatie BETON, ca la carte, si in mod natural, chiar fara stimulare!!!
Ati mai auzit de sintagma ,, ovulatie falsa" ?
Va multumesc din suflet tuturor si astept cu nerabdare parerile voastre.
Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toate cu prunci sanatosi!
Pupici, Musete
musete, estradiolul mic nu arata ca rez. ovariana e p duca.... arata ca ai estrogeni suf. si ca hipofiza a secretat mai putin. Analiza ecogr. e mai elocventa decat cea hormonala ref. la ovulatie!!!!
Ovulatia desi exista este numita proasta daca faza luteala e mai mica de 14 zile.... deci daca progesteronul este mic in faza luteala! acest lucru se rez. usor punand ovule cu utrogestan la 3 zile dupa ovulatie!!!!
ai folosit cumva si ceva naturist luna aceasta????
pupicei si stai linistita daca pb. e doar estradiolul!!!!!
Oana-Dana spune:
Adelia, ei vin luni la ora 8 pt. dozari.Sper sa ne intalnim.
Asistenta profului mi-a spus ca sigur voi avea ovocite pentru ET de acum dar eu vrea sa imi si congeleze pentru zile ,,negre".Oricum ea spune ca sunt un caz fericit ca altele au doar 2 folicul si aia vai mama lor.Punctia o s-o fac miercuri si eu la 8,30( asta este a II-a pt. ca se mai fac si joi).
Cred ca important acum este starea noastra de spirit.
adelia alin spune:
Oana-Dana ne vom intilni cu siguranta.Sper sa nu abordez alta persoana,crezind ca esti tu.Dar eu zic ca am intuit bine data trecuta.
Si eu fac punctia tot miercuri,dar la ora 12.00
Pregnylul cind il faci?Et-ul tot la 48 de ore?
Ti s-a spus ,trebuie sa vii mai devreme,mergi cu pijama,sau te echipeaza ei,papuci ceva,detalii speciale ti s-au dat?Eu in Emirate,trebuia sa merg fara bijuterii,fara parfum ,farduri sau mai stiu eu ce.Tu ce stii?
Sau din cele care ati mai facut la Medsana ne spuneti si noua ce si cum?,va rugam !
danutza_c spune:
Crinutza, sa dea Domnul! Eu asta sper, sa ma linistiesc, sa ma relaxez si poate-poate... Dar iti spun: eu asa oboseala cum am simtit aici nu am avut niciodata acasa si munceam de nu mai stiam de mine.
Oana-Dana si Adelia va tin pumnii la punctie sa aveti "recolta bogata"!
Oana-Dana spune:
Adelia, pregnylul fac luni la ora 23.30. Nu mi s-a spus nimic de schimburi,bijuterii, etc, dar cand am facut inseminarea am avut halate si papuci de unica folosinta in fiecare camera de odihna.
Eu si acum toate eco le-am facut in cladirea de fertilizari cea care este peste drum de Clicnica.Acolo se recolteaza si sa face ET-ul.
Despre ET mi-au spus tot de 48 de ore .
Apropo estradiolul a fost foarte bun.Dar imi simt ovarele destul de marite.