FIV 80
Raspunsuri - Pagina 9
Moniland spune:
Lachi,
Eu zic sa mergi si fara programare. S-a exprimat el cu programare dar nu avea de unde sa stie cand te programezi si daca el va mai fi acolo.
Pot sa te gandesti si sa te razgandesti cat vrei, dar atunci cand incepi FIV-ul sa nu fi razgandita
Monica
Oana-Dana spune:
Adelia, prea multe nu stiu sa-ti spun despre cervix,dar aseara am sunat-o pe asistenta profului si am intrebat-o care a fost treaba si mi-a spus ca a facut operatiunea asta ca in ziua ET-ului sa nu bajbaie cu embrionii prin col si uter.Eu am mai avut o problema , am uter retrovers si a incercat sa il ,,aranjeze " nitelus.
Tu ce mai ai nou? Nu ti-a dat inca si tratament oral?Sotului nu i-a dat antibiotice?
Spune-mi ca mor de curiozitate.
danutza_c spune:
Lachi, ma bucur sa te vad asa de hotarita! Eu nu mai stiu cum e acuma cu programrea, dar nu stii cine ti-a raspuns la telefon?
Ma gindesc ca ar fi bine sa te duci cu o spermograma chiar daca e mai veche, asa ca sa fie ceva, banuiesc ca o ai pe cea de data trecuta de la medsana, nu?
Totusi nu pricep de ce nu ti-a facut programare? Poate merita sa mai suni odata...
gabiu spune:
buna fetelor, lachi bine ai revenit.
Succes la toate, va pup
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
M Oana spune:
Lachi pai treaba e extrem de simpla.
Daca ai sunat la Giulesti, a raspuns Geta si raspunsul corect e : veniti dupa ora 12 martea sau joia, daca doriti sa obtineti numar de dosar si chiar sa vorbiti cateva minutele cu profu'.
Spermograma tre' sa fie facuta la Giulesti pentru a fi acceptata. Daca e veche, nu-i bai, conditia e sa fie facuta la Giulesti, iar pentru asta ajungi pe mana Moisei, ca e bucataria ei.
Daca vrei sa te introduc la Geta, suna-ma si voi veni....
Azi am avut zi grea, mi-am dus obiectele de pret in ezil pe la vecini si am reusit sa daram 25% din cat mi-am propus sa demolez, caci pe la miezul zilei i-a picat fisa omului meu ca azi e Sf. Ilie si a sistat orice lucrare...........
Acum sterg urmele inceputului de macel, ca maine ma asteapta restu' de 75%.......
Lachi dupa ce am vorbit aseara cu tine, am stat pana in miez de noapte sa concep un raspuns la "despre aspirante optimiste" si cand sa-l trimit, se inchisese subiectul de mult......
Si cate mai erau de spus, dar tot le difuzez eu, la momentul potrivit.......
Shery bafta maine la Cocei si scrie-mi si mie valoarea pe care ti-a dat-o Cocei la spermograma, asa, de curiozitate.
Danutza iti raspund pe mail....
Aaaa, imi spune si mie cineva daca vizualizeaza subiectul "al cui e copilul?", ca eu nu-l mai gasesc.....
ceciserban spune:
VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!VA MULTUMIM CA NE-ATI ADUS-O PE LACHI INAPOI!Te pupic Lachi si de luni sunt acasa si o sa intru pe forum cu ,,norma intreaga,,.
cecilia
M Oana spune:
Beyyyy, zvon pe DC! Arde satu', fetelor!!!
Cica s-ar fi dat drumu' la vestitul GIFT. Pai sa vezi acum pendulari intre GIFT si FIV........
Cat despre intoarcerea lui Lachi asa mesaj de suflet concepusem eu cu manutziliiii mele, aseara, in miezu' noptii.......
adelia alin spune:
Am venit si eu cu noutati!
Estradiolul 160,progesteronul bun,foliculi, 7 pe dreapta,3 pe stinga(cei care merita luati in calcul pina in momentul asta,ca asa ar mai fi citiva mititei),stare fizica buna,psihica slabuta.
Doctorita mea a fost multumita,in mare,ar fi vrut un estradiol mai ridicat,dar poate se mai ridica pina la punctie.Endometru de 11mm,trilaminar.Nu iau altceva decit acid folic,dostinex pentru prolactina si euthirox pentru un t3 mic.Sotul nu este in tara,voi face fiv cu sperma congelata,asa ca el iese din calcul in privinta unui eventual tratament.
Mai continui cu injectiile pina duminica inclusiv,luni spre marti noaptea la orele 3.00 fac pregnylul si apoi miercuri la orele 12 punctia.Et-ul ei zic ca la 48 de ore,eu intrebam de 72,mi s-a spus ca se poate si la 72 daca eu asa vreau,dar e posibil sa mai moara din embrioni.Voi ce ma sfatuiti in privinta aceasta.La 48 de ore e prea devreme?
Cam astea sint noutatile.
Daca mai este ceva care am omis ,intrebati-ma,daca mai este ceva care stiti spuneti-mi, va rog.
Va multumesc si va pupic
M Oana spune:
Adela eu sunt boboc in FIV, sa stii ca vorbesti cu o novice, dar poate iese ceva bun din conversatia noastra.
Sa inteleg ca faci pregnylul la ora 3 din noapte? Unde faci injectia? Intreb de curiozitate, dar si ca sa stiu ce m-ar putea astepta.
Productia de foliculi demni de luat in seama, as zice eu ca e excelenta, nici prea multi, nici prea putini, taman bine.
Cat despre puntia la 72 de ore parerile sunt impartite, iar eu am aceeasi parere ca si Lachi.
Ea a facut FIV la Medsana si e cea mai in tema sa raspunda.
Daca se face o divizare ca la carte, dupa 48 de ore, atunci sunt copti pentru a fi introdusi la caldurica in burticuta, dar daca nu se divid, sa fie introdusi, doar de teama ca pana la 72 de ore nu mai sunt disponibili pentru transfer........
Macar daca au trait 72 de ore, au sanse sa traiasca pana la adanci batreneti si poti sa speri pe niste baze serioase in reusita.
Eu as alege 72 de ore, dar argumentele solide inca nu le detin, promit sa-mi adun prietenele si sa decidem impreuna.
Danutza esti invitata sa iei cuvantul, ca esti decana in aceasta problema.
dj_mama spune:
Oana, te rog sa-mi spui sau sa mentionezi un link astfel incat sa aflu si eu ce este GIFT ? multumesc
succes celor care fac FIV si nu numai