FIV 80

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana-Dana spune:

Adelia m-am intors de la dr. Astazi a fost destul de urat pentru ca mi-a deslipit cervixul parca asa i-a spus,m-a durut de imi venea sa ma sui pe pereti.Ideea este ca in rest este bine: am endometrul 10mm, 4 foliculi pe ovarul stang destul de marisori, 4 foliculi pe ovarul drept.Deci rushi nu mi-au produs asa mari probleme pentru ca endometrul a mai crescut. Sambata ma duc pentru eco III.
L-am intrebat daca este bine si mi-a raspuns ca pe el il intereseaza in primul rand marimea si nu nr. foliculilor.
Ce s-a intamplat ti-au venit rushi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Adelia incearca sa nu te mai stresezi. Asa cum zice M Oana, asculta de dr. al tau. Nu mai compara ce au patit altele cu ce ti se intampla tie, ca te stresezi mai tare. Si eu am inceput in ziua 21 inhibarea (asa cum am scris in celalalt mesaj), dar la mine stimularea a durat doar 9 zile (deci nu se poate compara cu tratamentul tau). Nu te mai stresa, va fi bine, ai sa vezi.Si uite, ca la Oana Dana merge bine. Va tin pumnii la amandoua.
Danutza eu sper sa mai fac un nou FIV in toamna asta, cel tarziu.
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Cristinici, am sa va tin pumnii la toate si am sa fiu cu sufletul alaturi de voi. Va doresc sa reusiti si sa fiti cit mai multe gravidutze la toamna!

Crinutza, iti multumesc dar nu stiu cind am sa pot sa mai fac un fiv. Asa cum am mai scris, nu stiu cind o sa putem veni acasa, in tot cazul la toamna sigur nu o sa fie posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Danutza pana te hotarasti daca mai faci sau nu un FIV, de ce nu incerci ceva naturist? Nu se stie niciodata....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Fetelor in primul rind imi cer scuze ca v-am lasat atita fara vesti ,dupa ce azi noapte v-am agitat pe toate.
Azi n-am stat acasa deloc,am avut o multime de lucruri de rezolvat.Ideea este ca pina la ora asta nu mi-a venit ciclul,simptome mai am ce-i drept,dar ma rog sa nu se intimple.Oricum va multumesc ca sinteti alaturi de mine.Chiar eram disperata aseara,noroc cu voi ca m-ati mai linistit.
Oana-Dana care e treaba cu cervixul,ca eu chiar n-am inteles?Cum adica l-a desprins?Si de ce a facut-o?Imi dai amanunte te rog,ca mor de curiozitate.
Cu foliculii e adevarat ca e mai importanta marimea lor decit numarul,dar eu acum imi doresc tare mult sa am cit mai multi,sa obtin multi embrioni,sa mai pot si congela ca astfel sperantele mele sint mult mai mari pentru o noua incercare.(daca Doamne fereste nu....)
Azi m-a sunat Lachi,sufera ca nu poate scrie,incearca sa rezolve problema.
Chiar i se simte lipsa pe forum.Oare nu se poate gasi o solutie in cazul ei???
Va pupic si va promit ca revin miine cu noutati despre mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Crinutza, crede-ma ca am incercat ceva naturist, inainte sa fac fiv am luat si Maca si Vitex, si tot felul de alte combinatii de vitamie pentru SAFL, asa preventiv,acuma nu mai iau nimic, nici macar acid folic. Nu mai stiu ce sa fac, te rog sa ma crezi. De multe ori sunt mai in ceata de cite stiu si citesc si atunci ma opresc.
Ce sper eu, inca sper, e ca acuma, daca nu mai sunt stresata pentru ca nu ma mai duc la servici, sa ma relaxez si poate-poate se intimpla o minune. Inainte sa ne mutam, cind mergeam la servici eram in ultimul hal de oboseala si de stres, ajungeam seara acasa pe la 6 cel devreme si abia ma tiram si incepeam cu treaba pe-acasa: gatit, spalat, calcat si altele. Aici nu e nimeni care sa ma ajute, mai imi face o mincare sau ceva si iti spun sincer e tare greu asa. Si in lus faceam eu mai tot ca al meu sot era si mai stresat si obosit de la serviciul lui si vroiam sa-l protejez.

Adelia Alin, nu stiu daca ai vazut ca Lachi e din nou activa pe forum. A postat un mesaj la subiectul despre aspirante (care acuma e inchis) in care anunta ca a fost primita inapoi. pentru moderatori si administratori pentru gestul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Voi nu stiti ca "iarba rea nu piere?"
M-am intors! Dar acum sunt o panselutza cuminte, nu mai am nici urma de draci in....cred ca in sfarsit m-am maturizat... brusc si dureros, dar cred io ca m-am schimbat in bine.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Lachi, bine ai re-venit, sa fie intr-un ceas bun si cu noroc!
De maturizat, cu toate si toata viata ne maturizam face parte din procesul de crestere ! Eu si acum sunt in crestere, dorm cu mainile peste cap

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Lachi bine ai revenit! Eu nu prea am mai scris, dar de citit... nu ratez nimic!Ma pregatesc de plecare in concediu (AMR:7 zile)dar sunt mereu cu gandul la voi.-ici speciali tuturor si multa bafta celor ce sunt in focuri!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Multumesc de primire... si multumesc si celor care s-au luptat pentru mine!

Cristinici, am sunat la nr. de tel pe care mi l-a dat profu' pt. programare (martea) ca sa punem la punct ultimele detalii cand am analizele gata. Eu le am gata, maine si le face si sotzul deci le va avea luni gata...si marti as putea sa merg la tartor dar... doamna care mi-a raspuns la tel a spus sa merg fara programare direct acolo martea viitoare (e ultima din luna iulie si dupa aceea nu-l mai prind); mi-a spus ca dansul vine dupa ora 12 si pur si simplu sa merg acolo. Crezi ca am sanse sa ma vad cu dansul, asa fara programare? ca stiu precis ca el s-a exprimat cu "programare".
Iar ma razgandisem, in perioada asta a mea de deriva...dar acum ma simt din nou puternica si de maine il bag si pe sotz in procedura rapida de analize ca sa le am marti. Mai putin spermograma....sper sa nu fie foc daca merg fara ea... i-o duc in septembrie, ca chiar nu am cum acum, avem delegatii peste delegatii pe cap si nu poate sa o faca acum.

Mergi la inceput